Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

pasigirsiu, mane pirmą kart užpypsino blush2.gif
o jau kaip negražiai pasielgiau rolleyes.gif
tai va , sukiau sankrįžoj (labai nejudrioj) į kairę, sustojau praleist tiesiai atvažiuojančio, tada gavau pirmus du pyp , nelabai supratau užką, bet tiekto doh.gif
tada pradėjau važiuot ir užgesau ax.gif , įsijungiau avarinį, nes pas mane užgesus labai daug darbo vėl užvest unsure.gif žiūriu jau keturios mašinytės stovi, nors yra sočiai vietos apvažiuot ir , kad pypsi, kad pypsi blink.gif
susinervinau, atsidariau langą iškišau ranką ir ištiesiau vidurinį pirštą blush2.gif
bet suveikė, nebepyptelėjo nėkarto schmoll.gif
žinau, kad pati kalta, bet kokio velnio tiek pypsėt, greičiau juk nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 27, 09:35)
pasigirsiu, mane pirmą kart užpypsino  blush2.gif
o jau kaip negražiai pasielgiau  rolleyes.gif
tai va , sukiau sankrįžoj (labai nejudrioj) į kairę, sustojau praleist tiesiai atvažiuojančio, tada gavau pirmus du pyp , nelabai supratau užką, bet tiekto  doh.gif 
tada pradėjau važiuot ir užgesau  ax.gif  , įsijungiau avarinį, nes pas mane užgesus labai daug darbo vėl užvest unsure.gif  žiūriu jau keturios mašinytės stovi, nors yra sočiai vietos apvažiuot ir , kad pypsi, kad pypsi  blink.gif
susinervinau, atsidariau langą iškišau ranką ir ištiesiau vidurinį pirštą  blush2.gif
bet suveikė, nebepyptelėjo nėkarto  schmoll.gif
žinau, kad pati kalta, bet kokio velnio tiek pypsėt, greičiau juk nebus  unsure.gif

saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mildle @ 2008 10 27, 09:20)
Sveikos 4u.gif  Kadangipradėjau dirbti, rūpesčių daug,nebe užsuku čia. tikiuosi,kad dar esu sąrašiuke ax.gif
Kadangi darbas Jonavoje,o aš gyvenu Kaune, tai tenka važinėti su mašina vienai. Kiekvieną kartą jaudinuosi, kad viskas būtų gerai, bet tai sankryžoj užgestu, tai dar kokią nesąmonę iškrečiu, bet svarbu iš taško A nuvažiuoti iki taško B be jokių nuostolių thumbup.gif

šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Matau, kad jums sekasi vis geriau ir geriau vairuoti. Džiugu. Aš tai buvau savaitėlei išlėkus darbo reikalais užsienin - Suomijon. Tai turiu pasakyt, kad ten tikrai ne ką geresni vairuotojai, bent jau pėsčiųjų atžvilgiu. O autobuso vairuotojai dar naglesni.
Mano mašiniukas jau paruoštas žiemai. Teliko kitą savaitgalį pasikeisti ratus (nes šipuoti, tai negaliu anksčiau). Vairas sunkiai sukiojasi, tai manėm, kad su hidrauliniu skysčiu ar stiprintuvu netvarkoj, bet servise nuramino, kad čia taip turi būti, nes važiuoklė sutvarkyta ir dar dėl kubatūros specialiai taip padaryta. O jau maniau, kad vėl reiks piniginę pakratyti. Ir kasko jau nebedraudėm, nes užsiprašė draudimas dar daugiau nei pernai. Nors nebuvo matęs, kad buvo draudiminis įvykis ir šiaip juk mašina nuvertėjo per metus, bet.... Tai dabar biškį kažkaip nefaina važinėt, nes jau teks iš savų apmokėt remontą. Bet gal viskas bus gerai irnesakyk.gif
O šeštadienį nuvažiavau į Maximą ir pasistačiau netoli durų, paskui nuvariau į Žaliakalnio turgų, įvažiavau į aikštelę, o ten vietų nebuvo, variau atbuliniu ir pamačiau, kad už manęs yra vieta, tai aš į ją atbuliniu įvairavau. Paskui nuvažiavau dar pas tetą mamą pasiėmiau ir gana siauroj gatvelėj apsisukau. Nu tiesiog šaunuolė buvau ir netgi nelabai stresavau. O mama tai kaip vaikas džiaugėsi, kad aš ja vežuosi namo. Nes iki šiol dar nebuvo su manimi važiavusi.
Tai vat tokie tie mano nuotykiai.
Atsakyti

