Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyrai pilnai išlaiko šeimą?

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 13:24)
O štai įdomu, tos, kurios nedirba, su vaikais ištisai namie sėdi, NŠ. Tai jei neturi kas padeda, yra pririštos prie tų namų, vaikų. O kur laisvalaikis, kur vakarai tik dviese, naktinis gyvenimas, teatrai ir koncertai? Kur tuos vaikus dedat, jei norit išeiti iš namų? Su savimi visur imate? g.gif

O tau labai svarbus tas naktinis gyvenimas, koncertai, teatrai, kai vaikas dar mažiukas, jau numirsi, jau tiek prarasi, kad neišeisi. O vakaras dviese gali būti tada kai mažiukas užmiega. Rask tu jau čia daug tų mamų, kad ir dirbančių,bet motinystės atostogose esančių, kad jai labai teatrai rūpėų tuo laikotarpiu. Tuo laikotarpiu šiaip tai vaikelis labiausiai rūpi, o laisvalaikį ir pramogas galima susikurti visokias ir su vaikeliu- kartu su vyru ir vaiku pasivaikščioti išeiti, oi kaip gražu kai vyras vežimelį stumia wub.gif , prie kokio ežero nuvažiuoti kartu, neS tuo laikotarpiu vaikui geriausia kai mama šalia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 03 vasario 2011 - 12:36
Wit, negaliu nesizavei tavo avataru good.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 03, 12:52)
Tu kalbėk kaip nori, bet dviems vaikams trys auklės  doh.gif

tai, kad ir pati Meri Popins ar astuonios aukles...., kiekvieno asmeninis reikalas smile.gif Kam sita akcentuot
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 02 03, 12:32)
jauti pati kaip nesueina pas tave tavo istorijos galai? ar pacituot?

nu susimakalavo zmogus.. ka pristojei lotuliukas.gif nu dirbo daug,uz sienos vaikai augo.. augino atsiprasau ax.gif kur dar teatrai,kursai,vyras su savo norais... man atrodo kruviu ji atlaike daugiau nei mes mamules su ziurstais lotuliukas.gif ..
Atsakyti

QUOTE(Moonte @ 2011 02 03, 13:34)
Wit, negaliu nesizavei tavo avataru  good.gif

nu man dabar tos periodas lotuliukas.gif

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 03, 13:37)
nu susimakalavo zmogus.. ka pristojei  lotuliukas.gif nu dirbo daug,uz sienos vaikai augo.. augino atsiprasau  ax.gif kur dar teatrai,kursai,vyras su savo norais... man atrodo kruviu ji atlaike daugiau nei mes mamules su ziurstais  lotuliukas.gif ..

ale tikrai, pati nesupranta kaip ten iš tiesų buvo, o aš dar noriu suprast lotuliukas.gif palieku ramybėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 02 03, 12:40)
nu man dabar tos periodas  lotuliukas.gif

gundymo metas ? bigsmile.gif sasiskos ant kaklo,o pasiekt negali lotuliukas.gif ponial biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 03 vasario 2011 - 12:42
QUOTE(ulyja @ 2011 02 03, 10:13)
tai palaukit,o kaip jūs tuo vyru rūpinatės tadu,jei žmogus pats sau daro valgyt,apsitvarko grįžęs po darbo?

tai palaukit,as gi kalbu,kad tai buna,kai as nespeju,negaliu ir tt,tai buna retai

QUOTE(*Mėnulis* @ 2011 02 03, 12:13)
Jūs nedirbkit, jei nenorit. Man tai kas. Tikrai nepavydžiu.
Bet nedirbanti moteris visada turi mąstyti, kad laikas eina į priekį. turi suvokti, kad kada nors ji pasens, kad ateis pensija. Paprasčiausiai baisu. kai moteris sėdi namie, nes nenori dirbti, o paskui skundžiasi, kad socialinės garantijos mažos. Jeigu nusprendei nedirbti, turi sugalvoti, kaip save aprūpinsi senatvėje nepasikliaujant kitu asmeniu, nes kito gali ir nebūti. o būti išlaikomai vaikų - gyvenimas ant kitų sprando.

na as asmeniskai kol nedirbu apie senatve galvoju,ir pinigus kaupiu
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 02 03, 12:32)
jauti pati kaip nesueina pas tave tavo istorijos galai? ar pacituot?

