Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Signa... @ 2008 10 22, 18:09)
KAI MUSU MASINIUKAS BUVO SULUZES,BUVOM IS TEVU PASISKOLINE SENA GOLFUKA,KURIS IRGI BE STIPRINTUVO BUVO  blink.gif  juokdavomes su vyru,sako :e ko sedi pedek man i kiema isukti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 22, 18:13)
Tas tai taip, aš irgi su kiek mašinų važinėjau, visos su stiprintuvais, o čia  doh.gif Aišku prie Zigmanto astrutės labiausiai pripratau biggrin.gif Bet nieko baisaus, tik kad stovint vairo nesusuksi iki galo. Ir šiaip daugiau truputį jėgos reikia

as irgi prie jos astrukes buvau pripratus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(blink*blink @ 2008 10 22, 17:04)
siandien (per lietu) teko sustoti stacioj ikalnej...technine pagalba nutempinejo kazkokia masina...aisku masinu kolona vos kruta doh.gif  o as tik akis issiprogdinus ziuriu kad tas kur priekyje duminantis nunusiristu ant manes, o as pati isiremusi i stabdi kad neibombint tam kur uz manes  doh.gif  vienu zodziu visi sveiki  4u.gif  na bet kai uzmyniau ant gazo pajudedama tai net kazkas pasmirdo  blush2.gif tikekimes mano masiniux ant manes neuzpyks  4u.gif

ten sankaba smirdejo mirksiukas.gif man ir anksciau taip budavo...sustodavau ikalneje ir bijodavau kad tik atgal neparedet tai kai mindavau gaza dar pakankamai sankabos neatleidusi doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na ir ilgai nebuvau cia uzsukusi! Labai atsiprasau, bet matau, kad dar esu sarasiuke, tai dekoju 4u.gif Na kaip begyvenat, kaip ruosiates ziemai? ax.gif
Atsakyti
As siandien kaip tanke i darba vaziavau doh.gif Tamsu, lyja, gatvese vienas didelis kamstis doh.gif 1,5 valandos vaziavau, kai paprastai uztenka pusvalandzio. O dar turiu problema - labai pradejo rasot langai. Bendradarbiai tai sako, kad is lauko svkerbiasi dregme per galine lempa, nes ta visa uzrsaojus. Man tai cia is fantastikos srities, bet turbut vis tiek i servisa teks nuvaziuot, kad ta lempa uzhermetintu, nes kakoks kosmaras rytais buna, kai nematai kur vaziuot, kol neispucia dregmes doh.gif Dar nusipirkau skyscio nuo rasojimo, bet vis tingiu panaudot.
Atsakyti
Mane tai nervina, kad rytais dabar turiu mašiną apvalyt. Tai yra nuvalyti rasą nuo galinio lango ir veidrodėliu. Mat mašina stovi prie namo, nuo jo šiluma sklinda, tai mašina visa aprasojusi būna iš vidaus ir išorės. Kadangi išvažinėju iš kiemo galu, tai irgi kaip tanke. Turiu visus langus atidaryti ir uždaryti. Taip jie nusivalo, o vat galinis ir veidrodėliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 23, 11:31)
As siandien kaip tanke i darba vaziavau doh.gif  Tamsu, lyja, gatvese vienas didelis kamstis doh.gif 1,5 valandos vaziavau, kai paprastai uztenka pusvalandzio. O dar turiu problema - labai pradejo rasot langai. Bendradarbiai tai sako, kad is lauko svkerbiasi dregme per galine lempa, nes ta visa uzrsaojus. Man tai cia is fantastikos srities, bet turbut vis tiek i servisa teks nuvaziuot, kad ta lempa uzhermetintu, nes kakoks kosmaras rytais buna, kai nematai kur vaziuot, kol neispucia dregmes doh.gif  Dar nusipirkau skyscio nuo rasojimo, bet vis tingiu panaudot.

pas mus irgi rasoja,bet nemanau,kad per lempa ar kazkur g.gif nors gal,as nelabai ismanau..... o buvom nusipirke kazkoki skysti nuo rasojimo purksti,tai Dieve padek kaip mes ji nupurskem blink.gif blink.gif visi langai tokiu riebalu pasidenge doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 10 23, 10:51)
Mane tai nervina, kad rytais dabar turiu mašiną apvalyt. Tai yra nuvalyti rasą nuo galinio lango ir veidrodėliu. Mat mašina stovi prie namo, nuo jo šiluma sklinda, tai mašina visa aprasojusi būna iš vidaus ir išorės. Kadangi išvažinėju iš kiemo galu, tai irgi kaip tanke. Turiu visus langus atidaryti ir uždaryti. Taip jie nusivalo, o vat galinis ir veidrodėliai doh.gif

As irgi kiekviena ryta sus skuduru aplink masina sokineju doh.gif Bet kadangi man yra gyvybiskai butinas galinio vaizdo veidrodelis, tai niekur nedingsi, tenka ir galini langa valyt.

