Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

niekas nėra apdraustas nuo tokių dalykų,deja. net ir labai patyrusiems visko nutinka. kol esi "žalias' važiuoji atsargiai visko bijodamas, o kai pasidarai 'labai patyręs" kartais prarandi budrumą. g.gif Bet taip neturėtų būti,,,
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą viena išvažiavau į gatvę (iki tol tik su MB važinėdavau, tai tokia pasitikinti buvau ir nebijojau) , o dabar tieeeek adrenalino gavau, baisu, galvoju nebevažiuosiu niekur, baisiau man net už egzaminą. Nuvažiavau į paskaitas, o ten aišku nėr vietos pasistatyt, važinėju aplinkui, trinuos, koki pusė valandos sugaišau kol pasistačiau mašiną. Ir kai namo grįžau, irgi kiemas siauras, mašinos viena arti kitos, tai vos vos įvariau, arba būna ryte kamščiai, reikia pralysti sukant į kairę, nu koks baxūras turėdamas patirties, tai sugebėtų greit pravažiuot, bet man tai.....pastovėjau, bet nurūkau tiesiai, per aplinkui biggrin.gif ir šiaip žiople per savo bukumą ar nžn ką neparodžiau kartą posūkio ir vos avarinė situacija nesigavo, pradėjo pypsint man, kaip persigandau tada unsure.gif dabar išvis bijau važiuot unsure.gif kaip norėčiau, kad greičiau pasidaryčiau drąsesnė ir važiuočiau nebijodama, bet tas manau bus po kokių metų važinėjimo smile.gif
Atsakyti
visur reikia praktikos... nenuleisk ranku. jie lai pypina tu nesinervink, geriau leciau vaziuok ir vis dairykis negu sudarysi avarine sutuacijo, o neduok D avarija
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 11:22)
visur reikia praktikos... nenuleisk ranku. jie lai pypina tu nesinervink, geriau leciau vaziuok ir vis dairykis negu sudarysi avarine sutuacijo, o neduok D avarija

drinks_cheers.gif o as kazkodel nemaciau i savo klausyma atsakymo g.gif blush2.gif blush2.gif o buvo labai idomu biggrin.gif tai ar pas ta instruktoriu mokeis kur sakiau? biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na ir aš jau antra savaitė raliuoju savo miestely, kiekviena dieną...vaikus į darželį,į pardutuvę pirmą kartą teko per lietų važiuoti (nes dar neteko) nu nieko ...
parkuotistik iš kokio 3 bandymo pavyksta ,bet ir tai gerai..dar nelabai jaučiu savo "karvutes" gabaritų..bet jau vis geriau ir drąsiau bigsmile.gif

siandien mano vyras gavo bauda..kaip piestysis,ne per perėja kelią kirto doh.gif ...patingėjo porą metrų paeiti ir kaip tik sargai važiavo..o sakiau kad vyksta reidai, bet neįsidėmėjo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMA XL: 22 spalio 2008 - 13:28
siandien (per lietu) teko sustoti stacioj ikalnej...technine pagalba nutempinejo kazkokia masina...aisku masinu kolona vos kruta doh.gif o as tik akis issiprogdinus ziuriu kad tas kur priekyje duminantis nunusiristu ant manes, o as pati isiremusi i stabdi kad neibombint tam kur uz manes doh.gif vienu zodziu visi sveiki 4u.gif na bet kai uzmyniau ant gazo pajudedama tai net kazkas pasmirdo blush2.gif tikekimes mano masiniux ant manes neuzpyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 22, 11:43)
drinks_cheers.gif  o as kazkodel nemaciau i savo klausyma atsakymo g.gif  blush2.gif  blush2.gif  o buvo labai idomu biggrin.gif  tai ar pas ta instruktoriu mokeis kur sakiau? biggrin.gif

oj, nemaciau tavo klausimo blush2.gif ne ne pas ta... pravaziavau su juo viena karta, po to pasirinkau kita instruktoriu palyginimui ir pasilikau prie antrojo cool.gif

QUOTE(blink*blink @ 2008 10 22, 15:04)
  na bet kai uzmyniau ant gazo pajudedama tai net kazkas pasmirdo  blush2.gif tikekimes mano masiniux ant manes neuzpyks  4u.gif

lotuliukas.gif man irgi karta buvo, taip uzgazavau, kad pasmirdo ziauriai, MB bambet pradejo, kad jam sudeginsiu sankaba man rodos, kiek pamenu tai gazo daviau o su sankaba stabdziau doh.gif pati issigandau nuo ko ta smarve
Atsakyti
Šiandien pakrikštijau savo VP thumbup.gif Aišku, tėvas šalia sėdėjo, bet tylėjo ir žiūrėjo, kaip važiuoju biggrin.gif Klaidų nepadariau, tik kad važiavau su tokia senstelėjusia mašina be vairo hidraulikos (kažkaip ne tokia įtampa su sena mašina važiuojant, nes ne taip baisu apgadint), o kieme mašinos kaip šprotai suspaustos, bet prisiparkavau gražiai. Net kažkaip savim patenkinta likau ax.gif Bet tikrasis krikštas bus, kai viena išvažiuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 22, 17:44)
Šiandien pakrikštijau savo VP  thumbup.gif  Aišku, tėvas šalia sėdėjo, bet tylėjo ir žiūrėjo, kaip važiuoju  biggrin.gif Klaidų nepadariau, tik kad važiavau su tokia senstelėjusia mašina be vairo hidraulikos (kažkaip ne tokia įtampa su sena mašina važiuojant, nes ne taip baisu apgadint), o kieme mašinos kaip šprotai suspaustos, bet prisiparkavau gražiai. Net kažkaip savim patenkinta likau  ax.gif Bet tikrasis krikštas bus, kai viena išvažiuosiu biggrin.gif

thumbup.gif smagu girdet... o be vairo stiprintuvo turbut nepavazineciau, taip prirpatus, kad viena rankyte vairas lengvai sukasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 19:03)
thumbup.gif smagu girdet... o be vairo stiprintuvo turbut nepavazineciau, taip prirpatus, kad viena rankyte vairas lengvai sukasi  ax.gif

KAI MUSU MASINIUKAS BUVO SULUZES,BUVOM IS TEVU PASISKOLINE SENA GOLFUKA,KURIS IRGI BE STIPRINTUVO BUVO blink.gif juokdavomes su vyru,sako :e ko sedi pedek man i kiema isukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va šiandien teko mamą parvežti pirmą kartą iš darbo, tai pamatė mano "sugebėjimus". Antras kartas jau geriau sekėsi nei pirmas, likau patenkinta savim, niekur neprikliurkinau, tfu tfu tfu. Kad tik dabar neužmigčiau "ant laurų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 19:03)
thumbup.gif smagu girdet... o be vairo stiprintuvo turbut nepavazineciau, taip prirpatus, kad viena rankyte vairas lengvai sukasi  ax.gif

Tas tai taip, aš irgi su kiek mašinų važinėjau, visos su stiprintuvais, o čia doh.gif Aišku prie Zigmanto astrutės labiausiai pripratau biggrin.gif Bet nieko baisaus, tik kad stovint vairo nesusuksi iki galo. Ir šiaip daugiau truputį jėgos reikia
Atsakyti