Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

as pati dar bijau... o ir be to jei vaziuociau viena tai visad vaika turiu pasiimti su savim, neturiu kur jo palikti, taigi bijau rizikuoti, kol kas vazinejames tryse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 17, 16:48)
as pati dar bijau... o ir be to jei vaziuociau viena tai visad vaika turiu pasiimti su savim, neturiu kur jo palikti, taigi bijau rizikuoti, kol kas vazinejames tryse  ax.gif

mano pirmas vienos važiavimas baigėsi avarija ax.gif nedel mano kaltės, bet jei kas tada būtų buvęs šalia gal būtų kitaip pasibaigę unsure.gif nors jei viskas būtų pasibaigę taip pat tai kaži ar keleivis būtų likęs gyvas, nes pas mane saugos pagalvė tik vairuotojo pusėj schmoll.gif

ir dar bent aš drįstu prieštarauti, kad užmieščio keliais važiuot lengviau schmoll.gif
ten kiti greičiai, vingiuoti keliai, ir akis išdegę vairuotojai, man mieste lengviau, o užmiesčio bijau unsure.gif
Atsakyti
man mieste lengviau, bet tik užmiesty pasijuntu vairuotoja. ir greitis kitas ir pamatai, ką sugebi ir patirties įgyji rolleyes.gif va tik kaimų nemėgstu, ten jau ekstrymas per didelis net man. užteko porą kartų susidurt su vairuojančiais zigzagais ir daugiau nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
sveikos ,gal norit isgirst kaip prasidejo mano diena? taigi neskaitant,kad ryte 7 h vos neisimurijo i mane kazkoks grazuolis,nes leke kieme 90 kazkur blink.gif ir stabde staigiai nes pamate mane stovint,o as vartus rakinau tai ciuoze gal 7 metrus blink.gif nu zodziu jau sokas neblogas,toliau sukant i zemke ant viaduko toks vaizdas: masina lenkia kita,suka,uzvaziuoja ant borto verciasi,skrenda ore,krenta ant sgogo ir ciuocia kelaisdesimt metru per visas juostas blink.gif blink.gif blink.gif vaizdas ispudingas,galvojau pirma kiba koki filma filmuoja blush2.gif ziuriu visi zmones lekia padet,rankos kojos dreba...siaubas kazkos...vaziuoju toliau i paskaitas,pavaziavus kila avarija: autobusas nutrenkes pezuka,islipa visas kruvinas zmogus..... nu zodziu tokia mano dienele...sakiau nebevairuosiu..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 17, 16:19)
sveikos ,gal norit isgirst kaip prasidejo mano diena?  taigi neskaitant,kad ryte 7 h vos neisimurijo i mane kazkoks grazuolis,nes leke kieme 90 kazkur blink.gif  ir stabde staigiai nes pamate mane stovint,o as vartus rakinau tai ciuoze gal 7 metrus blink.gif  nu zodziu jau sokas neblogas,toliau sukant i zemke ant viaduko toks vaizdas: masina lenkia kita,suka,uzvaziuoja ant borto verciasi,skrenda ore,krenta ant sgogo ir ciuocia kelaisdesimt metru per visas juostas blink.gif  blink.gif  blink.gif  vaizdas ispudingas,galvojau pirma kiba koki filma filmuoja blush2.gif  ziuriu visi zmones lekia padet,rankos kojos dreba...siaubas kazkos...vaziuoju toliau i paskaitas,pavaziavus kila avarija: autobusas nutrenkes pezuka,islipa visas kruvinas zmogus..... nu zodziu tokia mano dienele...sakiau nebevairuosiu..... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif o siaube..... baisu, tiek nelaimiu per toki trumpa laika! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 17, 17:19)
sveikos ,gal norit isgirst kaip prasidejo mano diena?  taigi neskaitant,kad ryte 7 h vos neisimurijo i mane kazkoks grazuolis,nes leke kieme 90 kazkur blink.gif  ir stabde staigiai nes pamate mane stovint,o as vartus rakinau tai ciuoze gal 7 metrus blink.gif  nu zodziu jau sokas neblogas,toliau sukant i zemke ant viaduko toks vaizdas: masina lenkia kita,suka,uzvaziuoja ant borto verciasi,skrenda ore,krenta ant sgogo ir ciuocia kelaisdesimt metru per visas juostas blink.gif  blink.gif  blink.gif  vaizdas ispudingas,galvojau pirma kiba koki filma filmuoja blush2.gif  ziuriu visi zmones lekia padet,rankos kojos dreba...siaubas kazkos...vaziuoju toliau i paskaitas,pavaziavus kila avarija: autobusas nutrenkes pezuka,islipa visas kruvinas zmogus..... nu zodziu tokia mano dienele...sakiau nebevairuosiu..... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ohoho blink.gif vargsai zmogeliai ..... o dar kaip tik ziurejau laida kurioj pasakojo,kaip siemet 40% sumazejo avariju kuriose zusta ar suzalojami zmones verysad.gif
O as irgi buvau isvazevusi sendien bet be jokiu isimintinu ivykiu,viskas ramiai ir graziai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 10 17, 16:57)
ir dar bent aš drįstu prieštarauti, kad užmieščio keliais važiuot lengviau  schmoll.gif
ten kiti greičiai, vingiuoti keliai, ir akis išdegę vairuotojai, man mieste lengviau, o užmiesčio bijau  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif simtu procentu sutinku su tavim
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 10 17, 08:45)
...o autostrada pas mus tik link klaipedos

nee.... autostrada pas mum tik link Vilniaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 17, 17:19)

žiauru doh.gif

man irgi teko šiandien matyti žmogu nutrenktą mašinos, ne per perėję ėjo per gatvę ir nutrenkė.

ištikrųjų tokiu oru gatvėse kažkas baisaus unsure.gif

ko gero per metus du tokie tarpai gausus avarijų būna - kai lietūs pasideda, ir kai pirmas plikledis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 10 17, 21:57)
nee.... autostrada pas mum tik link Vilniaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal link Kauno? lotuliukas.gif nes jau nuo Kauno iki Vilniaus autostrados nera...
Atsakyti
Jeigu jau tiksliai formuluoti, tai autostrados Lietuvoje nera. Yra greitkelis ir automagistrale. Ir zenklai atitinkami.
Atsakyti
ženklas autostados user posted image tikrai yra. bet pats kelias tikrai neatitinka autostrados reikalavimų rolleyes.gif
Atsakyti
o as siandien ryte pati nuvaziavau kirpyklon, nereikejo zyzti kad paveztu thumbup.gif

tik griztant buvau uzpypinta nes sakryzoj sustojau 'ant' tokios vietos kai is vienos juostos isplateja kairen, i dvi juostas, butent ant to isplatejimo eileje teko sustoti, kairiau norejo pravaziuoti masina o man nebuvo kaip jos praleisti, nes priekyje mili mili atstumu stovejo bmw, tai suskaiciavau jog man pype 7 kartus blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 18 spalio 2008 - 11:02