Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(šypt @ 2008 10 26, 12:43)
Sveikos 4u.gif
Pasirodžiau pas jus egzaminą išsilaikius ir pradingau po to blush2.gif Bet teisių nenumečiau, stengiuosi važinėti visur, kai tik yra proga thumbup.gif

Ar nebaisu vienai i gatve isvaziuot? As gal noreciau, kad vyras salia sedetu,net nezinau kol dar viena nebandziau,gal ir nebijosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 24, 18:24)
sveikos smile.gif pasirodysiu kokius papimpintus lapus įsitaisiau kad smagiau važinėt būtų
Oj koks fainas, ačiū labai thumbup.gif

QUOTE(malvea @ 2008 10 25, 14:32)
šiandien kokį vaizdelį mačiau  blink.gif
nežinau kaip ten baigės, skubėjau, nutrepsėjau savais keliais, bet dar ilgai tą pyp pyp girdėjau  blink.gif
Vargšelė verysad.gif Man irgi parkingo vietose kyla problemų, užstatau pravažiavimą kol prasisuku, bet kiti vairuotojai kol kas kantriai palaukė ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Pauling @ 2008 10 26, 12:47)
Ar nebaisu vienai i gatve isvaziuot? As gal noreciau, kad vyras salia sedetu,net nezinau kol dar viena nebandziau,gal ir nebijosiu ax.gif

Dar viena į gatvę niekada nevažiavau blush2.gif Šiaip manau nebijočiau, jau esu tvirtai pasiruošusi, bet manęs kol kas niekas neišleidžia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 26, 12:43)
Sveikos 4u.gif
Pasirodžiau pas jus egzaminą išsilaikius ir pradingau po to blush2.gif Bet teisių nenumečiau, stengiuosi važinėti visur, kai tik yra proga thumbup.gif

As lygiai taip pat blush2.gif Kol nuosavos masinos neturiu siek tiek sunku, bet ziuriu nors ir ne kekviena diena vazineju, igudziai tik stipreja.

Nu bet vakar situacija buvo.. tai dieve padek. Po baliuko teko man isvezioti visus girtuoklius namo biggrin.gif Zodziu, ivaziavau i kiema, siaurutis tai sakes doh.gif Palydejau baliauninkus, griztu iki masiniuko, galvoju reikia apsukti masiniuka, nes atbuliniu tikrai neisvaziuosiu tarp tu masinu ir namu. Atstumas tikrai ilgokas buvo. Taip bebandant apsukti masiniuka, uzstrigau. Tarp kazkokio borto ir duobes ratas istrigo, ne pirmyn ne atgal. Sedziu prie vairo, vos ne apsizliumbus, nes nezinau kaip isvaziuot. Tik girdziu i langa bac bac, ogi jaunas vyrukas,sako gal jums cia padeti. O dieve sakau taip bigsmile.gif Tas net masina man pasisiule isvaryt, apsukt ir t.t. Laimes pilnos kelnes buvo, galvojau is dekingumo nors isbuciuok biggrin.gif Tai va, mintis ta, kad yra supratingu vairuotoju pas mus, pasiruosusiu visada padeti. Tikrai laaabai dekinga jam esu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 10 26, 12:58)
Nu bet vakar situacija buvo.. tai dieve padek.
Smagu, kad tokių žmonių atsiranda, kurie ne tik moka kumščiu grūmot ir pypint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 10 26, 12:58)
bigsmile.gif  Tas net masina man pasisiule isvaryt, apsukt ir t.t. Laimes pilnos kelnes buvo, galvojau is dekingumo nors isbuciuok  biggrin.gif  Tai va, mintis ta, kad yra supratingu vairuotoju pas mus, pasiruosusiu visada padeti. Tikrai laaabai dekinga jam esu  wub.gif

kaip pasisekė thumbup.gif kad visi tokie supratingi būtų ir pasiruošę padėt, o ne, dauguma irzlūs, skubantys ir besišaipantys dar.

aš vakar išlėkiau pasivažinėt, šiaip be tikslo, tai tokį grybą pjoviau, dar man taip niekad nebuvo, tai po tokio važiavimo dabar nesinori vairuot doh.gif jaučiuos pavojinga kelyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 26 spalio 2008 - 13:15
QUOTE(Pauling @ 2008 10 26, 12:47)

as visada norejau kad pirma kart su vyru vaziuociau,bet vazevau viena..... daug geriau ,nes diedai mokina pagal save,o as vaziuoju taip kaip mane ismokino.....
bet dabar jau savaite be masiniuko tupiu,nes vyras nulauze ar koki velnia padare uzvedimo spyneliai verysad.gif verysad.gif tai dabar meistrus bandom prisisaukti,bet nelabai sekasi doh.gif unsure.gif
Atsakyti
o aš vat vakar išsitraukiau ta gamyklinį magelį iš mašinos, tai dabar dairausi kokio pirkt g.gif

