Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Merginos 4u.gif O kur jus ji, ta kocela laikote g.gif ? Jis toks didelis, kad man niekur netelpa doh.gif .
Atsakyti
Ant saldytuvo kartus susuktas su padeklu ir i maisiuka igrustas nes taip pat as jo niekur netalpinu doh.gif Gerai kad saldytuvas aukstas tai nesimano kad jis ten pasleptas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolli_: 06 spalio 2008 - 11:02
Del tokios pat priezasties as jo ir neperku, labai didelis ir laikyti nepatogus g.gif Medinis plonas ir i stalciu puikiai telpa thumbup.gif
Atsakyti
vat vat... ir ne tiek piniguciu kainuoja tas paprasciausias medinukas, dabar jau pati pradedu suprasti... Bet jau fsio, kecelas namuose, tai ir naudosimes juo smile.gif
Atsakyti

Gundausi si menesi uzsisakyti silikonines formeles, bet niekaip nenusprendziu kokiu noriu doh.gif . Gal galetumete patarti mirksiukas.gif
O kuriomis jus dazniausiai naudojates 4u.gif ?
Atsakyti
Universaliausia princese, kitas naudoju daug reciau. Bet, manau, viskas priklauso nuo to, ka gamini. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2008 10 06, 10:22)
Merginos 4u.gif  O kur jus ji, ta kocela laikote g.gif ? Jis toks didelis, kad man niekur netelpa doh.gif .

pas mane virtuveje yra tik dvi spinteles (neskaitant pakabinamų), o visi kiti stalčiai, tai labai viskas puikiai telpa. Todėl ir dariau stalčius, kad patogiau, pvz spintelėje užstatai ką sudedi į patį galą, kol atkrauni, o stalčių atidarai iki galo, išsiimi ką nori... na nukrypau nuo temos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cashmira @ 2008 10 06, 11:36)
Gundausi si menesi uzsisakyti silikonines formeles, bet niekaip nenusprendziu kokiu noriu doh.gif . Gal galetumete patarti mirksiukas.gif
  O kuriomis jus dazniausiai naudojates 4u.gif ?

taip, universaliausia princesė - pyragam, apkepam, kugeliui ir kt.
Man dar labai patiko formele su dvipusiu plastiko spaustuku - krepseliu užkandoms galima išsikepti, arba jau su įdaru pyragėlių, galima ir kaip keksiukų formelę panaudoti. keksiukų formelėje dažnai apkepukus, omletukus mikrobangeje kepu.
Atsakyti
Dar pas mane stipriai dirba silikoniniai padekliukai, turiu ju net 2 ir visai nesigailiu schmoll.gif Is sausainius ir bandeles ir picas ant jo kepti galima, o be to neturiu patiesalo kociojimui, tai ir uz ji atidirba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 10 06, 14:19)
Dar pas mane stipriai dirba silikoniniai padekliukai, turiu ju net 2 ir visai nesigailiu schmoll.gif Is sausainius ir bandeles ir picas ant jo kepti galima, o be to neturiu patiesalo kociojimui, tai ir uz ji atidirba thumbup.gif

Jo,silikoninis padekliukas tikrai geras.Viena turiu,sakysiuos ir antra, As nenaudoju beveik formos keksiukams.Man ji per maza.Zadu sakytis 2 karaliskas
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 10 06, 14:26)
Jo,silikoninis padekliukas tikrai geras.Viena turiu,sakysiuos ir antra, As nenaudoju beveik formos keksiukams.Man ji per maza.Zadu sakytis 2 karaliskas

O ka su 2 darysi. Man ir 1 sociai. Keksas is normos pilnai telpa, na dar koki zuiki issikepu, kartais varskes apkepa ir viskas, duona nelabai man joje patiko g.gif
As tik del tartaleciu formos mastau, bet bijau, kad ir vel mazai naudosiu, vel be darbo stoves doh.gif
Atsakyti
Ieškau konsultantės kuri galėtų padėt pasikeist galastuvą verysad.gif sulūžo
Aš Palangoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'Occitane: 06 spalio 2008 - 15:44

Aciu visoms uz patarimus aciuks.gif Bet lengviau nepasidare doh.gif Vis tiek nezinau kokiu noriu g.gif . Problema Nr.1 lotuliukas.gif
Atsakyti