Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo ligos: trombocito-, leuko-, neutropenija

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 30, 13:52)
Kaip tavo tirymai,kaip jautiesi?  ax.gif
Del mano tirymu:aparatas paskaiciavo 87,o rankiniu budu(mikroskopu) 141,7. thumbup.gif Hemoglobinas 117,pasikele siek tiek. mirksiukas.gif

Kaip smagu bigsmile.gif sveikinimai :4u:Pas mane kaip gyd. pasakė, piktos ligos nėra...trmct. dabar 67, sakė gerai...Ir nieko nereikia daryti, po mėn. vėl kraują pasitikrinti
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 15:41)
Kaip smagu  bigsmile.gif sveikinimai  :4u:Pas mane kaip gyd. pasakė, piktos ligos nėra...trmct. dabar 67, sakė gerai...Ir nieko nereikia daryti, po mėn. vėl kraują pasitikrinti
dziaudiosiu uz tave kad trombocitai kila, thumbup.gif bet kita karta paprasyk daktares kad paskaiciuotu rankiniu budu,bus tiksliau ir tau ramiau. mirksiukas.gif Matai koks pas mane skirtumas tarp skirtingu skaiciavimu! bigsmile.gif
Atsakyti
Na as vel cia... jau anksciau cia buvau pasirodziusi, ir vel... zodziu, as pastojau antra karta.. ir kas mane vel baugina, vel ta trombocitopenija... unsure.gif senokai krauja tikrinau, jau kaip ir reiktu, tai va dabar bus proga.. nu kad ju butu nors kiek daugiau... kaip as bijau unsure.gif

Istyre daug visokiu tyrimu, nieko nerado.. kraujas kresa, melyniu ner, gerai jauciuosi, o ju kai paskutini karta tikrinausi buvo apie 50 gal. Kazkada rankiniu budu skaiciavo, tai ne ka daugiau... pasake, gal tai igimta, ir normalus skaicius cia pas mane.. net per cezari sake nebuvo labai neiprasto kraujavimo pagal toki trombocitu skaiciu. Nu zinokit man baisu vel unsure.gif kazi man gresia vel cezaris? Is tikro jo ir noreciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 21, 16:04)
kazi man gresia vel cezaris? Is tikro jo ir noreciau  unsure.gif
zinai redkarciais reiketu padaryti tyrimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 21 gegužės 2009 - 22:05
Na tai retkarciais ir padaro, ir nieko naujo nerodo tyrimai.. o padare ir rimtus tyrimus, viskas gerai... dabar laukiu apsilankymo pas ginekologe, tai reiks turbut vaziuoti i vilniu, pas hematologus..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 22, 11:39)
Na tai retkarciais ir padaro, ir nieko naujo nerodo tyrimai.. o padare ir rimtus tyrimus, viskas gerai... dabar laukiu apsilankymo pas ginekologe, tai reiks turbut vaziuoti i vilniu, pas hematologus..
Viena galiu tau pasakyti pagimditi tau paciai ne leis su tokiu kiekiu trombocitu schmoll.gif pas mane buvo pries operacija 48 verysad.gif daktorai labai bijojo ir as irgi, bet viskas gerai ir man ir mazytei wub.gif
o dar dare bendra narkoze smile.gif pakase kad jai bus kraujavimas taip bus lengviau sustabdyti smile.gif tau sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 23, 22:59)
Viena galiu tau pasakyti pagimditi tau paciai ne leis su tokiu kiekiu trombocitu schmoll.gif pas mane buvo pries operacija 48 verysad.gif daktorai labai bijojo ir as irgi, bet viskas gerai ir man ir mazytei wub.gif
o dar dare bendra narkoze  smile.gif pakase kad jai bus kraujavimas taip bus lengviau sustabdyti  smile.gif  tau sekmes 4u.gif

Na matai, as anksciau cia jau esu rasiusi visa situacija, su pirmu taip ir buvo- operacija su pilna narkoze. Ir net neleido, o ir neprieme manes i Lazdijus, kadangi man ten arciau, reikejo Vilniuje arba Kaune vaziuot. Siaip daktarai kazkaip nemaciau, kad butu labai bijoje, matyt jie zinojo kas kaip buna. Ir man kas idomiausia... nu kodel man nera tokiu simptomu kaip melyniu, kraujavimo, na kaip su tokiu mazu trombocitu kiekiu. Be abejo, tik dziaugtis reikia, bet visvien, jei net daktarai neranda priezasties, ir vaistai nepadeda, tai kas cia yra. Gal tikrai pas mane cia norma g.gif

Dar operacija daro del to, kad jei vaikui butu tas pats, tai kad naturaliai gimdant nesusidarytu hematomos, ns vaikuciams tai labai pavojinga.

Na skaiciau temoj, kad ne vienai yra tokia problema, ir viskas baigesi gerai, tai tikiuosi kad ir man bus viskas gerai smile.gif optimistiksai reikia ziureti...bent stengiuosi..

O tau aisku irgi didmiesty dare operacija?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 24, 11:21)
O tau aisku irgi didmiesty dare operacija?
Tau sekmes 4u.gif man dare Universitetinėje Antakalnio klinikoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 24, 11:33)
Tau sekmes 4u.gif man dare Universitetinėje Antakalnio klinikoje mirksiukas.gif

Aciu smile.gif prireiks..

Man irgi ten dare operacija.. man ten patiko. O pjuvio dabar net nesimato. Taip graziai sutvarkyta. Kazi kas bus po antro... Noreciau kad ta pati gydytoja viska atliktu, bet kazi kaip ten gausis..
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 30, 15:41)
Kaip tu wub.gif kaip tavo tyrimai dabar 4u.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 24, 11:35)
Aciu smile.gif prireiks..
darete tyrimus nestuke.gif ka sako dartarai del cezario ax.gif
Atsakyti
labas. dabar pasidariau, 60 trombocitų..mažokai, bet svarbu nemažėja, nes mažiausiai juk buvo apie 40..
vi-va-vi, o tu kaip?
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 14, 23:06)
Kaip tu  wub.gif  kaip tavo tyrimai dabar 4u.gif
darete tyrimus nestuke.gif ka sako dartarai del cezario  ax.gif

Padare tyrimus paprastus kraujo kolkas, tai trombocitu 54. Eisiu bandysiu skambint hematologams, bet niekaip neprisiskambinu. Siaip jauciu bus cezaris...nes su pirmu taip buvo del to kraujo verysad.gif nors man ir geriau dar cezaris smile.gif
Atsakyti