susinervinau, atsidariau langą iškišau ranką ir ištiesiau vidurinį pirštą  blush2.gif
žinau, kad pati kalta, bet kokio velnio tiek pypsėt, greičiau juk nebus  unsure.gif

saunuole drinks_cheers.gif nesuprantu as tu pypsejimu doh.gif doh.gif
O reksnius vyrus ir tevus tai laipinu lauk cool.gif viena kart vyras bambejo bambejo (pries pat egzamina) kai vazinejausi su juo,tai neiskenciau ir pasakiau LIPK LAUK STAIGIAI blink.gif nu uzkniso tada negyvai jau,sako kaip tu eini egza laikyti jeigu tu vaziuoti nemoki....... doh.gif ot tai dave psitikejimo savim doh.gif BET ISMECIAU LAUK IS MASINOS,ir tada vaziuoti kaip gerai sekesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 27, 10:10)
saunuole  drinks_cheers.gif  nesuprantu as tu pypsejimu  doh.gif  doh.gif
O reksnius vyrus ir tevus tai laipinu lauk  cool.gif  viena kart vyras bambejo bambejo (pries pat egzamina) kai vazinejausi su juo,tai neiskenciau ir pasakiau LIPK LAUK STAIGIAI  blink.gif  nu uzkniso tada negyvai jau,sako kaip tu eini egza laikyti jeigu tu vaziuoti nemoki.......  doh.gif  ot tai dave psitikejimo savim  doh.gif  BET ISMECIAU LAUK IS MASINOS,ir tada vaziuoti kaip gerai sekesi  thumbup.gif

aš tai vieną kart net apsiverkiau ir užsirakinau mašiniuke kai MB aprekė, kai besiparkuodama vos mašiniuko kito nekliūdžiau verysad.gif

pikkolo šaunolė bigsmile.gif thumbup.gif man tai ant kelio apsisukt dar vis neįmanoma misija, o dabar dar granatą keist reikia, nes kai susuku visus ratus kalt pradeda doh.gif tad pokolkas dar ir nepraktikuoju sukimosi ant kelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 27, 10:17)
aš tai vieną kart net apsiverkiau ir užsirakinau mašiniuke kai MB aprekė, kai besiparkuodama vos mašiniuko kito nekliūdžiau  verysad.gif
pikkolo šaunolė  bigsmile.gif  thumbup.gif  man tai ant kelio apsisukt dar vis neįmanoma misija, o dabar dar granatą keist reikia, nes kai susuku visus ratus kalt pradeda  doh.gif  tad pokolkas dar ir nepraktikuoju sukimosi ant kelio  ax.gif

vargsiuke..... neklausykit jus tu diedu...... as tai iskart pasakau,kad jeigu reksi gali net nevaziuoti,nes islipsi vidury miesto,arba as islipsiu cool.gif
O musu masiniukas be galiniu stabdziu blink.gif unsure.gif dabar tai labai netrugdo,bet kas bus ziema doh.gif blink.gif sakiau nelipsiu i masina kol nesutvarkysi,sako vyras - nelipk kas man darbo lotuliukas.gif sakau tas,kad visur veziosi mane lotuliukas.gif tai tada isigando
Atsakyti
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 10 26, 23:21)
O aš šiandien savarankiškai prisiparkavau atbulom aikštelėj  clap.gif Iš abiejų pusių tokios naujos mašinytės stovėjo, tai kiek baimės buvo, kad nenubraukčiau šono
Aš irgi tokią baimę turiu, tai stengiuos vis prie kokių prastesnių statytis savo mašiniuką biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(wikne @ 2008 10 27, 08:54)
labas rytas  mirksiukas.gif  na ir nuotykiu cia pripasakojot, saunuoles  thumbup.gif
vakar velai vakare vaziuoju namo....reik is salutinio kelio isukti i pagrindini bet matau kad pagrindiniu atvaziuoja masina tai sustojau praleisti....stoviu stoviu o tas jau visiskai prisiartines eme ir nusuko i kita puse be jokiu posukiu be nieko  doh.gif na kaip durnele pastovejau siaip sau ir nuvaziavau toliau...ale man ir pasitaiko kvailu situaciju  doh.gif  blush2.gif 
Man taip pastoviai būna biggrin.gif Negi sunku tą posūkį parodyt doh.gif

