Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvele žiedams

QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 01 19, 17:50)
Cia gal Jeruzales baznycioj?  smile.gif  Nes mes ten tuoksimes ir irgi perskaiciau, kad ten negalima barstyt, bet tikuosi isejus is baznycuis galima bus?  smile.gif  O pagalveles irgi labai noriu  smile.gif

Et mums neleido nei baznycioje nei prie jos(matulaicio) biggrin.gif bet sake, jei patys susirinksim viksa, tai darykit ka norit... tai jei pas jus tokia didele svajone su tais ziedlapiais, tai gal ir ne tokia didele kaina susirinkti juos... smile.gif Manau, kad tikrai leistu jei susisluotumete paskui save tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes! Kaip apsidziaugiau, radusi sita tema. Jus mergaites tokios visos auksarankes, tiek daug graziu ideju turite. Perskaiciau visa tema, ir nusprendziau, kad man asmeniskai graziausios sirdeles formos. Tai dabar sugalvojau toki varianta. Manau, kad pries Valentino diena tikrai bus tu pagalveliu pilnos parduotuves. Nusipirksiu sau patinkancia ir bandysiu dekoruoti. Kazkaip isivaizduoju, kad turetu buti raudona su kokiom sviesiom rozytem. Tik dabar galvoju is kur gauti tu smeigtuku(vienam pavyzdelyje maciau sirdeles formos) ziedams, gal kas zinot? Man kazkaip su smeigtukais atrodo patogiau, negu su raisteliais.
Atsakyti
QUOTE(divuke @ 2008 02 05, 16:03)
Sveikutes! Kaip apsidziaugiau, radusi sita tema. Jus mergaites tokios visos auksarankes, tiek daug graziu ideju turite. Perskaiciau visa tema, ir nusprendziau, kad man asmeniskai graziausios sirdeles formos. Tai dabar sugalvojau toki varianta. Manau, kad pries Valentino diena tikrai bus tu pagalveliu pilnos parduotuves. Nusipirksiu sau patinkancia ir bandysiu dekoruoti. Kazkaip isivaizduoju, kad turetu buti raudona su kokiom sviesiom rozytem. Tik dabar galvoju is kur gauti tu smeigtuku(vienam pavyzdelyje maciau sirdeles formos) ziedams, gal kas zinot? Man kazkaip su smeigtukais atrodo patogiau, negu su raisteliais.

jeigu teisingai isivaizduoju, tai visokiu smeigtuku sagteliu ir kitokiu grozybiu gali rasti parduotuvelese siuvejoms.. Kur medziagas, sagas ir kt. parduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2008 02 05, 14:46)
jeigu teisingai isivaizduoju, tai visokiu smeigtuku sagteliu ir kitokiu grozybiu gali rasti parduotuvelese siuvejoms.. Kur medziagas, sagas ir kt. parduoda smile.gif

Labai aciu. Apie tai net nepagalvojau. Bandysiu ieskoti.
Atsakyti
Daug grožybių prisižiūrėjau gaila, kad nesu auksarankė, kuri mokėtų pasidaryti tokius grožius kaip kai kurios čia sugeba smile.gif

Beje gal kuri žino, ar dar darys auksarankės pagalvėles rankdarbiuose? nes ten tema jau uždaryta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakyca: 06 vasario 2008 - 15:48
QUOTE(divuke @ 2008 02 05, 14:03)

Aš taip ir dariau, nusipirkau pagalvėlę (padėvėtų rūbų pardėj), audinių pardėj įsigijau baltos medžiagytės, aptraukiau ir dekoravau. Va cia nuoroda, kur matosi pagalvėlė, tik fotkinta tokiu kampu, kad nelabai matosi forma.
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2008 02 09, 02:37)
Aš taip ir dariau, nusipirkau pagalvėlę (padėvėtų rūbų pardėj), audinių pardėj įsigijau baltos medžiagytės, aptraukiau ir dekoravau. Va cia  nuoroda, kur matosi pagalvėlė, tik fotkinta tokiu kampu, kad nelabai matosi forma.

Labai grazi pagalvele mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokiu cia grozybiu 4u.gif
Noreciau ir as jums parodyti savaja, bet nemoku ideti nuotraukytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2008 02 08, 23:37)
Aš taip ir dariau, nusipirkau pagalvėlę (padėvėtų rūbų pardėj), audinių pardėj įsigijau baltos medžiagytės, aptraukiau ir dekoravau. Va cia  nuoroda, kur matosi pagalvėlė, tik fotkinta tokiu kampu, kad nelabai matosi forma.

Tikrai labai grazi pagalvele. Skoninga ir neperkrauta. O ta apyranke ant rankos gal irgi pati dareisi, atrodo labai originaliai.
Atsakyti
galiu as ir savo parodyt,tik labai gaila mano vestuves jau buvo,noreciau pakartot wub.gif wub.gif
Papildyta:
ir dar
Atsakyti
QUOTE(aganiute @ 2008 02 09, 11:13)
Kokiu cia grozybiu 4u.gif
Noreciau ir as jums parodyti savaja, bet nemoku ideti nuotraukytes  blush2.gif

galetum atsiusti man, ikelciau. tau gali neleisti, nes mazokai zinuciu parasiusi. jei noretum atsiusti parasyk man az.

QUOTE(divuke @ 2008 02 09, 11:52)
Tikrai labai grazi pagalvele. Skoninga ir neperkrauta. O ta apyranke ant rankos gal irgi pati dareisi, atrodo labai originaliai.

ne, nuomos punkte pasiule. o kadangi papuosalu kitu neplanavau detis, tai paziurejau, kad visai "limpa".
Atsakyti
O kaip mergaites manot, jei baznyciojs nestu pagalvele berniukas 12 m.? Cia visos tik apie mergytes sneka, o pas mane giminej tokiu nera sad.gif. Ir ar 12 metu ne per didelis? Kaip galvojat?
Atsakyti