Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

QUOTE(spaika @ 2008 12 10, 14:46)
O jis antidepresantas ar raminantis? Ir jis su receptu parduodamas?  g.gif

Antidepresantas. Su receptu parduodamas. smile.gif
Atsakyti
Nerasi prekyboje nei vieno raminancio ir antidepresanto be raminanciu, net negalvokit apie tai. As gyvenu olandijoje, cia absoliuciai nieko be recepto nenusipirksi.
Atsakyti
Sveikos mamytes, kaip matau dar vis stresuojam sad.gif As ir siandien susiruosiau namucio gryzti ir pradejau nei is sio nei is to stresuoti, uzpuole kazkokia baime, nerimas , silpna darosi, nieko nesinori tik gulet ir nesikelti blink.gif Blogiausia, kad kai uzeina tokios atakos pardeda sirdis dauzytis, permusineti, net zeme po kojom linguoja.Uzsirasiau 22 pas psichologe-tikiuosi pades smile.gif
O vairuot tai man labai patinka, praeina visos panikos ir nerimas thumbup.gif
Mielos mamytes noreciau jusu paklausti, kas jums nutinka,koks jausmas apima kai prasideda PA?
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2008 12 10, 20:04)
Mielos mamytes noreciau jusu paklausti, kas jums nutinka,koks jausmas apima kai prasideda PA?

Na man tai pradeda tirpti rankos, kojos, atsiranda neapsakoma baimė, kad tuoj išprotėsiu arba mirsiu, negaliu sukaupti dėmėsio į nieką (pvz jei kas nors ką nors pasakoja tai nieko nebegirdžiu, ką ten burbuliuoja) ir dar širdis belenkaip daužytis pradeda. Beje kai užeina PA tai negaliu ramiai vietoj sedėt ar gulėt, pradedu vaikščioti pirmyn atgal, kartais padeda. doh.gif
Atsakyti
na visi tie pozymiai pazystami iki kaulu smegenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 10, 14:36)
jo, as geriu, super vaistukas. neturiu PA kai tik ji pradejau gerti, db pamazinau iki 1 tabl per diena ir gi gerai, sis vaistas nepigus, bet tikrai geras, bet turi ir stengtis teigti sau, kad viskas bus gerai, pasveiksi, saviitaiga daug ka daro, tikiuosi visi paziurejot ta filmuka kur ikeliau smile.gif

Aš šiandien antrą kartą jį išgeriau, po puse tabletės, o paskui sakė po viena tabletę ryte gerti.O Tau kai pradėjai jį gerti nebuvo jokių šalutinių poveikių?Nes tam informaciniam lapelyje prirašyta belenkiek šalutinių poveikių, bet man kolkas pfu pfu lyg ir nieko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 10, 19:32)
Na man tai pradeda tirpti rankos, kojos, atsiranda neapsakoma baimė, kad tuoj išprotėsiu arba mirsiu, negaliu sukaupti dėmėsio į nieką (pvz jei kas nors ką nors pasakoja tai nieko nebegirdžiu, ką ten burbuliuoja) ir dar širdis belenkaip daužytis pradeda. Beje kai užeina PA tai negaliu ramiai vietoj sedėt ar gulėt, pradedu vaikščioti pirmyn atgal, kartais padeda. doh.gif

Žodis žodin tas pats. O nusėdėt vietoje taip pat negaliu. Turiu vaikščiot. Blogiausia kai tas atsitinka koncerte (o paskutiniu metu dažnai tenka juose lankytis, nes tokia specialybė mirksiukas.gif ). Tai visada turiu tašėj vandens buteliuką ir stiprios mėtinės kramtomos gumos, dažniausiai padeda. Tik aišku tada galvoj ne koncertas, o : jau praeina, jau viskas gerai, čia tik trumpam, aš rami, aš rami.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2008 12 11, 12:44)
Žodis žodin tas pats. O nusėdėt vietoje taip pat negaliu. Turiu vaikščiot. Blogiausia kai tas atsitinka koncerte (o paskutiniu metu dažnai tenka juose lankytis, nes tokia specialybė  mirksiukas.gif ). Tai visada turiu tašėj vandens buteliuką ir stiprios mėtinės kramtomos gumos, dažniausiai padeda. Tik aišku tada galvoj ne koncertas, o : jau praeina, jau viskas gerai, čia tik trumpam, aš rami, aš rami.... doh.gif

Aš kolkas apie koncertus tai net negalvoju, ir išvis kur daug žmonių ir šurmulys ten labai negera darosi. doh.gif Bet tikiuosi, kad vaistukai padės ir viskas susitvarkys, tada būtinai lėksiu į kokį gerą koncertą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir is kur cia tokios ligos puola? jau taip nusibodo sad.gif Atrodo viska turiu gyvenime, namus, gera vyra, saunu sunely, bet vis tiek kankina nerimas, mirties baime, galva suskausta jau bijau, sirdis dazniau suplaka ir vel panika mad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Ziuriu gyvos dar..smile.gif) wink.gif as irgi gyva..

Norejau Gintek paklausti, kaip tau sita ginekologe. Ka tu apie ja manai? Ar jinai Northway klinikoj dirba?

QUOTE(gintek @ 2008 12 04, 22:29)
Jei reikia Zolofta skiriame ir nesciosioms. Be jokiu abejoniu butu geriau pastoti po gydymo, bet jei neiseina, tai neiseina. Nestumas nera kontraindikaciju sarase ( bent jau kol kas, o kaip bus toliau nezinau). Vienu zodziu, nera duomenu, kad labai kenktu.

Gyd. L.. Rudaitiene

NA CIA PACITAVAU SAVO GINEKOLOGES ZODZIUS.

Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2008 12 11, 13:08)
Ir is kur cia tokios ligos puola? jau taip nusibodo sad.gif Atrodo viska turiu gyvenime, namus, gera vyra, saunu sunely, bet vis tiek kankina nerimas, mirties baime, galva suskausta jau bijau, sirdis dazniau suplaka ir vel panika mad.gif

Na va TUTKUTIS ir čia tave suradau mirksiukas.gif Žinok tavo tokia savijauta tikrai nervinio pobudžio ir galvos svaigimai praeis tik tada kada ja susitvarkysi.Man padėjo tik AD. 4u.gif
Papildyta:
TUTKUTIS o tu iš Vilniaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 12 11, 12:57)
Na va TUTKUTIS ir čia tave suradau mirksiukas.gif Žinok tavo tokia savijauta tikrai nervinio pobudžio ir galvos svaigimai praeis tik tada kada ja susitvarkysi.Man padėjo tik AD. 4u.gif
Papildyta:
TUTKUTIS o tu iš Vilniaus?  smile.gif

Nea, is Kauno...Tikiuosi, bet ner ramybes , truksta poilsio, pati zinai kiek vargo reik idet auginant vaika, kai vyras dirba , o pagalbos ner pas ka prasyt verysad.gif
Atsakyti