Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

na man buvo tik dvigubai sustiprejes pa jausmas tik pradejus gerti siuos vaistukus, atrode net is lovos sunku islipti, visa diena tarsi pa, bet as geriau po 2tabl per diena pradzioj, db sumazinau iki 1per diena, jau 3men geriu, o nuo nauju imsiu puse per diena. pirma sav buvo kosmariska pradejusi gerti, po to, super.

o si gydytoja labai nereali yra, tiesiog myliu ja, taip, ji Northway klinikoje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2008 12 11, 14:08)
Ir is kur cia tokios ligos puola? jau taip nusibodo sad.gif Atrodo viska turiu gyvenime, namus, gera vyra, saunu sunely, bet vis tiek kankina nerimas, mirties baime, galva suskausta jau bijau, sirdis dazniau suplaka ir vel panika mad.gif

labutis.zinot merginos ka pastebejau.kad daugumai is mūsų ši liga prasideda tada kaip atrodo mes viska turime,namus,gerus vyrus,vaikus ir t.t.tai kame problema? g.gif gal per daug atsipalaiduojame?na ta prasme kad jau aš viska turiu,jau viskas gerai.....ir tarsi kažkas is aukščiau mums duoda per galva ir sako''neprisisvajok''.gal per ligą mums duota ką nors sužinoti,kažka atrasti,kažka suprasti,o gal pakeisti?kaip manot?
Beje TUKUTI as esu is kauno....galim susirasyti... 4u.gif
Visoms geros sveikatytes ir kuo maziau nerimo...dziaukimes sia diena,kad ir ka ji beatnestu.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 12 11, 20:28)
labutis.zinot merginos ka pastebejau.kad daugumai is mūsų ši liga prasideda tada kaip atrodo mes viska turime,namus,gerus vyrus,vaikus ir t.t.tai kame problema? g.gif gal per daug atsipalaiduojame?na ta prasme kad jau aš viska turiu,jau viskas gerai.....ir tarsi kažkas is aukščiau mums duoda per galva ir sako''neprisisvajok''.gal per ligą mums duota ką nors sužinoti,kažka atrasti,kažka suprasti,o gal pakeisti?kaip manot?
      Visoms geros sveikatytes ir kuo maziau nerimo...dziaukimes sia diena,kad ir ka ji beatnestu.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Valio, nors su kuo rasiu pabendrauti artimiau thumbup.gif O kuriam rajone, gal kaimynes busim?
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 11, 19:44)
na man buvo tik dvigubai sustiprejes pa jausmas tik pradejus gerti siuos vaistukus, atrode net is lovos sunku islipti, visa diena tarsi pa, bet as geriau po 2tabl per diena pradzioj, db sumazinau iki 1per diena, jau 3men geriu, o nuo nauju imsiu puse per diena. pirma sav buvo kosmariska pradejusi gerti, po to, super.

o si gydytoja labai nereali yra, tiesiog myliu ja, taip, ji Northway klinikoje smile.gif

Keista man jokių blogumų nėr pradėjus gerti.Kaži čia gerai ar blogai. g.gif
Atsakyti
zinoma gerai, tikriausiai todel, kad maza doze geri, kiek supratau 25mg per diena jo?
zinot ka pastebejau kas dar gerai visoms bailiukem, patarimas, gavau dovanu chihuahua, savo svajoniu suniuka, tai turi dideli uzsiemima, viska pamirsau, yra del kazko gyventi rodosi, jei kam liudna ir vienisos, isigykite koki gyvuneli, gal jis nors kieks prasviesins jusu gyvenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 11, 22:49)
Keista man jokių blogumų nėr pradėjus gerti.Kaži čia gerai ar blogai. g.gif

