as pati dar bijau... o ir be to jei vaziuociau viena tai visad vaika turiu pasiimti su savim, neturiu kur jo palikti, taigi bijau rizikuoti, kol kas vazinejames tryse

QUOTE(Nerytė @ 2008 10 17, 16:48)
as pati dar bijau... o ir be to jei vaziuociau viena tai visad vaika turiu pasiimti su savim, neturiu kur jo palikti, taigi bijau rizikuoti, kol kas vazinejames tryse 

mano pirmas vienos važiavimas baigėsi avarija

ir dar bent aš drįstu prieštarauti, kad užmieščio keliais važiuot lengviau

ten kiti greičiai, vingiuoti keliai, ir akis išdegę vairuotojai, man mieste lengviau, o užmiesčio bijau

man mieste lengviau, bet tik užmiesty pasijuntu vairuotoja. ir greitis kitas ir pamatai, ką sugebi ir patirties įgyji
va tik kaimų nemėgstu, ten jau ekstrymas per didelis net man. užteko porą kartų susidurt su vairuojančiais zigzagais ir daugiau nebenoriu

sveikos ,gal norit isgirst kaip prasidejo mano diena? taigi neskaitant,kad ryte 7 h vos neisimurijo i mane kazkoks grazuolis,nes leke kieme 90 kazkur
ir stabde staigiai nes pamate mane stovint,o as vartus rakinau tai ciuoze gal 7 metrus
nu zodziu jau sokas neblogas,toliau sukant i zemke ant viaduko toks vaizdas: masina lenkia kita,suka,uzvaziuoja ant borto verciasi,skrenda ore,krenta ant sgogo ir ciuocia kelaisdesimt metru per visas juostas
vaizdas ispudingas,galvojau pirma kiba koki filma filmuoja
ziuriu visi zmones lekia padet,rankos kojos dreba...siaubas kazkos...vaziuoju toliau i paskaitas,pavaziavus kila avarija: autobusas nutrenkes pezuka,islipa visas kruvinas zmogus..... nu zodziu tokia mano dienele...sakiau nebevairuosiu.....

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 17, 16:19)
sveikos ,gal norit isgirst kaip prasidejo mano diena? taigi neskaitant,kad ryte 7 h vos neisimurijo i mane kazkoks grazuolis,nes leke kieme 90 kazkur
ir stabde staigiai nes pamate mane stovint,o as vartus rakinau tai ciuoze gal 7 metrus
nu zodziu jau sokas neblogas,toliau sukant i zemke ant viaduko toks vaizdas: masina lenkia kita,suka,uzvaziuoja ant borto verciasi,skrenda ore,krenta ant sgogo ir ciuocia kelaisdesimt metru per visas juostas
ziuriu visi zmones lekia padet,rankos kojos dreba...siaubas kazkos...vaziuoju toliau i paskaitas,pavaziavus kila avarija: autobusas nutrenkes pezuka,islipa visas kruvinas zmogus..... nu zodziu tokia mano dienele...sakiau nebevairuosiu.....

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 17, 17:19)

ohoho

O as irgi buvau isvazevusi sendien bet be jokiu isimintinu ivykiu,viskas ramiai ir graziai

Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 10 17, 16:57)
ir dar bent aš drįstu prieštarauti, kad užmieščio keliais važiuot lengviau
ten kiti greičiai, vingiuoti keliai, ir akis išdegę vairuotojai, man mieste lengviau, o užmiesčio bijau

QUOTE(comep @ 2008 10 17, 08:45)
...o autostrada pas mus tik link klaipedos
nee.... autostrada pas mum tik link Vilniaus

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 17, 17:19)

žiauru

man irgi teko šiandien matyti žmogu nutrenktą mašinos, ne per perėję ėjo per gatvę ir nutrenkė.
ištikrųjų tokiu oru gatvėse kažkas baisaus

ko gero per metus du tokie tarpai gausus avarijų būna - kai lietūs pasideda, ir kai pirmas plikledis

QUOTE(Atogrąža @ 2008 10 17, 21:57)
gal link Kauno?

Jeigu jau tiksliai formuluoti, tai autostrados Lietuvoje nera. Yra greitkelis ir automagistrale. Ir zenklai atitinkami.
ženklas autostados
tikrai yra. bet pats kelias tikrai neatitinka autostrados reikalavimų

o as siandien ryte pati nuvaziavau kirpyklon, nereikejo zyzti kad paveztu
tik griztant buvau uzpypinta nes sakryzoj sustojau 'ant' tokios vietos kai is vienos juostos isplateja kairen, i dvi juostas, butent ant to isplatejimo eileje teko sustoti, kairiau norejo pravaziuoti masina o man nebuvo kaip jos praleisti, nes priekyje mili mili atstumu stovejo bmw, tai suskaiciavau jog man pype 7 kartus

tik griztant buvau uzpypinta nes sakryzoj sustojau 'ant' tokios vietos kai is vienos juostos isplateja kairen, i dvi juostas, butent ant to isplatejimo eileje teko sustoti, kairiau norejo pravaziuoti masina o man nebuvo kaip jos praleisti, nes priekyje mili mili atstumu stovejo bmw, tai suskaiciavau jog man pype 7 kartus