Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(l'eau @ 2008 10 24, 18:12)
ačiū 4u.gif čia jei dar kuri norėtų smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 10 24, 18:16)
Sankabą per greitai atleidžiu, tikriausiai  unsure.gif Su dyzeliu įpratus važinėt buvau, tai dabar benzinininė šioks toks vargelis  doh.gif Vos greičiau trūkteliu koją ir sustoju doh.gif O tėtis dar "Važiuok, greičiau, nesnausk"  blink.gif Sakiau viena anksti ryte išvažiuosiu, tai jeigu ir gesiu ant kiekvienos sankryžos, tai bent jau nieks nerėks į ausį, kad skubėčiau  unsure.gif
Opeliukas mūsų ne iš naujausių, tai kartais kai užsispirs  doh.gif Vien antrą pavarą reikia perjungti pasiekus 40km/h greitį, o tai kitaip trūkčiot kaip nežinia kas pradeda  doh.gif Kai su instruktoriaus mašina jau trečią įsijungus tokiam greičiui būdavau  blink.gif

Labai fainas lapelis  wub.gif

o nebandei sankaba astleidineti kulniuka spausdama i dugna? taip niekad neuzgesi, o ir nenusimeta sankaba thumbup.gif mane taip instruktorius ismoke ir tikrai pasitvirtina mirksiukas.gif
Atsakyti
Eeee tas papimtintas lapelis tai good.gif labai fainas. As tai kazkada kazkokir lapa su playboy maciau doh.gif jau taip kvailai atrode... ne i tema tas zuikis ir uzrasas, kazkaip niekaip man nesisieja su tuo lapu, o sic geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 10 24, 19:17)
Sveikos smile.gif
Kuo toliau, tuo baisiau man daros  doh.gif Važiavom šiandien antrą kartą pasivažinėti su mūsų mašina, per patį piką. Važiavau Pramonės pr, Savanoriais, Islandijos plentu. Kiek kartų užgesau prie sankryžos- nesuskaičiuoju jau, tėtis rėkia, kad pavarų permest nemoku, nes permetant vis purtėt ta mūsų mašinytė ima  doh.gif O tiek kartų gesau turbūt pirmą kartą su instruktorium į miestą išvažiavus  verysad.gif Man jau pačiai atrodo, kad važiuot nemoku  doh.gif

ech....budavo ir man taip pacioj pradzioj....vietoj 4 pavaros 2 ijungdavau doh.gif ir masina papurtydavau (papurtau ir dabar kartais bet jau ne taip), nes per greit sankaba atleisdavau....viska ismoksi su laiku tik turek kantrybes mirksiukas.gif

koks fainas lapas bigsmile.gif good.gif
Atsakyti
jau kažkada čia klausiau ir buvau atsakymą gavus, bet dabar neberandu kurioj temoj doh.gif tai va, kaip išimt gamyklinį magą iš mašinos, nevežus jos niekur ax.gif
Atsakyti
šiandien kokį vaizdelį mačiau blink.gif

panelė, be lapo, bet labai jaunutė buvo pasistačius mašiniuką prie kelio į statmeno parkavimo aikštutę, pas mus gatvelės siauros, o dar šeštadienis, turgaus diena, pilnas miestas auto...

na tai va, bandė ji išten išvažiuot, tai išsistūmė mašiniuką tiesiai to pasekoje užstojo abi juostas ir dar užgeso doh.gif

susidarė kamščiai iš abiejų pusių, visi pypsi rėkia blink.gif

o ji netai, kad vėl stumtų priekin mašiniuką kur stovėjo prieš tai, bet net nebandžius mašiniuko užvest apsikabino vairą ir apsiverkė unsure.gif jetus kaip pagailo verysad.gif o aplink tik pyp pyp unsure.gif

nežinau kaip ten baigės, skubėjau, nutrepsėjau savais keliais, bet dar ilgai tą pyp pyp girdėjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 25, 14:32)
šiandien kokį vaizdelį mačiau  blink.gif

doh.gif doh.gif o Dievulėliau, pasimetė mergina
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 25, 14:32)
šiandien kokį vaizdelį mačiau  blink.gif

panelė, be lapo, bet labai jaunutė buvo pasistačius mašiniuką prie kelio į statmeno parkavimo aikštutę, pas mus gatvelės siauros, o dar šeštadienis, turgaus diena, pilnas miestas auto...

na tai va, bandė ji išten išvažiuot, tai išsistūmė mašiniuką tiesiai  to pasekoje užstojo abi juostas ir dar užgeso  doh.gif

susidarė kamščiai iš abiejų pusių, visi pypsi rėkia  blink.gif

o ji netai, kad vėl stumtų priekin mašiniuką kur stovėjo prieš tai, bet net nebandžius mašiniuko užvest apsikabino vairą ir apsiverkė  unsure.gif  jetus kaip pagailo  verysad.gif  o aplink tik pyp pyp  unsure.gif

nežinau kaip ten baigės, skubėjau, nutrepsėjau savais keliais, bet dar ilgai tą pyp pyp girdėjau  blink.gif

nera labai gerai su tokiu jautrumu vazineti gatvemis
juk visko buna, jei del kiekvienos kliurkos taip reaguosi-labai negerai
as ir jautruole, bet aciu die ne iki tiek
o siaip tie pypintojai ir gudruciai-nors vienas galejo islipti ir jai padeti, viskas butu tetruke itin trumpai,visi patenkinti, ir panele si ivyki butu prisiminus visai kitaip nei atsimins dabar
Atsakyti
O aš per naktį vairuot "išmokau" lotuliukas.gif
Šiandien vežiau tėvus į "Akropolį", tai nė karto neužgesau, mašinytė nė karto nesupurtėjo perjungiant pavaras. Stebuuuuklas kažkoks lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš šiekt tiek serganti ir nesusigaudanti, tai nugesinau (gerai, kad jau aikštelėj) savo pupulį ir nustebau ko jis čia taip. tik po to susipratau, kad stabdžiau sankabos nenuspaudusi, ot genijus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 10 25, 13:56)
O aš per naktį vairuot "išmokau"  lotuliukas.gif
Šiandien vežiau tėvus į "Akropolį", tai nė karto neužgesau, mašinytė nė karto nesupurtėjo perjungiant pavaras. Stebuuuuklas kažkoks  lotuliukas.gif

thumbup.gif strbuklu buna thumbup.gif

QUOTE(l'eau @ 2008 10 25, 14:04)
o aš šiekt tiek serganti ir nesusigaudanti, tai nugesinau (gerai, kad jau aikštelėj) savo pupulį ir nustebau ko jis čia taip. tik po to susipratau, kad stabdžiau sankabos nenuspaudusi, ot genijus doh.gif

visko pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos vairuotojos 4u.gif senai buvau uzsukus ax.gif

QUOTE(l'eau @ 2008 10 24, 18:12)
ačiū 4u.gif čia jei dar kuri norėtų smile.gif

labai grazus lapas. reiks atsispausdinti thumbup.gif aciu.
paskaitinejau, kad kyla problemu del langu rasojimo, mano langai irgi rasoja, tai as pasildau masina, ijungiu ventiliatoriu visu galingumu, nupucia. o vyras dabar nupirko dvi priemones nuo langu rasojimo: turtle wax antifog ir elite antifog. jis issipurske turtle, bet sake, kad liko plemai. o as su elite, ryt vaziuosiu i darba ir parasysiu atsiliepimus, ar veikia. o gal kas bandet jau, idomu ar padeda g.gif
Atsakyti
aš niekuo nepurškiu g.gif važinėjo vos vos pravėrusi langą rolleyes.gif
Atsakyti