Aisku, kad gerai. Jei galvosi, kad gerai - tai ir jausi, kad gerai. mirksiukas.gif
Cia gi super, kad nera salutiniu poveikiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 12 11, 21:28)
      Visoms geros sveikatytes ir kuo maziau nerimo...dziaukimes sia diena,kad ir ka ji beatnestu.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

as tai nepasakyciau, kad viska turiu ax.gif labiau bijau prarasti, ka turiu ir siaip ateities nezinomybes, krizes padariniu ir pan... kaip uzsiciklinu kartais ant blogu minciu, kaip butu, jeigu... ir nuo to galvojimo prasideda unsure.gif dabar jau po biski supratau, kad cia saves varymas i kampa - ir labai stengiuos kitaip mastyt. reikia ismokti dziaugtis sia diena smile.gif
Atsakyti
buten, teisingai kalbi, man viskas tas pats smile.gif bet stengiuosi kuo daugiau uzsiemimu sau rast, cia dazniausiai prisigalvojam is neturejimo ka veikti, butumem u:)zimtos, nubutu laiko galvoti apie neigiamus dalykus, beje, aciu uz siuntinuka tau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 12, 00:03)
buten, teisingai kalbi, man viskas tas pats smile.gif bet stengiuosi kuo daugiau uzsiemimu sau rast, cia dazniausiai prisigalvojam is neturejimo ka veikti, butumem u:)zimtos, nubutu laiko galvoti apie neigiamus dalykus, beje, aciu uz siuntinuka tau  smile.gif  4u.gif

jau taip greit gavai? thumbup.gif as tai irgi suniuko labai noriu - bet pakalbam su vyru ir nusprendziam, kad bus vargo, nes mes daznai i lietuva skraidom - bus jam stresas be seimininku.. pradesim nuo vaikuciu, o vaikuciams bus ir gyvuneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2008 12 11, 15:45)
Nea, is Kauno...Tikiuosi, bet ner ramybes , truksta poilsio, pati zinai kiek vargo reik idet auginant vaika, kai vyras dirba , o pagalbos ner pas ka prasyt verysad.gif

Žinau smile.gif Du auginu ir irgi niekada neprašiau pagalbos,o vyras kaip ir visi normalus vyrai dirba,bet kada gali tikrai labai man padeda. smile.gif O anytos ir savo mamos niekada neprašiau pagalbos,nenoriu kad paskui man priekaištautu kad mano vaikus užaugino schmoll.gif Bet aš labai paprastai į tai žiuriu,mano nuomone mes pagimdem ir auginti mes turim pačios 4u.gif Mano vaikai man VISKAS 4u.gif Tik dėl jų labai labai norėjau pasveikti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 12 gruodžio 2008 - 00:55
QUOTE(gintek @ 2008 12 11, 22:57)
zinoma gerai, tikriausiai todel, kad maza doze geri, kiek supratau 25mg per diena jo?
zinot ka pastebejau kas dar gerai visoms bailiukem, patarimas, gavau dovanu chihuahua, savo svajoniu suniuka, tai turi dideli uzsiemima, viska pamirsau, yra del kazko gyventi rodosi, jei kam liudna ir vienisos, isigykite koki gyvuneli, gal jis nors kieks prasviesins jusu gyvenima  4u.gif

Taip, dvi dienas gėriau po 25mg, o šiandien jau 50mg.
O čia tai tikrai geras dalykas įsigyti augintinį, aš kai susirgau šita nesamone tai katiną pradėjau auginti. thumbup.gif Visada pralinksmina. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 12 12, 02:02)
jau taip greit gavai?  thumbup.gif as tai irgi suniuko labai noriu - bet pakalbam su vyru ir nusprendziam, kad bus vargo, nes mes daznai i lietuva skraidom - bus jam stresas be seimininku.. pradesim nuo vaikuciu, o vaikuciams bus ir gyvuneliu  smile.gif

na ir as daznai skraidau i Lt, visur maniske su manim, tik 1.5kg sveria , turiu skiepu pasa, rankinuka jai ir skrenda kartu salia manes smile.gif daug linksmiau kai ja turiu.
Atsakyti