Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(l'eau @ 2008 10 18, 18:33)
gal geriau skraidyt išmokstam? biggrin.gif

irgi variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 10 18, 18:46)
irgi variantas  lotuliukas.gif

ir labai neblogas biggrin.gif
as sendien buvau nuzvelgta labai piktu zvilgsniu lotuliukas.gif blush2.gif ten kelyje pas mus tokios vezios (matyt furu kai kartsa ismaltos) tai ten masiniukas biskiuka neklausyti pradejo(po tas vezias vinguriuoti,tai kol sugaudziau) blush2.gif ,tai vaikinukai vazeve is galo kad pagalvojo kad su lapu ir girta lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kaip man nepatinka per lietu vazineti siaubas baubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 17, 10:49)
Vilnius-panevezys yra autostrada, bent jau zenklai tai zali ax.gif

nu va sakiau gi cool.gif biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(malvea @ 2008 10 17, 17:57)

ir dar bent aš drįstu prieštarauti, kad užmieščio keliais važiuot lengviau  schmoll.gif
ten kiti greičiai, vingiuoti keliai, ir akis išdegę vairuotojai, man mieste lengviau, o užmiesčio bijau  unsure.gif

drinks_cheers.gif kaip tik ne per seniausiai gryzau, vazinejau uzmiescio vingiuotais keliais doh.gif kelio aisku mintinai nemoku tik zinau kad daug posukiu, ilguju sviesu isijungt negaliu nes priespriesai masinos vis atlekia...bet lyg ir ne letai vaziavau mazdaug 60-80km/h ir to toks adrenalinas buvo ax.gif num bet lenke mane turbut visi kas netingejo, leke kaip akis isdege....o kelias tai ne tiesus ir neapsviestas doh.gif savizudziais isvadinau ir toliau stabdziu buvau blush2.gif ....
ir man mieste labiau patinka vazineti, ypac jei tamsu jau buna.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 10 18, 16:35)
As ant vieno tokio parasiau pareiskima policijoj,tai paskui is menturos man paskambino ir pasake kad ta zmogu rado,bet jis guli psichiatrinej ligoninej su labai rimta diagnoze blink.gif Vat taip...

blink.gif jetau, man, kad ir pavėluotai, bet po tokių pasakojimų gali vairavimo gatvėse baimė atsirast unsure.gif biggrin.gif

QUOTE(l'eau @ 2008 10 18, 18:33)
gal geriau skraidyt išmokstam? biggrin.gif

biggrin.gif Aha. Einam, mergės, visos laikyt naujų teisių ir persėdam į malūnsparnius bigsmile.gif Denaxa, tokių teisių turbūt, nė tu dar neturi? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 18, 19:49)
......tai vaikinukai vazeve is galo kad pagalvojo kad su lapu ir girta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet kaip man nepatinka per lietu vazineti siaubas baubas  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(wikne @ 2008 10 18, 19:59)
ir man mieste labiau patinka vazineti, ypac jei tamsu jau buna.... smile.gif

man irgi mieste vakare patinka vazineti... masinu mazai, keliai geri thumbup.gif
Atsakyti
merginos, gal žinot, kur galima gauti dangtelį nuo benzo bakelio? ir ar reikia pirkti savo spec mašinos ar jie visi vienodi, manąjį pradangino, važinėju be dangtelio dabar blush2.gif
Atsakyti
tie kur užsukti man rodos visi vienodi, o kur uždengti gali skirtis g.gif pabandykit kokioj autodalių parduotuvėj paklaust.
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 10 19, 11:30)
merginos, gal žinot, kur galima gauti dangtelį nuo benzo bakelio? ir ar reikia pirkti savo spec mašinos ar jie visi vienodi, manąjį pradangino, važinėju be dangtelio dabar  blush2.gif

keliauk šrotan, ten visko pilna ir dar papigiai ax.gif
Atsakyti
kas tas šrotas? g.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Na va, šiandien ir aš pirmą kartą išbandžiau savo VP biggrin.gif Pirmą kartą važiavau su mūsų mašina gatvėmis, tai oij vargeli, kaip bijojau doh.gif Bet labai stebiuosi, kad tėtis taip ramiai šalia sėdėjo. Aš jį prieš išvažiuodama raminau "Instruktorius sakė, kad aš gerai važiuoju, Tave galiu gatvėj vežti laisvai, tai Tu nebijok" biggrin.gif Važiavom Savanoriais, Islandijos pl, Lukšio gatve, Šiaurės pr. Užgesau tik vieną kartą prie sankryžos. Ir šiaip, liepė važiuoti ant 50km/h lygiai ir eismo netrukdyti biggrin.gif Kaip pirmam kartui visai gerai, manyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 19, 14:25)
kas tas šrotas? g.gif

lotuliukas.gif Na kaip ir devetu rubu parduotuves ar turgeliai. Taip masinu daliu galima rasti is jau nurasytu dalims masinu.
Atsakyti
aš va katik iš kaimo grįžau thumbup.gif visą šeimą vežiau bigsmile.gif na važiuojam kaimo keliu , matau priekį mašina, persijungiau trumpąsias, o jis ne schmoll.gif ir taip mirksiu ir kitaip nu nepersijungia, o jau nieko nematau blink.gif tai užpypsinau thumbup.gif
Atsakyti