QUOTE(spaika @ 2008 12 05, 12:16)
Man ši liga visu gražumu apsireiškia, ne pačioj streso būsenoj ar kai daug įtampos, bet po to kai viskas baigiasi. Tada ir prasideda...
Jau turbūt esu minėjusi šioj temoj, kad buvau išvykus į didelę kelionę- Argentiną. Visoj kelionėj viskas buvo O.K., nors tikrai labai varginantys ilgi skrydžiai, ten turėjau daug nemalonumų, stresų, nuovargis begalinis, nemigo naktys, bet jaučiausi puikiai. Visi priepuoliai prasidėjo paskutines kelionės valandas, kai namai jau buvo ranka pasiekiami. Na, man visada taip, atlaikau, o po to jau krentu kaip musė
Beje, ar jūs jaučiat vieną tokį simptomą- nuolatinę įtampą ir tempimą sprande, kakle? Aš pastoviai surakinta toj vietoj, net pečius paskauda
Oi, surakintas sprandas ir peciai - tai nuolatiniai mano palydovai
Kiek galiu stengiuosi sukioti, vyras kas vakara "idarbintas" masazuotoju, bet juk aisku, kad cia nuo itampos, kuri pirmiausia lokalizuojasi butent kaklo - peciu juostoje.
O kelionese man buna visko - buna, kad dziaugiuosi ir sugebu atsipalaiduoti, o buna taip, kad net geda kam ir pasakoti
Kazkada pasakojau, kad vestuviu metiniu proga pasidovanojome su vyru kelione i Roma. Gal kad tai, kad nesutapo mano isivaizdavimas su realybe, vos tik atsidurus siame mieste surakino itampa - milziniski pastatai, aibe zmoniu, dar karstis ( nors buvome rugsejo pabaigoje, taciau vis tiek man ar atrode, ar buvo per karsta.... ), zodziu, kaip vampyrai islisdavome pavakare arba islauke, kol man atslugs nerimas
Eiliu ir spusciu nepernesu tiesiog organiskai, o si miela ligs tik dar sustiprino nemalonius pojucius