Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

Sveikutės 4u.gif Užsukau tik pasakyti, kad labai gerai jus visas suprantu ... ir baimes, kurios kai būna pagerėjimas, kvailos atrodo, ir susikoncentravimą į kokį nors skausmą, baimę, kad rodos tuoj numirsi, išprotėsi, sau arba aplinkiniams pakenksi.
Nelengvas mūsų panikuotojų gyvenimas doh.gif Esu jau rašiusi apie tai, kad mano PA su pagerėjimai (gana ilgais) ir paūmėjimais, tęsiasi jau beveik 10 m. paskutinius 2 metus gėriau AD Effexor su pertraukomis, o dabar jau pusmetis bandau gyventi be AD - kol kas sekasi, o kaip bus toliau nežinau. Man dabar paskutinius mėn. didelių pablogėjimų nebuvo ir net nesinori prisiminti tuos bjaurius momentus ir tą bjaurią savijautą ir , aišku, baisiausia tai, kad kalbėtis apie savo problemas su žmonėm, kurie nėra to patyrę yra praktiškai beprasmiška verysad.gif tikrai gali palaikyti trenkta cool.gif Aš anksčiau panašiose temose tik skaitydavau, vis galvodavau, o kas jeigu mane čia kas iš pažįstamų atpažins cool.gif, po to įsidrąsinau pradėjau kartais parašyti ( nors aš kažkaip nelabai laiko tam surandu). Labai šaunu, kad galim čia karts nuo karto parašyti, rasti daug naudingos info, o ypač kai skaitai, kad kitos irgi panašius jausmus išgyvena, kažkaip geriau ant širdies pasidaro...
Galgi mes kada nors tas bjaurias PA nugalėsim arba bent jau išmoksim jų nebijot ir su tuo gyventi victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 10 16, 00:30)
manau kad čia ir nerašo "protingi" žmonės hihihi.gif bet kas žino kur paslėptas tas protingumas g.gif
Iki ir geros nakties 4u.gif

labukas,na kaip tau siandiena dienele praejo?man gana gerai,nuo pat ryto buvau uzsiemus,mintys kazkaip nepuole,nebuvo kada,tik kai gryzau va db namo,tai pradejo biski lyst:kodel as turiu viska daryt pati,ta prasme as save aptarnauju viskuom,pvz..prausiuos,siuksles metu ir pan(zinoma,viska PUIKIAI suprantu smile.gif ).sakau,kiekviena diena prisigalvoju smile.gif bet jau daug geriua(tfu tfu tfu)..bet visteik gyvenimo prasmes nesuprantu g.gif gal todel,kad neturiu darbo ir visos dienos vienodos,nzn...bet tikiuosi,kai prades veikti vaistukai,viskas susides i vietas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samant...a: 16 spalio 2008 - 19:19
QUOTE(samant...a @ 2008 10 16, 20:17)
labukas,na kaip tau siandiena dienele praejo?man gana gerai,nuo pat ryto buvau uzsiemus,mintys kazkaip nepuole,nebuvo kada,tik kai gryzau va db namo,tai pradejo biski lyst:kodel as turiu viska daryt pati,ta prasme as save aptarnauju viskuom,pvz..prausiuos,siuksles metu ir pan(zinoma,viska PUIKIAI suprantu  smile.gif ).sakau,kiekviena diena prisigalvoju smile.gif bet jau daug geriua(tfu tfu tfu)..bet visteik gyvenimo prasmes nesuprantu g.gif gal todel,kad neturiu darbo ir visos dienos vienodos,nzn...bet tikiuosi,kai prades veikti vaistukai,viskas susides i vietas cool.gif

Labutis mirksiukas.gif Diena praejo kaip visada. Auginu mažiuka tai reikalu nemažai,dar ir vyresnėlis paruošamoji grupę lanko,tai darbo ojojoj. Bet aš to labai džiaugiuosi kad dabar jaučiu tikra malonuma žiūredama kaip auga mano berniukai.O anksčiau su pirmu sūneliu net normaliai pasivaiksčioti negalėjau.Viena karta prisimenu nuvažavom į Akropolį su jo...O man ten PA užejo. Siaubas...Dabar gerdama AD jaučiosiu gerai . Ir tau viskas bus gerai,tik pakentiek truputi kol vaistai pradės veikti, bet jeigu nebus pagerėjimo nuvažiuok pas gydytoja,gal nelabai šitie AD tau tiknka. Bet manau kad neprireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 10 16, 21:59)
Labutis mirksiukas.gif Diena praejo kaip visada. Auginu mažiuka tai reikalu nemažai,dar ir vyresnėlis paruošamoji grupę lanko,tai darbo ojojoj. Bet aš to labai džiaugiuosi kad dabar jaučiu tikra malonuma žiūredama kaip auga mano berniukai.O anksčiau su pirmu sūneliu net normaliai pasivaiksčioti negalėjau.Viena karta prisimenu nuvažavom į Akropolį su jo...O man ten PA užejo. Siaubas...Dabar gerdama AD jaučiosiu gerai . Ir tau viskas bus gerai,tik pakentiek truputi kol vaistai pradės veikti, bet jeigu nebus pagerėjimo nuvažiuok pas gydytoja,gal nelabai šitie AD tau tiknka. Bet manau kad neprireiks biggrin.gif

