Liniuka prasom issiaiskinti ka ta tavo bendradarbe nuo rasojimo naudoja
man irgi nelabai paitnka kas ryta lakstyt - nuvalau su tuo guminiu daiktu, tada veidrodelius su nosinem
nes pamirstu skuduriuka.. aisku nosines pasimirstu issimest (ant gatves gi nemesi kieme) tai jau puse masinos ju
nuo rasojimo nieko nenaudoju... uzkuriu masina, nustatau kad pustu tik i langus, dedu max silumos ir pax putima, tada su tuo guminiu nusivalau is isores, su skuduriuku veidrodelius ir vaziuoju...
ir kazkodel man nerasoja...na paskutiniais rytais dar reikejo spaust ta mygtuka, kur galini stikla atsildo
Sveikos 
Kuo toliau, tuo baisiau man daros
Važiavom šiandien antrą kartą pasivažinėti su mūsų mašina, per patį piką. Važiavau Pramonės pr, Savanoriais, Islandijos plentu. Kiek kartų užgesau prie sankryžos- nesuskaičiuoju jau, tėtis rėkia, kad pavarų permest nemoku, nes permetant vis purtėt ta mūsų mašinytė ima
O tiek kartų gesau turbūt pirmą kartą su instruktorium į miestą išvažiavus
Man jau pačiai atrodo, kad važiuot nemoku
sveikos
pasirodysiu kokius papimpintus lapus įsitaisiau kad smagiau važinėt būtų
QUOTE(l'eau @ 2008 10 24, 18:24)
juodai pavydziu
QUOTE(l'eau @ 2008 10 24, 18:24)
O is kur tokiu gavai?
radau internete ir atsispausdinau. čia sukurtas skinas laptopui kompiuteristams be stažo
labi
niu tai va, per darbus neturiu kada į sm įlįsti
nors man jau nuo rugsėjo 1 d. nebereikėjo naujoko ženklo, bet tik prieš gerą savaitėlę nusiėmiau savo 70 ženkliuką nuo mašiniuko užpakaliuko
beliko jį įsirėminti atminčiai
o važinėjant be ženklo tai nejaučiu jokio skirtumo nuo to, kai važinėjau dar su ženklu
kitą savaitgalį reiks mašiniukui žieminius batukus uždėt jau
niu tai va, per darbus neturiu kada į sm įlįsti
nors man jau nuo rugsėjo 1 d. nebereikėjo naujoko ženklo, bet tik prieš gerą savaitėlę nusiėmiau savo 70 ženkliuką nuo mašiniuko užpakaliuko
kitą savaitgalį reiks mašiniukui žieminius batukus uždėt jau
QUOTE(comep @ 2008 10 23, 17:21)
panasiai
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 10 24, 17:17)
Sveikos 
Važiavom šiandien antrą kartą pasivažinėti su mūsų mašina, per patį piką. Važiavau Pramonės pr, Savanoriais, Islandijos plentu. Kiek kartų užgesau prie sankryžos- nesuskaičiuoju jau, tėtis rėkia, kad pavarų permest nemoku, nes permetant vis purtėt ta mūsų mašinytė ima
O tiek kartų gesau turbūt pirmą kartą su instruktorium į miestą išvažiavus
Man jau pačiai atrodo, kad važiuot nemoku 
QUOTE(l'eau @ 2008 10 24, 17:24)
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 24, 20:00)
Sankabą per greitai atleidžiu, tikriausiai
Opeliukas mūsų ne iš naujausių, tai kartais kai užsispirs
Labai fainas lapelis