Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo ligos: trombocito-, leuko-, neutropenija

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 08, 18:59)
darė šiandien kaulų čiulpų punkciją...nelabai malonus jausmas. bet ne iš krūtinės ląstos, kaip buvo sakę, o iš klubo. sako, kad geriau iš ten...dabar maudžia vietą virš sėdynės
console.gif stiprybes tau user posted image
o dave nuskausminomuju verysad.gif
o kaip tu jautiesi dabar ? kaip tyrimai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 10 balandžio 2009 - 20:53
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 10, 22:51)
console.gif stiprybes tau user posted image
o dave nuskausminomuju verysad.gif
o kaip tu jautiesi dabar ? kaip tyrimai? ax.gif

Dėkui už palaikymą. Artimieji labiau panikavo, aš jau perbijojau kažkaip. Aha, suleido nuskausminamųjų į tą vietą, tai jaučiau kai duria taip gylyn, rodos, per kelis sluoksnius, į kaulą, tada jau 2 kartus ėmė tą punkciją. Liepė nejudėti, ir su vakuumu traukė, tai pati koja judėt pradėjo. Dabar matosi 2 mažos skylutės, sakė 2 dienas panešioti pleistrą ir negalima buvo šlapinti, bet jau šiandien nusiėmiau ir ramiausiai maudžiausi po dšu. Šiaip, maniau kad baisiau bus. nemalonu, bet pakenčiama smile.gif Po to toks maudimas lengvas tik...o trombocitų buvo 46-44..tyrimo atsakymas 2-ienį tutrėtų būti.

O kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 10, 22:23)
O kaip tu?
Aciu 4u.gif jauciuosiu gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 11, 12:49)
Aciu 4u.gif jauciuosiu gerai. smile.gif

smagumėlis 4u.gif bigsmile.gif
O mano tas tyrimas nepavyko, nors ir dūrė 2 kartus, sakė blogai pasiėmė, negerai kažkas;. Ryt vėl badys sad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 20, 20:57)
smagumėlis  4u.gif  bigsmile.gif
O mano tas tyrimas nepavyko, nors ir dūrė 2 kartus, sakė blogai pasiėmė, negerai kažkas;. Ryt vėl badys sad.gif  unsure.gif
Stipribes tau 4u.gif kad si karta butu viskas gerai laikikis mamyte wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Musu istorija tokia: kraujo tyrimai rodo neutropenija ir per dideli limfocitu skaiciu..Vaikui tik 11 mien., bet jauciasi gerai, praktiskai nera sirges. Ka galetu reiksti tokie tyrimai?? Esu didziausioje panikoje. Gal galite kas nors papasakoti panasiu istoriju, kaip gydytes ir pan. Siandien vaziuosim pas hemataloge Daugelaviciene, siaubas kaip neramu...
Atsakyti
Visu pirma nepanikuok... vienas kraujo tyrimas, dar nieko nereishkia. Pakartociau tyrimus, o paskui ziureciau - esant betkokiai virusiniai infekcijai padideja leukocitu skaicius, jei smarkiai padideje, gal raudoniuke ar skarlatina kabinasi.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 20, 20:57)
O mano tas tyrimas nepavyko, nors ir dūrė 2 kartus, sakė blogai pasiėmė, negerai kažkas;. Ryt vėl badys sad.gif  unsure.gif
Kaip tu 4u.gif kaip jautiesi?kaip po 2 karto tyrimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 25, 15:31)
Kaip tu 4u.gif kaip jautiesi?kaip po 2 karto tyrimai ax.gif

Labukas smile.gif
normaliai, šį kartą jau žinojau ko tikėtis...kažkaip gal ir ne taip jau skaudėjo g.gif dūrė šį sykį į krūtinę.
pažiūrėjau parašą naują wub.gif vaikai koookie dideli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 25, 14:49)
Labukas smile.gif
normaliai, šį kartą jau žinojau ko tikėtis...kažkaip gal ir ne taip jau skaudėjo  g.gif dūrė šį sykį į krūtinę.
Aciu 4u.gif tu esi labai istverminga 4u.gif
As buvau pas terapeuta sake kad reikia vel pakartoti tyrimus,ir dabar paskaicios rankiniu budu,o ne aparatu blink.gif daktare galvoja kad kada skaicioja aparatas jis skaicioja 2 uz viena ,o rankiniu budu kievienas skaiciojasi,gal suklido praeita karta. nustebo kaip is 149 nukrito iki 81 doh.gif tai rankiniu budu bus tiksliau. bigsmile.gif
o kaip skaicioja tau tromb?aparatu ar rankiniu budu? g.gif o kiek dabar pas tave trombocitu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 25, 22:44)
o kaip skaicioja tau tromb?aparatu ar rankiniu budu? g.gif o kiek dabar pas tave trombocitu? ax.gif

nei labai jau tokia ištverminga, tiesiog tenka biggrin.gif
aparatas. o per mikroskopą dabar jau tingi terliotis, todėl šaunuolė ta (tas)gyd. bigsmile.gif thumbup.gif
buvo 42, 46 po to. o paskutinį kartą kai nepavyko tas tyrimas, nepasakė net kiek, kaip supratau, žemiau...
laukiu 2-ienio. bus jau atsakymas.
ryt važiuoju į pirtis, sakė galima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 25, 22:14)
laukiu 2-ienio. bus jau atsakymas.
ryt važiuoju į pirtis, sakė galima  tongue.gif
Kaip tavo tirymai,kaip jautiesi? ax.gif
Del mano tirymu:aparatas paskaiciavo 87,o rankiniu budu(mikroskopu) 141,7. thumbup.gif Hemoglobinas 117,pasikele siek tiek. mirksiukas.gif

Atsakyti