Ne, žinai kas nesueina? Tavo fantazijos. wink.gif Nes aš gi tau jau rašiau "su žvake nestovėjai", tai iš kur tau žinoti? Tai štai, tavo nežinojimas nesusiveda su galais.

Aimeja, o kiek tau truko tas laikotarpis, kai pagaliau prisireikė teatro, vakarojimo ir kt. pramogų? Ir kiek truka kitoms - labai individualiai, tiesa? Galiu rašyti tik apie savus. Mano vaikai į darželį išėjo po trijų su puse metų. Tiek laiko gyventi tik mamytiškais reikalais negalėjau sau leisti. Aš norėjau gyventi visapusišką gyvenimą. Žinoma, pirmieji mėnesiai buvo ramesni, bet kuo vaikai buvo vyresni, tuo gyvenimas buvo įvairiapusiškesnis. Ir tą galimybę suteikė samdomi darbuotojai, nes buvo už ką juos samdyti.

Atsakyti
O cia jau yra prioritetai, kas kam svarbu... Kam vaikai, kam verslas, kam karjera ir t.t.
Bent jau as gailiuosi, kad pirmenybe teikiau ne vaikui...

Del teatru, pramogu ir t.t. visi sugeba surasti alternatyva, kita vertus, jei jau esam tokie dideli teatralai ir melomanai, tuomet tame irgi negali izvelgti dideles problemos, nes premjeros nera jau toks daznas dalykelis musu padangeje, norui esant visada galima rasti alternatyva.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 03, 13:50)
Aš norėjau gyventi visapusišką gyvenimą.

Ir koks pagal tave tas visapusiškas gyvenimas?

Niekas nesako, kad tu augindama mažą vaiką niekur neik, bet man sakykim trys pastovios auklės jau per daug, tai šį tą pasako apie mamą ir jos supratimą apie mamos svarbą mažo vaiko gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 03, 13:59)
Ir koks pagal tave tas visapusiškas gyvenimas?

Niekas nesako, kad tu augindama mažą vaiką niekur neik, bet man sakykim trys pastovios auklės jau per daug, tai šį tą pasako apie mamą ir jos supratimą apie mamos svarbą mažo vaiko gyvenime.

Na matot pinigai suteikia galimybe palengvinti sau gyvenima, ar praplesti savo galimybes, zmogus tuo naudojasi. Kita vertus, uz pinigus meiles, prarasto laiko nenusipirksi ir atgal negrazinsi (cia kalbu apie save), gal subjektyviai tai nera vertybe, o gal ji sugea kazkaip tame islaviruoti, be nuostoliu...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 03, 14:08)
Na matot pinigai suteikia galimybe palengvinti sau gyvenima, ar praplesti savo galimybes, zmogus tuo naudojasi. Kita vertus, uz pinigus meiles, prarasto laiko nenusipirksi ir atgal negrazinsi (cia kalbu apie save), gal subjektyviai tai nera vertybe, o gal ji sugea kazkaip tame islaviruoti, be nuostoliu...

Jokie pinigai nekompensuos vaikui laiko praleisto be mamos.
Ką mes dabar ir turim. Iš geros šeimos, pasiturinčių tėvų vaikai, o ... siaube siaube ką daro, ryšio tarp tėvų ir vaikų nėra, vaikai sau, tėvai sau, nes juk ,,turi galimybę palengvinti sau gyvenimą'' tėvai, tai ir lengvina, daug ką nupirkdami,negu pasistengdami ar kažko atsisakydami dėl vaikų.
Atsakyti