Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyrai pilnai išlaiko šeimą?

QUOTE(Bugnu_dama @ 2008 10 08, 13:11)
Mano mama visa gyvenima kartojo, kad nesvarbu kiek vyras uzdirbtu, svarbu, kad galeciau save islaikyt. mat turejom liudna tetos pavyzdi...

yra daug liūdnų pavyzdžių: kai netenkama vyro dėl nelaimės, kai vyras palieka šeimą.... bet kokia priklausomybė yra blogai.
Atsakyti
kai gauni savo pirmus pinigus ir supranti, kad jau esi pajegi save islaikyti, o dar geriau, jei reikes ir artimam zmogui padesi, man sis jausmas yra nerealus
Atsakyti
QUOTE(Bugnu_dama @ 2008 10 08, 10:11)
Mano mama visa gyvenima kartojo, kad nesvarbu kiek vyras uzdirbtu, svarbu, kad galeciau save islaikyt. mat turejom liudna tetos pavyzdi, kuri buvo vyro islaikoma ir zeminama is peties. manau, kad abu turi vienodai stengtis. kai bus vaikas, kuri laika nedirbsiu, bet manau, kad kuri laika turetu ir vyras su vaikuciu pabut. pries kelis metus vienas norvegas ar svedas (negaliu prisimint) teige, kad vyras privalo su vaiku pabut kuri laika, kitu atveju valstybe nemoka pinigu, net jei mama ir buna. vyriskis isdidziai kalbejo, kad moka pakeist sauskelnes ir misineli padaryt, buvo ir bemiegiu naktu thumbup.gif

MB nepriestarautu pasilikti su vaiku,kad as eiciau i darba... bet kadangi jis uzdirba kurkas daugiau negu as sugebeciau, tai jau geriau as su mazium pasedesiu ,nei nuskurdinsiu seima tongue.gif hihihi.gif o del prisidejimo del seimos geroves sutinku...be galo smagu jaustis reikalingai,ir matyti,kad tavo pinigai gali daug ka pakeisti seimyninei gerovei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniskis ir pilnai islaiko seima,bet malonu ir man kaikada prisideti,niu tarkim bent keliais litais bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš noriu paklausti.
Ar nejaučiama nepatogumo, kai išlaiko vyras. Na, morališkai. Ir ar jie šiaip duoda pinigėlių, ar reikia paprašyti?
Klausiu tiesiog iš smalsumo, nes neturiu vyro ir net draugo neturiu. Ir man kažkodėl atrodo, kad jausčiau laaabai baisų diskomfortą. unsure.gif
Puikiai suprantu, kad išlaiko vaikus, bet kai ne vaikus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 10 08, 09:23)
"mus" tai visas is sexpazinciu?? brunette.gif

thumbup.gif
biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Gotish @ 2009 01 08, 22:28)
Mergaitės, aš noriu paklausti.
Ar nejaučiama nepatogumo, kai išlaiko vyras. Na, morališkai. Ir ar jie šiaip duoda pinigėlių, ar reikia paprašyti?
Klausiu tiesiog iš smalsumo, nes neturiu vyro ir net draugo neturiu. Ir man kažkodėl atrodo, kad jausčiau laaabai baisų diskomfortą.  unsure.gif
Puikiai suprantu, kad išlaiko vaikus, bet kai ne vaikus.  unsure.gif

Na jei ne asilas, tai duos pats ir prasyti nereiks.
Atsakyti
Mūsų mažoje šeimoje (dar neturim vaikų) niekas nieko neišlaiko, tiesiog kiekvienas turim savo pinigus ir planuojam kaip juos protingai išleisti šeimos labui smile.gif Vyras uždirba šiek tiek daugiau negu aš, bet aš manau ,kad taip ir turi būti... g.gif
Atsakyti
Mes ir dirbam abu,tai abu ir leidziam savo pinigus.Vienakart vienas perkam kita kart kitas.As uzdirbu maziau,tai ir stengiuos isleisti maziau,kad siek tiek liktu ir sau rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi dirbam abu ir pinigus leidžiam kartu. Kad vyras mane išlaikytų? Nežinau ar to norėčiau, nes kol buvau jauna ax.gif ir dar nedirbau, mūsų dviejų šeimą tada išlaikė vyras. Galėjau leisti pinigus kaip man patinka, bet, kai pradėjau užsidirbti pati - malonumas neapsakomas! thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai jau nebepamenu to laikmečio, kai išlaikoma buvau..net nežinau, kaip tas atrodo, neteko būt bedarbe nuo 21 metų schmoll.gif
Atsakyti
Aš turėjau omeny tuo laikotarpiu, kai moteris augina mažylius. doh.gif
Nu ir protas. doh.gif Taigi neparašiau, niekas ir nesuprato. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xmiaux @ 2008 10 03, 18:38)
na pagal mane tai abu lygus ir abu turi uzdirbti pinigus ir islaikyti seima. kai moteris motinystes atostogose, tai joa, tada tikrai islaikymas yra vyro pareiga.
visais kitais atvejais abu turi prisideti prie seimos islaikymo. as pati negaleciau but  kazkieno islaikytine ir sedet namie bamba krapstyt. o ir atsiranda juk tokiu kurios nedirba ir net vyrui gryzusiam is darbo valgyt negali padaryt, negali namu sutvarkyt, o tik sedi laukia kol grys vyras, valgyt padarys ir dar namus aptvarkys. tokiu tai isvis nesuprantu    doh.gif    manau jei nedirbi darbo uz kuri alga moka, tai bent namie tada turi buti namu seimininke

thumbup.gif

QUOTE(laureta @ 2008 10 04, 05:30)
[size=1][/size]
vyrui patapus nedarbingam, galima bus ji mest ir is juodai dienai sutaupytu pinigeliu pradet gyvenima su kitu, kuris  islaikys savo seima ir moteri. Kiekvienu atveju yra rupinamasi tik savo ateitimi.

Man klausimas iškilo skaitant išlaikomų moterų komentarus.
Ir ne apie milijonierių žmonas, o tas, kurios gyvena "šia diena". O ką daryti, jei šeimą išlaikantįjį (kuris anot jūsų privalo tai daryti) ištinka nelaimė, negalia, sunki liga (tfu tfu tfu)? Ieškoti kito, kuris pasirūpintų moterimi ir n jos vaikų jai nepajudinant ir piršto? blink.gif
Dėl to laikausi pozicijos, kad kiekvienas turi prisidėti prie šeimos išlaikymo, o moteris, pašventusi save tik namų šeimininkės daliai, vyro išlaikoma gali džiaugtis tik tol, kol viskas ok.
Atsakyti