Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(L'Occitane @ 2008 10 07, 10:53)
aciuks.gif aciuks.gif
kai pakeli balsą iškart atsiliepia hihihi.gif blush2.gif

Kai garsiai šauki, daugiau žmonių išgirsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(laurindre @ 2008 10 07, 10:55)
Pasene duomenys, dabar jau kitoj vietoj ofisas,Spaustuves patalpose ir net labai sunkiai randamas doh.gif

Duomenys iš Deltos internetinio puslapio. doh.gif Perduokite, kad pasikeistų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2008 10 07, 11:00)
Tartaletės su tunu http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Čia dar tartaletės su obuoliais, su špinatais, ir daug kitų receptų  http://www.tvarkosme...receptainew.htm
4u.gif

Aš dažniausiai naudoju Princesę, keksiukų formoj kepu varškės apkepukus vaikams, Karališką naudoju mažesniems pyragams ir keksams, paštetų ir kitokių dalykų dar nespėjau joje išbandyti.

O ka joje be tartaleciu kepat?Idomu,ar 2 tilptu i orkaite?Man su viena nera ko prasidet! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 10 07, 10:41)
O ka joje be tartaleciu kepat?Idomu,ar 2 tilptu i orkaite?Man su viena nera ko prasidet! smile.gif

Rašo, kad jos matmenys 30x20cm, reik pamatuot ar dvi tilptu... g.gif
Atsakyti

Galima mini kugeliukus. Bus kaip atskiras patiekalas arba prie mėsos vietoj bulvių. Kepant bet koki pyragą, galit vietoj jo išsikept kelis mažucius. Vienu žodžiu vietoj didelio vieno bet kokio patiekalo ar saldumyno keli mažiukai porcijiniai , kiekvienam atskirai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 10 07, 11:41)

Dar galima joje ne tik kepti, bet ir zele ar saltiena daryti, o taip pat labai grazu suformuoti ryzius ar bulviu kose (kaip, beje, ir keksiuku formoje) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2008 10 06, 12:22)
Merginos 4u.gif  O kur jus ji, ta kocela laikote g.gif ? Jis toks didelis, kad man niekur netelpa doh.gif .

Ir kočėlą, ir padėklą, ir visas silikonines laikau stalčiuje po orkaite, dabar ir Ultraplusa dar ten įkišau, viskas tilpo thumbup.gif

mąsčiau apie princesę, bet nupirkus Ultrapliusą, beliko reikalingi tik padėkliukai ir dar svarstau apie tartalečių fomikę, bet reiktų dviejų, tai tikrai... drinks_cheers.gif

karališkąją formą teks mamai padovanoti, jau nebenaudojama stovi ax.gif
Atsakyti
MERGAITĖS, SAKYKIT GAL KURI TURIT IR NAUDOJAT MC. CTIPY INDĄ PRIETAISĄ ČIPSAMS MIKROBANGŲ KROSNELĖJE GAMINTI?KOKS JO VEIKIMO PRINCIPAS, KAIP TEN TUOS ČIPSUS PASIGAMINTI.GAL KURI BANDĖTE.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 10 07, 18:25)
MERGAITĖS, SAKYKIT GAL KURI TURIT IR NAUDOJAT MC. CTIPY INDĄ PRIETAISĄ ČIPSAMS MIKROBANGŲ KROSNELĖJE GAMINTI?KOKS JO VEIKIMO PRINCIPAS, KAIP TEN TUOS ČIPSUS PASIGAMINTI.GAL KURI BANDĖTE.

Susitarkuoji bulves su btb tarka griežinėliais, apibarstai prieskoniais , sudėlioji į čipsinę ir kelioms minutėms į mokrobanginę. Taip galima ir obuolius pasidžiovint mirksiukas.gif Reikia dėt kiekvieną griežinėlį į atskirą čipsinės griovelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 07 spalio 2008 - 18:38
video receptas iš sluoksniuotos tešlos ravioli formai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 07, 19:37)
Susitarkuoji bulves su btb tarka griežinėliais, apibarstai prieskoniais , sudėlioji į čipsinę ir kelioms minutėms į mokrobanginę. Taip galima ir obuolius pasidžiovint  mirksiukas.gif Reikia dėt kiekvieną griežinėlį į atskirą čipsinės griovelį.

Tik reikia perspeti, kad gaminasi ilgai - tikrai virs 10 min. O kas ten gaunasi, saujele. Zodziu, pakankamai brangus tie cipsai gaunasi doh.gif
Atsakyti

taip, telpa smile.gif
Atsakyti
Nuo kada prasideda 42 savaite?
Atsakyti