QUOTE(Signa... @ 2008 10 23, 10:55)
pas mus irgi rasoja,bet nemanau,kad per lempa ar kazkur  g.gif  nors gal,as nelabai ismanau..... o buvom nusipirke kazkoki skysti nuo rasojimo purksti,tai Dieve padek kaip mes ji nupurskem  blink.gif  blink.gif  visi langai tokiu riebalu pasidenge  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mano bendradarbe naudoja priemone nuo rasojimo, tai labai dziaugiasi. Gal jos skirtingos buna g.gif Ant to, kur as nusipirkau, tai parasyta, kad nupurskus reikia gerai istrinti sausu skudureliu, kad lygiai pasiskirstytu. Gal jus perdaug pripursket tos priemones ir nenuvalet?
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 23, 13:44)
As irgi kiekviena ryta sus skuduru aplink masina sokineju doh.gif  Bet kadangi man yra gyvybiskai butinas galinio vaizdo veidrodelis, tai niekur nedingsi, tenka ir galini langa valyt.
Mano bendradarbe naudoja priemone nuo rasojimo, tai labai dziaugiasi. Gal jos skirtingos buna g.gif  Ant to, kur as nusipirkau, tai parasyta, kad nupurskus reikia gerai istrinti sausu skudureliu, kad lygiai pasiskirstytu. Gal jus perdaug pripursket tos priemones ir nenuvalet?

nuvalem,bet man atrodo kad ten reikejo palaikyti ispurskus g.gif na aisku ju turbut daug rusiu yra...... bet dar prie viso to kvapelis koks buvo blink.gif daugiau nebepirksim mes to brudo.... na kai isbandysit savaji,tai rekit kaip jis ten padeda - gausit pavadinima pasakyti jeigu geras mirksiukas.gif
Atsakyti
nu sendie koks bairis buvo.grystant nuo molo,sako vyras duok man vairuot,nu jam smagu mano maske vairuot,tai ka sedo vaziuot jis...masina su lapu zaliu,vaziuojam link ziedo,nu kazkoks gudruolis norejo aplenkt ir i pirma juosta pries mus isukt,tas jau lenkt,vyras mano kaip dejo gazo,o tam ten kita masina uzkiso lotuliukas.gif nu vaizdelis buvo,tas zmogelis kaip stabde...butu kaip murijes kazkam doh.gif maniskis juokiasi,sako galvoja tipo kad su lapu tai jau cia gali draskytis doh.gif as tai issigandau aisku bet veliau tai nieko biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 23, 15:30)
nu sendie koks bairis buvo.grystant nuo molo,sako vyras duok man vairuot,nu jam smagu mano maske vairuot,tai ka sedo vaziuot jis...masina su lapu zaliu,vaziuojam link ziedo,nu kazkoks gudruolis norejo aplenkt ir i pirma juosta pries mus isukt,tas jau lenkt,vyras mano kaip dejo gazo,o tam ten kita masina uzkiso lotuliukas.gif  nu vaizdelis buvo,tas zmogelis kaip stabde...butu kaip murijes kazkam  doh.gif  maniskis juokiasi,sako galvoja tipo kad su lapu tai jau cia gali draskytis doh.gif  as tai issigandau aisku bet veliau tai nieko biggrin.gif cool.gif

mano mb irgi pamoko tokius gudrocius kurie nori apsokti 'lapuoti' nes lapu nuo seatuko nenuiminejam ,jei mb lekia , sako man visai dzin kad jie yra, tai tikrai pasitaiko tokiu kurie galvoja oi zalias... reikia pamandravoti, ir lieka nustebinti, tada labai 'skaniai' man velniukas viduje sukirba lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis nevaziuotu su lapu, nors pas mus ir nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 23, 16:03)
maniskis nevaziuotu su lapu, nors pas mus ir nereikia ax.gif

tipo nefasonas? g.gif
Atsakyti