o va trombocitopenija žiūriu įsibėgėja...trombocitų kitimas: 55-52-53-42
vilkligę reumatologai pagal tyrimus ana, antidnr lyg ir atmeta. infektologų kraujo ats. laukiu jau lab. ilgai,,., ir nieko nedarom, sako laukti ats...

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 31, 11:08)
o va trombocitopenija žiūriu įsibėgėja...trombocitų kitimas: 55-52-53-42
vilkligę reumatologai pagal tyrimus ana, antidnr lyg ir atmeta. infektologų kraujo ats. laukiu jau lab. ilgai,,., ir nieko nedarom, sako laukti ats...

As irgi buvau pas daktare, bet pas ginekologe, norejo man israsyti kontraceptikus bet as jai sakau kad man ne visus galima del ligos

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 31, 23:07)

As irgi buvau pas daktare, bet pas ginekologe, norejo man israsyti kontraceptikus bet as jai sakau kad man ne visus galima del ligos

nea, normaliai, niekas nemėlyna. žinok, nejaučiu jokių požymių.
nemaitinu jau nuo 4,5 mėn. kai tik pradėjo mažėti pieno, tada akmenligės priepoliukai 2 iš eilės ir sužinojau apie trombocitopenija...
parašyk savo tyrimus

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 31, 21:50)
Trombocitai vel sumazejo 81 o buvo 149,sake kad reiketu nuvaziuoti i santariskes vel tikrintis, 

tai va, dar kaip ne kada nukrito hemoglobinas 105

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 02, 15:04)
Trombocitai vel sumazejo 81 o buvo 149,sake kad reiketu nuvaziuoti i santariskes vel tikrintis,
bet man aisku santariskese hematologe sake kad iki 50, vistiek gydymo ne paskirs jai ne maziau 50 trombocitai.

o-je-tau...kas čia mums daros...laikykis...
beje, jau kai ką sužinojau, visi hepatitai man atkrenta, nesergu

2-ienį jaučiu darys man vis tiek tą punkciją...
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 02, 18:40)
1 Aciu 
2 tai gerai

3 tai tau del punkcijos pasake kad darys

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 02, 22:16)
1 Aciu
2 tai gerai
tai tyrimai parode kuriu tu laikei?
ar tu pati taip manai?

2 tai gerai

Tikrai nėra už ką, juk viena kitą turime palaikyti

aha, tyrimai, paimti infektologų, nerodo man infekcinės ligo

sakė dėl punkcijos, kad laukiam kol kas tyrimų, o tada žiūrėsim. tai va, sulaukėm...nieko nerodo jie. tada reikia žiūrėti ar gaminasi trombc. pas mane, ar dėl kojų mažai (kas naikina)...tai kiek anyta dėl manęs konsultavosi, kiek tel. kalbėjo, lyg ir žada daryti...tas gyd. tik 2-ieniais dirba, tas nepatogu, bet ką darysi.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 02, 20:39)
kiek tel. kalbėjo, lyg ir žada daryti...tas gyd. tik 2-ieniais dirba, tas nepatogu, bet ką darysi.

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 02, 22:50)
dėkui

jau kažkaip aną kartą važiavau nusiteikus ir vyras iš darbo atsiprašęs buvo,,,bet nedarė tada...dabar vėl iš naujo nusiteikinėt reikia

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 02, 21:06)
dėkui
jau kažkaip aną kartą važiavau nusiteikus ir vyras iš darbo atsiprašęs buvo,,,bet nedarė tada...dabar vėl iš naujo nusiteikinėt reikia
stiprybes. 

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 03, 22:59)
Dabar Kaunas. KMUK gydausi. O Vilnius mano meilės miestas

darė šiandien kaulų čiulpų punkciją...nelabai malonus jausmas. bet ne iš krūtinės ląstos, kaip buvo sakę, o iš klubo. sako, kad geriau iš ten...dabar maudžia vietą virš sėdynės