QUOTE(mildle @ 2008 10 27, 09:20)
Kadangi darbas Jonavoje,o aš gyvenu Kaune, tai tenka važinėti su mašina vienai. Kiekvieną kartą jaudinuosi, kad viskas būtų gerai, bet tai sankryžoj užgestu, tai dar kokią nesąmonę iškrečiu, bet svarbu iš taško A nuvažiuoti iki taško B be jokių nuostolių thumbup.gif
Nieko tokio, svarbu kiek patirties įgauni važinėdama mirksiukas.gif

Šaunuolė lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man tai šiaip "sekasi" ir be pikčiurnų ar pypintojų.
Negana, kad dėl operacijos tris savaites nevairavau, tai kai jau susiruošiau važiuot mano maškė neužsivedė doh.gif Akumas išsikrovė. Na pakrovėm. Tai dabar ji kaip ožka užsispyrusi - avarinį režimą meta ir vsio. Ji pas mane automatas, tai vat gaunasi, kad nori nenori trečia pavara tik galiu važiuot doh.gif Taip vavarų dėžę sudrožt netruksiu verysad.gif
Šiandien susitarėm į Opel centrą varyt, deagnostikai. *****, jaučiu kai pasakys kokią nesamonę, tai nusišaut beliks...
Jau man tas mano opeliukas tiek kainavo doh.gif Bet vat nenoriu keist į jokią kitą schmoll.gif
Savaitgalį važiuosim į Vilnių, Trakus, Kauną. Ech, jau saldu daros kai pagalvoju apie vairavimą ten wub.gif Labai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 27, 08:35)
tai va , sukiau sankrįžoj (labai nejudrioj) į kairę, sustojau praleist tiesiai atvažiuojančio, tada gavau pirmus du pyp , nelabai supratau užką, bet tiekto  doh.gif 
tada pradėjau važiuot ir užgesau  ax.gif  , įsijungiau avarinį, nes pas mane užgesus labai daug darbo vėl užvest unsure.gif  žiūriu jau keturios mašinytės stovi, nors yra sočiai vietos apvažiuot ir , kad pypsi, kad pypsi  blink.gif

saunuole 4u.gif aisku nelabai graziai pasielgei, bet suprantu, kaip nervina kai pypsi. as neisdristu parodyti ax.gif patebejau, kad zali lapai labiausiai nervina damas, jos stengiasi arba pralenkti, arba nors truputi uzdelsk prie sankryzos, tuoj pypsens. o mane karta apipypseno, pats neapsiziurejes, kad sukantiems i kaire turi sekcija uzsidegt doh.gif tada veziau vyra ir mama, tai nesuprato, ko ant manes pypsena. uzsidegus zaliai rodyklei, as nuvaziavau, o jis uzdelse, turbut geda pasidare, kad apsizioplino pries zalia lapa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 10 27, 11:45)
saunuole  4u.gif aisku nelabai graziai pasielgei, bet suprantu, kaip nervina kai pypsi. as neisdristu parodyti ax.gif patebejau, kad zali lapai labiausiai nervina damas, jos stengiasi arba pralenkti, arba nors truputi uzdelsk prie sankryzos, tuoj pypsens. o mane karta apipypseno, pats neapsiziurejes, kad sukantiems i kaire turi sekcija uzsidegt  doh.gif tada veziau vyra ir mama, tai nesuprato, ko ant manes pypsena. uzsidegus zaliai rodyklei, as nuvaziavau, o jis uzdelse, turbut geda pasidare, kad apsizioplino pries zalia lapa smile.gif

šitos sekcijos tai košmaras doh.gif pas mus tik vienoj sankryžoj ji yra ax.gif bet kažkaip durnai užsidega, tris keturis kartus pasikeičia šviesaforas ir tik tada sekcija užsidega doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 27, 08:35)

thumbup.gif saunuole
Atsakyti