QUOTE(gintek @ 2008 10 07, 12:47)
na pulsas
baisus jausmas...db dazniau ne sirdute streikuoja atejus tam jausmui, o lb silpna darosi, galva svaigsta, tarsi skrist pradedu ir bijot, kad kur nenukrist...

Pulsas tai ir yra sirdies ritmas. Oho, iki 170 buvo padaznejes? O kaip atstatet? Man tai, jau rasiau, net Palangos ligonines reanimacijoj nesugebejo atstatyt

Man dabar per PA nekyla ritmas. Man kitokie dabar simptomai. Per paskutini priepuoli tai pradejau visa tikseti kaip laikrodis. Pajutau sirdies ritma kazkur galvoje - tik-tak tik-tak... ir nuo galvos taip per visa kuna perejo. Guliu lovoje ir "tiksiu" visa. Ziuriu i rankas, kojas ir matau kaip ritmiskai visas kunas juda. Pyle saltas prakaitas. Per minute visa pataline pasidare slapia. Krutine uzspaude, ausyse uzia, karscio bangos per krutine ir rankas eina. Asaros pacios bega. Griebiau telefona ir skambinau vyrui, galvojau pades, nuramins. Juk viena palatoj. Spaudziau pagalbos mygtuka, bet nieks neatejo. Mane tokia besikratancia gal po pusvalandzio netycia rado. Vyko sesuciu budejimo perdavimas.
Bet man nera vien taip, kad PA karts nuo karto pultu. Man pastoviai silpni simptomai gyvenima eda