Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo ligos: trombocito-, leuko-, neutropenija

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 15, 00:39)
vi-va-vi, o tu kaip?
Dziaugiuosiu kad pas tave kila trombocitai.Pas mane viskas gerai,tikrinau vidaus organus,pakeitimu ne rado. 4u.gif Aciu 4u.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 15, 10:46)
Padare tyrimus paprastus kraujo kolkas, tai trombocitu 54.
Mazai trombocitu kaip nesciai.Tavo vietoj prasyciau paskaiciuoti rankiniu budu,skirtumas didelis.Ir garantuotai darys cezario pjuvi. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 15, 15:08)
Dziaugiuosiu kad pas tave kila trombocitai.Pas mane viskas gerai,tikrinau vidaus organus,pakeitimu ne rado. 4u.gif Aciu 4u.gif
Mazai trombocitu kaip nesciai.Tavo vietoj prasyciau paskaiciuoti rankiniu budu,skirtumas didelis.Ir garantuotai darys cezario pjuvi. nestuke.gif

Skaiciavo ir rankiniu budu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 15, 15:17)
Skaiciavo ir rankiniu budu.
Aisku verysad.gif o kiek liko iki gimdimo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 16, 21:44)
Aisku verysad.gif o kiek liko iki gimdimo nestuke.gif

Oij dar toli... sausio menesi smile.gif rankiniu budu kai skaiciavo pirmo nestumo metu, tai buvo gal 74. O dabar is vis neregistruoja pas hematologus, nes eiles baisulines, tik mokamai. Tai ka, teks paklot nemaza sumele, nes ziauriai pabrange..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 16, 21:57)
Oij dar toli... sausio menesi smile.gif rankiniu budu kai skaiciavo pirmo nestumo metu, tai buvo gal 74. O dabar is vis neregistruoja pas hematologus, nes eiles baisulines, tik mokamai. Tai ka, teks paklot nemaza sumele, nes ziauriai pabrange..
aisku.Kai as buvau nescia 6sav.,nusiunte mane i santariskes pas hematologa.Trombocitu buvo 111.Tai daktaras pasake kad kol ne sumazes iki 50 nesiroditis.O kai jau sumazes zemiau 50,tai is karto be eiles nemokamai darys visus reikalingus tyrimus ir ieskos buda pakelti kieki.Taip via nestuma ir pravaiksciojau,zemiau 50 ne buvo nukrites.Tik pries pati gimdyma nukrito iki 48,bet cezario pjuvi padare ir aciu dievuj nieko blogo ne atsitiko.Gali uzeiti paskaityti mano gimdymo istorija,ten daugiau aprasyta.Kaip tu jau zinai si liga yra ne paveldyma,vaikas gims ir po triju dienu jam pasikels trombocitai.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 16, 22:08)
aisku.Kai as buvau nescia 6sav.,nusiunte mane i santariskes pas hematologa.Trombocitu buvo 111.Tai daktaras pasake kad kol ne sumazes iki 50 nesiroditis.O kai jau sumazes zemiau 50,tai is karto be eiles nemokamai darys visus reikalingus tyrimus ir ieskos buda pakelti kieki.Taip via nestuma ir pravaiksciojau,zemiau 50 ne buvo nukrites.Tik pries pati gimdyma nukrito iki 48,bet cezario pjuvi padare ir aciu dievuj nieko blogo ne atsitiko.Gali uzeiti paskaityti mano gimdymo istorija,ten daugiau aprasyta.Kaip tu jau zinai si liga yra ne paveldyma,vaikas gims ir po triju dienu jam pasikels trombocitai.
Sekmes 4u.gif

O pas koki hematologa buvai, gal pavarde pameni?

