Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

o as pati pirma karta sedau su maziuku ir vaziavau,ir jokios baimes schmoll.gif blush2.gif ir dabar vazinejam sau abu laimingi thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
griztant is darbo vel buvau apipypinta tokios blondines flirt.gif su tokia masina new_russian.gif
hm bandau aiskiau nupasakoti, vaziuojant viljampolej krantine link varniu tilto, sukau i kaire, i skersgatvi ar gatvele kur budavo viljampoles turgus,kuriuo pavaziavus atsiremi i varniu g.,norejau sukti desinen i varniu g. ten dazniausiai pasukti gali jei kas per pereja eina,kitaip reikia patykoti 'tarpelio'
ant to posukio yra degaline,is kurios gali isukti i varniu g, arba i mano mineta skersgatvi,zodziu vaziuoju paskui viena masina ziuriu zmoniu bele kiek eina per pereja,apsidziaugiau kaip gerai pasuksiu, o ta masina eme ir kazko sustojo unsure.gif ir gavosi taip kad as sustojau ant isvaziavimo is degalines, o paskui mane dar dvi auto
nu ir ka,is degalines norejo mano mineta persona issukti i skersgatvi, ir vat as jai sutrukdziau,pypino man,maciau kad rekavo, alia ku man daryt,mano kibiras tai neskraido unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
man vel reikia Kauno merginu pagalbos blush2.gif

vaziuojant link Klaipedos, zinau, kad kazkur galima pasukt i Silainius ( ta vieta mazdaug zinau), tai va kaip man paskui nuvaziuot na tarkit iki "oazes", jei kas galite tiksliai apibudinkit visus sukius ir posukius smile.gif blush2.gif
Atsakyti
pravaziuoti po viaduku i mega ir uzkilti SILAINIAI
pervaziuoji viaduka,ir sviesofora tiesiai, ir vaziuoji pagr iki kito sviesoforo, didele sankr,joje vaziuoti desiniau,ir tada visada tiesiai tiesiai tiesiai, oaze pamatysi
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 10 03, 19:07)
pravaziuoti po viaduku i mega ir uzkilti SILAINIAI
pervaziuoji viaduka,ir sviesofora tiesiai, ir vaziuoji pagr iki kito sviesoforo, didele sankr,joje vaziuoti desiniau,ir tada visada tiesiai tiesiai tiesiai, oaze pamatysi

aciu tau labai 4u.gif bandysiu ryt ieskot biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
uij kiek cia nervatiku prisizvejojot doh.gif as tai ramiai po darbo su masiniuku (aisku ne viena verysad.gif ) dar i akropoli nudumiau, kazkaip nebetrugdo kad daug masinu mieste, tiesa sakant net nebepastebiu kada kamstis o kada ne, vaziuoju su visu srautu plepu su mb ax.gif ....isvaziuojant is akropolio praleidau vyruka su masinike, ir jis man toks pasirode panasus i pusbroli o ir masina tokia pat tik kad numeriu tiklsei nepamenu, tai mb ir sako "papypink, gal kur sustos, papliurpsim"....na tai as ir papypinau: viena karta, antra karta, dar ir sviesom "papypinau "o tas nieko taip ir nuvaziavo.....turbut busiu be reikalo zmogu uzpypinus lotuliukas.gif g.gif blush2.gif

p.s. ne be reikalo uzpypinau, pasirodo pusbroli uzpypinau o tas nesuprato ir nepazino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 03 spalio 2008 - 19:45
http://www.youtube.c...h?v=BBAliE5Ffmc thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 11:02)
susinervinau , važiuoju sau ramiai pagrindiniu keliu tiesiai per sankrįžą, kažkoks asilas tiesiai šalutiniu gal ant 80 prapūtė vos ne man į priekį, negana to pavažiavau, žiūriu jis apsisukęs man iš galo pypsina, kad sustočiau, maniau atsiprašyt nori, o jis man "kas tau teises davė, važiuoji ir nežiūri kur, su savo lapais visus praleidinėt turi, kvaiša tu, boba už vairo gi sėdi, nežinai kiek tau mano automobilio remontas kainuotų? " blink.gif  taip pasiūtau, kad tik pasiunčiau ant trijų raidžių ir nuvažiavau  cool.gif

noriu paklausti kokius testustu mokinaisi ir kr kau ne ar vilniui
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 10 03, 22:12)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ale vaikinai tai galejo ir padeti vargsei moterelei vietoj to kad filmuoja ir dar "zvengia" unsure.gif mato gi kad nesiorentuoja i kuria puse vaira sukti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeana2 @ 2008 10 04, 00:06)
noriu paklausti kokius testustu mokinaisi ir kr kau ne ar vilniui

aš mokiau Utenoj, o po teisybei tai išvis nelabai supratau tavo klausimą g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien apturėjau įvykį. Dar teisių neturiu, bet šiandien egzaminą laikausi, tai bent papasakosiu, kad laiką prastumčiau, nes iš proto išeisiu biggrin.gif Važiavau su instruktorium šiandien (paskutinis pravažiavimas prieš egzaminą), jis jau manim pasitiki, tai aš jau, galima sakyt, viena važinėju. Kas iš Kauno tai žinot, kokie Vilijampolės keliukai, kur maršrutai yra doh.gif Žodžiu, važiuoju sau pagrindiniu keliu, ir staiga iš šalutinio kairėj išlenda moterėlė ir suka į kairę nepristabdžius ir net į mane nepažiūrėjus. Matyt žmogus ženklų nemato doh.gif Kaip dėjau ant stabdžių doh.gif Dar keliasdešimt cm ir būčiau ją "palietus". O ji kaip nuvažiavo taip nuvažiavo ir net nepamatė, kad kažkas jai vos į šoną neįvažiavo. Instruktorius dar sako "kirsk tai bobai į šoną" lotuliukas.gif Bet širdelė gerai patuksėjo paskui unsure.gif
Atsakyti