QUOTE(z.lineta @ 2011 02 03, 20:23)
o humoro jausma turit???
nieks cia nieko nevaidina,as asmeniskai auginu,nedirbu ir nesu pasiaukojusi,vaikas lanko darzeli mokykla,maista gaminu kai gaminu,namus irgi ne kasdien tvarkau,,turiu savo veiklos,bet ligos atveju su vaiku bunu,vezioju visur irgi as ir daug visokiu kitokiu pliusu matau
nezinau,nu koks gi jums skirtumas,nu kodel vis neitinka kaip gyvena kiti,vis kazka irodyt bandot,teisuoles tokios,netobulejanciom visas vadint. dziaukites savim kokios esat ir tiek,tobulekit,dirbkit,ar kazkas maiso tai daryt?
nu gyvenime nebuciau pagalvojus,kad kazkam nepatinka kad kazkas aukles turi
O Kodel jums kyla tokie keisti klausimai?
Ir vel interpretacijos... Dabar pagalvojau, kad virtualus pasaulis kartais krecia pokstus, va matytumet jus mane gyvai, neikada nieko panasaus nebutumet pasakiusi. Liezuvis tiesiog neapsiverstu.
Jus pasirinkot mano posta, bet dedat man i butna savo zodzius, ir juos komentuojate tarytum jie mano butu parasyti... Niekur ir niekada nieko neteisiau ir nemokiau, nevadinau nieko tobulom ir atvirksciai. Tad manau, kad jusu postas adresuotas kitam, bet ne man, tai lai jis ir varginasi jums atsakyti.
Papildyta:
QUOTE(evelyna @ 2011 02 03, 20:46)
Kam ta aukle, jei nedirbi? Ispindejimas.
Na kodel gi, zmogus turi galimybe, ir poreiki, lai samdosi, bet ar tai gerai, labai reliatyvu. Ledi Dijana atsisake nemazos dalies pagalbininku, taip sukeldama soka, o veliau pritarima.
Dabar pasaulyje labai populiaru didiku, garsiu zmoniu tarpe auginti vaikus be pagalbininku, nors jie isgali sumoketi uz prieziura. Tiesiog jie gaudo kaifa keisdami sauskelnes...
Man irgi labai patinka, kad musu jauni tevai orientuoti i vaiku prieziura, vyrai keicia pampersus, eina i tevystes atostogas, rupinasi mazyliais... Viso to mano laikais nebuvo taip akivaizdziai matoma, kaip dabar.