Na man daktarai kaip tik aiskino, kad cezaris daromas man del to, kad nenukraujuociau, jei bus didelis kraujavimas, ir esant reikalui perpiltu krauja. Ir kad jei vaikui taip pat kaip man, tai kad naturaliai gimdant nesusidarytu vaikuciui hematomos g.gif na bus matyt, kaip ten toliau bus, siuo metu 54. Tikiuosi viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 16, 22:22)
O pas koki hematologa buvai, gal pavarde pameni?
Oi ne atsimenu blush-anim-cl.gif2:kada eisiu pas savo terap smile.gif paziuresiu kortelei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 16 birželio 2009 - 21:47
pas mane mazakraujyste ir abiems savo maziukams perdaviau unsure.gif
tai man sake krauja stiprina: jaucio liezuvis,burokeliu ir morku sultys,melynes ir pan..
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2009 06 17, 16:33)
pas mane mazakraujyste ir abiems savo maziukams perdaviau unsure.gif
tai man sake krauja stiprina: jaucio liezuvis,burokeliu ir morku sultys,melynes ir pan..
Maisto produkto Geležies įsisavinimo procentas:
- Jautiena 95%
- Malta kiauliena 95%
- Selenos 75%
- Juoda duona 57%
- Virtas kiaušinis 10%
- Špinatai 2%
Esant mažakraujystei kepenys, sardinės, silkė, lašiša, menkė, plekšnė, aviena, kietas fermentinis sūris, kiaušiniai ir jų baltymai.
Gelezies yra:virinto kiaules liezuvije(kiaulienos liezuvis,jautienos liezuvis)
versienoi, triusienoi,kalakutienoi,jautienoi.kepenelese (jaucio ar triusio)Eriuko mesa yra daug gelezies
O del darzoviu :zalia agurkai, spinatai daug turi gelezies,brokoliai ir kalafiorai, burokėliai: Žemuogės.
Be to Hb gerai kelia dziovintu vaisiu kompotas (obuoliai,abrikosai,slyvos)
antaniniai obuoliai.
Geležies pasisavinimą skatina vitaminas C ir kitos organinės rūgštys
http://www.medicus.r...amp;art_id=3241
Špinatai
http://www.visirecep...i/spinatai.html
Eriuko
http://www.eriukas.lt/?lt=1187952897
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 17 birželio 2009 - 21:22
Pamiršau parašyti, kad Pinacea buvo teisi, jog nereikia iš anksto panikuoti. Pakartojom tyrimus po mėnesio, jie jau buvo daug geresni. Gydytoja sako, nieko blogo nematanti. Dar kartą turim tyrimus daryti šį mėnesį, kad galutinai įsitikintume, jog kažkokia niekaip išoriškai nepasireiškusi infekcija jau pabėgo. Kuo geresnės sveikatėlės visiems!
Atsakyti
QUOTE(LINI @ 2009 07 21, 20:50)
Pamiršau parašyti, kad Pinacea buvo teisi, jog nereikia iš anksto panikuoti. Pakartojom tyrimus po mėnesio, jie jau buvo daug geresni. Gydytoja sako, nieko blogo nematanti. Dar kartą turim tyrimus daryti šį mėnesį, kad galutinai įsitikintume, jog kažkokia niekaip išoriškai nepasireiškusi infekcija jau pabėgo. Kuo geresnės sveikatėlės visiems!

Na matai, kaip shaunu 4u.gif Manau, ir kiti tyrimai bus geri, ypac, jei vaikiukas nesusirgo.

Manoji irgi jau gereja - ish leto, bet neutrofilu skaicius nuo 0% beveik pakilo iki 30% (turi buti apie 60%)... Vadinasi ishauginejam thumbup.gif
Atsakyti
Džiugu ir dėl Jūsų mergytės. Aš pradedu galvoti, kad mes irgi turim išaugti tą kažką. Vėl darėm kraujo tyrimus. Nėra jie labai geri, bet jokio gydymo nieko nereikia. Gydytoja sako, kad jai dėl mūsų kraujuko ramu, o kad ir mums patiems būtų ramu, dar po 3 mėn. reiktų pasirodyti. Suprasi čia tuos vaikiukus doh.gif
Atsakyti