bet vis dar važinėju be benzo bako kamštelio blush2.gif
Atsakyti
Noriu jums pasigirti biggrin.gif Antradieni jau parvarys mano masiniuka-mini cooperiuka biggrin.gif Aisku iskart negalesiu vazineti,nes reiks dar paremontuoti,bet dziaugiuosi,galesiu bent paciupineti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauling: 26 spalio 2008 - 16:34
O as siandien toki katorgiska darba padariau,koju ranku nei nugaros nejauciu doh.gif Nusipoliravau masiniuka,kai kurias vietas nupurskiau tokiu purskalu apsauginiu,na,ir ratus pasikeiciau.Labai tikiuosi,kad niekas nefilmavo,nesinoretu saves kokioj Youtubej pamatyt su pavadinimu "blondine keicia ratus" blink.gif doh.gif Svorio tai as neturiu,kudute,mazute,tai ant ratu rakto abiem kojom uzsilipus teko sokinet ir atsukant,ir priverziant,vaizdelis tai buvo... doh.gif blush2.gif Ale pakeiciau,nors vos gyva dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 10 26, 17:33)
Noriu jums pasigirti biggrin.gif  Antradieni jau parvarys mano masiniuka-mini cooperiuka biggrin.gif  Aisku iskart negalesiu vazineti,nes reiks dar paremontuoti,bet dziaugiuosi,galesiu bent paciupineti tongue.gif

Mini cooper thumbup.gif Vienintelė mažutė mašinytė, kurią su mielu noru vairuočiau thumbup.gif

O aš tai šiandien turbūt praradau norą kelioms dienoms (tikiuosi) vairuot. Tėvą vežiau namo, buvo stop ženklas, tai sustojau ne prieš liniją, o truputį iškišau nosį, nes mašinos nosis labai ilga, o aš nejaučiu jos gabaritų dar. Bet nei užtvėriau kam kelią, juo labiau, kad mašinų nebuvo, bet tėvas kaip pradėjo staugt unsure.gif *****, važinėt su šeimos nariais negerai. Dzin jam, kad aš teises turiu, vis tiek aiškina: tai aš nepersirikiavau iš anksto, o dabar turiu pastovėt 5 sec. daugiau, kad praleisčiau mašinas, tai dar kokia smulkmena. Nu tai negi man lakstyt jau kaip profei reikia, juo labiau, kad nepažįstu aš tų kelių dar, nežinau, kada iš anksto jau kur galima persirikiuot, juo labiau, kad ir lįst naglai nenoriu ir bijau. Jau geriau palauksiu. Net apsižliumbiau grįžus namo doh.gif Arba jis iš manęs per daug tikisi, arba aš rimtai nieko nesugebu. Nors čia gal antra 'klaida', kurią padariau per tuos kartus, kai su tėvu važinėjau (jų daugiau negu 10) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 26, 19:38)
O aš tai šiandien turbūt praradau norą kelioms dienoms (tikiuosi) vairuot.
Užjaučiu, tokiose situacijose kaip tik artimas žmogus palaikyti turėtų. Man kažkaip nebuvo tokių problemų, mano namiškiai labai kantrūs ir kaip tik ramina, kai padarau ką nors negerai.

Beje, "pasigirsiu" dar. Ką tik parkuodama mašiną prie namo, į jį atsitrenkiau doh.gif Lyg ir nesimato jokių žymių ar įlenkimų, bet vis tiek jaučiuosi kaip nevykėlė kokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 26, 20:26)
Beje, "pasigirsiu" dar. Ką tik parkuodama mašiną prie namo, į jį atsitrenkiau doh.gif Lyg ir nesimato jokių žymių ar įlenkimų, bet vis tiek jaučiuosi kaip nevykėlė kokia unsure.gif

Man kazkada dar geriau buvo,nuvaziavau pas drauge,o ten kiemas uzkimstas,ivaziavau ne pro ta puse,ziuriu,kaip cia isvaziuot,o tamsu,nors i aki durk,o pas mane dar langai tamsinti toj astroj buvo doh.gif Na,reikia apsisukti,o ten tokia tvorele betonine buvo,tai as kai daviau gazo atgal-masina taip ir pakibo ant kablio (oi dziaugiausi tada kad toki daikta gale turiu lotuliukas.gif ) ant tos tvoreles,galiniai ratai zemes nesiekia doh.gif Galvoju,kaip gerai kad tamsu,nors niekas nemato,o kaip geda blush2.gif Ir ka gi dabar daryti...Na,meginu vaziuoti i prieki,laimei priekis varomas,nutrauke mane nuo tos tvoreles siaip ne taip lotuliukas.gif O butu galas varomas-tada jau psio butu,reiktu pagalbos ieskotis doh.gif

O dar sia vasara buvau atsitrenkus i stulpa prie Iki pardes,labai skubejau,o turiu iproti atbula varytis tol kol ratai i bordiura ar apsaugas atsirems.Na,zinau kad ten yra apsaugos ir varausi,i stulpa demesio nekreipiau(net nemaciau kad jis uz manes),tik kai atsiremiau kazkaip man garsas nelabai patiko,tai einu ziuret-ogi mano astrute stulpan isiremus sedi doh.gif O apsaugu nera-nufyrintos doh.gif Na,zyme ant bamperio liko,bet labai jau sunkiai iziurima.Nuo to karto statydama atbula visuomet pasiziuriu ar kokio stulpo uz manes nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 26 spalio 2008 - 19:46