taip,reik pakentet,nes po keliu dienu gerimo vaistu stebuklo nereik tiketis blush2.gif siandien pabudau ryte ir nzn nu keistas jausmas vistiek kazkoks...bet..reik islaukt smile.gif
ir dar viena pastebejima pamaciau,kad kai sneku,atrodo klausau savo balso unsure.gif kaip ne as kalbeciau g.gif bet cia manau,viskas susije,ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samant...a: 17 spalio 2008 - 08:55
QUOTE(samant...a @ 2008 10 17, 09:51)
taip,reik pakentet,nes po keliu dienu gerimo vaistu stebuklo nereik tiketis blush2.gif siandien pabudau ryte ir nzn nu keistas jausmas vistiek kazkoks...bet..reik islaukt smile.gif
ir dar viena pastebejima pamaciau,kad kai sneku,atrodo klausau savo balso unsure.gif kaip ne as kalbeciau  g.gif bet cia manau,viskas  susije,ar ne? g.gif

Sveikos smile.gif
Man ir taip būna su balsu, atrodo,kad jis ne mano, o kažkieno kito. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 10 17, 11:56)
Sveikos smile.gif
Man ir taip būna su balsu, atrodo,kad jis ne mano, o kažkieno kito. doh.gif

sveikute smile.gif o kaip tau dar buna,papasakok ax.gif as siandien kazkokia idomi...viskas kaip ir gerai,bet apeme kazkokie jausmai keisti.kaip ir as,bet nzn kazkokia keista savijauta... doh.gif bet tokiu baimiu,kaip buvo tik pradedant gert,apmazejo...bet tie nesuvokimai yra dar vis,bet tik savaitele kaip geriu vaistus..labai noriu vel but normali!!!kazkaip nenoriu net myletis,kad nepradetu mintys lyst nesamoningos,kaip:kas cia vyksta,kas as ir tt doh.gif bet tai manau normalu,kai apeme tokie jausmai..gerai,kad draugas pavarges grysta is darbo ax.gif lotuliukas.gif
ir dar va buna is vidaus toks drebulys..siandien visa diena jis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samant...a: 17 spalio 2008 - 16:10
QUOTE(samant...a @ 2008 10 17, 17:08)
sveikute smile.gif  o kaip tau dar buna,papasakok ax.gif  as siandien kazkokia idomi...viskas kaip ir gerai,bet apeme kazkokie jausmai keisti.kaip ir as,bet nzn kazkokia keista savijauta... doh.gif  bet tokiu baimiu,kaip buvo tik pradedant gert,apmazejo...bet tie nesuvokimai yra dar vis,bet tik savaitele kaip geriu vaistus..labai noriu vel but normali!!!kazkaip nenoriu net myletis,kad nepradetu mintys lyst nesamoningos,kaip:kas cia vyksta,kas as ir tt doh.gif bet tai manau normalu,kai apeme tokie jausmai..gerai,kad draugas pavarges grysta is darbo  ax.gif  lotuliukas.gif
ir dar va buna is vidaus toks drebulys..siandien visa diena jis...

Na būna blogiausia po panikos priepuolio, praeina kokia savaitė ir visai gerai viskas būna, bet vėl taip staigiai ima ir užeina kažkoks nerimas ir tada PA būna. verysad.gif Labiausiai tai erzina parduotuvės, negaliu ten ilgai išbūt ypač prekybos centruose, norisi kuo greičiau iš ten bėgt.Aišku dar tas nerealumo jausmas, atrodo,kad aš ne aš būčiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 10 17, 19:10)
Na būna blogiausia po panikos priepuolio, praeina kokia savaitė ir visai gerai viskas būna, bet vėl taip staigiai ima ir užeina kažkoks nerimas ir tada PA būna. verysad.gif Labiausiai tai erzina parduotuvės, negaliu ten ilgai išbūt ypač prekybos centruose, norisi kuo greičiau iš ten bėgt.Aišku dar tas nerealumo jausmas, atrodo,kad aš ne aš būčiau... doh.gif

na man tai su isejim ais bedu nera(tfu tfu tfu),tik tie nesuvokimai visi.... doh.gif
Atsakyti
o visos geriad AD nuo PA?
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 10 18, 15:26)

as geriu AD,bet PA man nera..yra nerealumai..ir db jauciuos keistai doh.gif verysad.gif kada praeis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 10 18, 14:26)

As ne. Nes xanax ne AD, tai stiprus raminamieji. Ir geriu labai mazom dozelem, nakciai.
Kazkaip tvarkausi, tfu tfu tfu...
Atsakyti
tai jau geriau gerti ad, negu kasdien xanax.
Atsakyti