Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

QUOTE(Ksėna @ 2008 12 12, 00:53)
Žinau smile.gif Du auginu ir irgi niekada neprašiau pagalbos,o vyras kaip ir visi normalus vyrai dirba,bet kada gali tikrai labai man padeda. smile.gif O  anytos ir savo mamos niekada neprašiau pagalbos,nenoriu kad paskui man priekaištautu kad mano  vaikus užaugino schmoll.gif  Bet aš labai paprastai į tai žiuriu,mano nuomone mes pagimdem ir auginti  mes turim pačios 4u.gif Mano vaikai man VISKAS  4u.gif Tik dėl jų labai labai norėjau pasveikti smile.gif

As ir kovoju su savim tik del savo maziaus, na aisku ir pati gi noriu turet normalu, pilnaverti gyvenima, o nelaukti kada man kas nutiks smile.gif
Atsakyti
kiek tave laiko jau kankina pa, kie turiu sia liga, dar nesutikau gyvenime ir negirdejau, kad kas pasveiktu nuo sios ligos .
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 12, 15:13)
kiek tave laiko jau kankina pa, kie turiu sia liga, dar nesutikau gyvenime ir negirdejau, kad kas pasveiktu nuo sios ligos .

Jai manes, tai antri metai, bet su pertraukom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2008 12 12, 20:21)
Jai manes, tai antri metai, bet su pertraukom  verysad.gif

as cia biski ne i tema, bet man tavo vaikutis toks mielas - tiesiog mazas angelelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 12 13, 00:37)
as cia biski ne i tema, bet man tavo vaikutis toks mielas - tiesiog mazas angelelis  wub.gif

Labutis,labai aciu 4u.gif , bet jis tikras velniukas po angelo isvaizda bigsmile.gif
Atsakyti
Idomu, o kuo antidepresantai geresni uz raminamuosius? Man atrodo kad nuo abieju priprantama unsure.gif
Atsakyti
aisku nera gerai nei tie nei tie, as asmeniskai uz antidepresantus esu, ju koncentracija ne tokia stipri kaip raminanciuju. be to AD veikia ilga laika pradejus gerti, jei pvz pamirsai viena ar dvi dienas isgerti nieko neatsitiks, o raminantieji stipresni, nes ramina is kart isgerus tablete. rasau knyga apie tai tai galiu ir mediciniskai paaiskinti, bet pasistengiau suprantamai pasakyti smile.gif
maliootka, o tu nieko negeri?
Atsakyti
gal kuri zinote, ar galima priprasti prie naturaliu raminamuju, turiu omeny zoles - velerijona, jonazole ir pan. as galima sakyti kol kas gydaus savarankiskai, bet kad neprisidirbciau... g.gif

Atsakyti
smile.gif tikrai nepriprasi, saunu jei padeda tokie silpni raminantys, kas be recepto parduodama, tiems vaistams priklausomybes tikrai neatsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 13, 22:14)
smile.gif tikrai nepriprasi, saunu jei padeda tokie silpni raminantys, kas be recepto parduodama, tiems vaistams priklausomybes tikrai neatsiras smile.gif

bandau isiteigt, kad padeda smile.gif ir kol kas tfu tfu viskas normaliai. labai jau nenoriu pradet jokiu chemiju, nes juk tuoj reikes vaikus gimdyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 13, 22:14)

As nedrisciau taip kategoriskai tvirtinti. Psichologine priklausomybe irgi nera geras dalykas. Pazistu zmogu kuriam ir tie patys valerijono lasiukai sukelia didziule abstinensija, jeigu ju neisgeria.
Todel man psichologas ir aiskina, kad reikia musu ligos priezasti gydyti, o ne simptomus. Nes tiek prie raminamuju, tiek prie AD mes priprantame ne tik fiziskai, bet ir emociskai. Ant manes pacios placeba isbande. Suveike. Pasake, kad tai labai stiprus raminamieji ir kad kol vaziuosim namo su masina is ligonines - nemiegok, nes uzmigsi ir nepabusi iki ryto. Ir ka jus manot? Ogi toks ramumas apeme ir taip miego uzsimaniau, kad tikrai ismiegojau iki ryto kaip uzmusta lotuliukas.gif O pasirodo isgeriau visai ne raminancius, o kazkoki paprasta papilda.
As vat ir galvoju, kad si liga musu nepaleidzia arba vis atsinaujina del to, kad mes tik pacius simptomus prislopinam vaistais. O priezastys tai lieka. Ir jos niekur nedingsta. Todel vis is naujo ir is naujo mums primena apie save.
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 13, 14:55)
aisku nera gerai nei tie nei tie, as asmeniskai uz antidepresantus esu, ju koncentracija ne tokia stipri kaip raminanciuju. be to AD veikia ilga laika pradejus gerti, jei pvz pamirsai viena ar dvi dienas isgerti nieko neatsitiks, o raminantieji stipresni, nes ramina is kart isgerus tablete. rasau knyga apie tai tai galiu ir mediciniskai paaiskinti, bet pasistengiau suprantamai pasakyti smile.gif
maliootka, o tu nieko negeri?

Na, man kai baisu pasidaro as isgeriu clonazepamo ketvirtadali, ir jis nuima man visas baimes per 5 minutes, ir veikia jis visa para, bet sakau gal geriau antidepresantus pagerti ir atgauti pastovia ramybe, nes clonazepamas tik laikinai nuramina.. ojej, jei nebutu clonazepamo nezinau kaip isgyvenciau, jis visada man po ranka.
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2008 12 14, 12:01)

As vat ir galvoju, kad si liga musu nepaleidzia arba vis atsinaujina del to, kad mes tik pacius simptomus prislopinam vaistais. O priezastys tai lieka. Ir jos niekur nedingsta. Todel vis is naujo ir is naujo mums primena apie save.

O kur tos nelemtos priezastys? Juk kitiems zmonems buna dar blogiau ir jie nesuserga sita fobija, o mes kazkodel sergam? Kodel?
Atsakyti