QUOTE(šypt @ 2008 10 26, 20:26)
Beje, "pasigirsiu" dar. Ką tik parkuodama mašiną prie namo, į jį atsitrenkiau

Lyg ir nesimato jokių žymių ar įlenkimų, bet vis tiek jaučiuosi kaip nevykėlė kokia
Man kazkada dar geriau buvo,nuvaziavau pas drauge,o ten kiemas uzkimstas,ivaziavau ne pro ta puse,ziuriu,kaip cia isvaziuot,o tamsu,nors i aki durk,o pas mane dar langai tamsinti toj astroj buvo

Na,reikia apsisukti,o ten tokia tvorele betonine buvo,tai as kai daviau gazo atgal-masina taip ir pakibo ant kablio (oi dziaugiausi tada kad toki daikta gale turiu

) ant tos tvoreles,galiniai ratai zemes nesiekia

Galvoju,kaip gerai kad tamsu,nors niekas nemato,o kaip geda

Ir ka gi dabar daryti...Na,meginu vaziuoti i prieki,laimei priekis varomas,nutrauke mane nuo tos tvoreles siaip ne taip

O butu galas varomas-tada jau psio butu,reiktu pagalbos ieskotis
O dar sia vasara buvau atsitrenkus i stulpa prie Iki pardes,labai skubejau,o turiu iproti atbula varytis tol kol ratai i bordiura ar apsaugas atsirems.Na,zinau kad ten yra apsaugos ir varausi,i stulpa demesio nekreipiau(net nemaciau kad jis uz manes),tik kai atsiremiau kazkaip man garsas nelabai patiko,tai einu ziuret-ogi mano astrute stulpan isiremus sedi

O apsaugu nera-nufyrintos

Na,zyme ant bamperio liko,bet labai jau sunkiai iziurima.Nuo to karto statydama atbula visuomet pasiziuriu ar kokio stulpo uz manes nera