QUOTE(comep @ 2008 10 18, 17:25)
Papildyta:
tu pala lyg is kauno ane?
as uzpypinta buvau pramones sankryzoje su savanoriais, vaziuojant nuo siaures pr, ten buna dvi juostos, o prie sankryzos is antrosios tampa vidurine, nes kairiau atsiranda trecia juosta sankr sukti kairen link vilniaus/karmelavos, vidurine tiesiai i pramone, o pirmoji desinen i savanorius arba tiesiai i pramone. man reikejo stoti vidurineje juostoje nes poto kitoje sankryzoje iskart suku i kaire i partizanus, ten daznai matau kaip is tos vidurines vairuotojai lipa i pirmaja trupuciu masiniuko jei yra galimybe praleisti tuos kuriems reikia i atsirandancia treciaja juosta, vo ten as ne vietoje ir ne laiku atsiduriau ryte, pacioje issisakojimo pradzioje,bet neturejau i kur trauktis
As is Vilniaus,bet situacija visiskai analogiska.Isivaizduok,visi grudasi i kaire ,spaudzia,nors turetu stoveti antroj juostoj ir laukti savo eiles,o antra ir pirma eile autai ir trulai per milimetrovkes grudasi,nes dar saligatvis uzstatytas ir masinu subines daznai gatven islindusios buna

O man antroj juostoj reikia issimanevruoti taip kad savoj tilpciau,lendanciu is kaires nesutraiskyciau ir dar kad kolegos pirma juosta nors kazkaip pralysti galetu

Ypac smagu ten buna piko valandomis,iki tos sankryzos tiesiog vos ne lenktynes buna,kas greiciau patogesnen vieton ilys.Mano laimei,protingesni vairuotojai vis del to autobuso privengia

Beje,man tai ten niekas nepypina,bet as tai tankiai apipypinu.Buna,reikia zmogui i kaire krastine juosta,tai jis atsistoja per pati viduri kelio ar net arciau desines, jau prie pat issisakojimo,kur jau tikrai yra vietos,tada as visai negaliu pravaziuoti ir dar uzkisu kelia vaziuojantiems pirma juosta jei man is kaires buna dar kazkas prisispaudes.Na,nemastanciu pilnos gatves dabar