QUOTE(Ksėna @ 2008 10 15, 23:16)
Labutis samant...a. Matau kad tau labai negera ir sunku. Labai gerai suprantu ką jauti. Tikriausia neskaitei mano istorijos ( apie savo PA rašiau nemažai) tai galiu pasakyti kad tavo jausmu nesuvokimas,žiūrėjimas į savę lig iš šono,realumo praradimas ,visokios mintys apie egzestavima ir plius fiziniai skausmai taip pat jutau ir aš. Negaliu rašyti kad esu sveika,šio metų vartuoju AD ir jaučiosiu gerai. Dabar aš gyvenu taip kaip gyvena "normalus" žmonės, galiu vaiksčioti,ilgai apsipirkinėti,nebijoti žmonių,pažistamu ir t.t.Nesuku sau galvos kodėl ir kaip? Stengiuosi nesureikšminti daug visokiu daliku it tikrai negalėčiau to jausti be AD pagalbos. Žinau kad šiame forume yra merginu kurios prapagoja gyventi be AD ir labai gerbiu ju nuomonę,bet suprantu kad aš negalėčiau išgydyti savo susirgimo ,kuris jau peržengę riba kada gaima padėti sau pasikalbėjimais su psichologais ir paprastos heomopatijos vartuojimą. Mano smegenims jau negalėjo padėti toks gydymas...Siūlau paskaityti knyga
"5 depresijos gydymo raktai" šioje knygoje labai aiškiai parašyta apie mūsų susergimą ,apie AD ir labai daug naudingos informacijos .Taip pat labai daug užduočių PA ir depresijai gydymui. Noriu paaiškinti kad negalvok ,kad sergdamos depresija gali suprasti patys kad serga,daugelis iš mūsų net nesuvokę kad serga depresija. Tai labai sunki ir klastinga ligą ir kartais atrodo paprastas galvos skausmas jau žingsnis prie depresijos ir nerimo sutrikimu

Tkrai siūlau paskaityti šia knygą
Norėjau paklausti tavęs ( tu tikriausiai jau rašei) bet neperskaičiau. O kaip tu gydėsi ?Ką darai ir kokius vaistus vartuoji palengvinti savo tokia busena?
vaikstau i menesi karta pas psichiatra,buvau pas psichologa,padare testus,abu nustate nerima.bet cia buvo gruodi.geriau ciral AD ir nuo nerimo rudotel.isgyjua,visa pavasary ir vasara vaistu negeriau,buvo viskas gerai(beje depresijos nera ir PA nera).o rugpjuti prasidejo visi tie nesuvokimai,tai nuejau vel pas psichiatra israse vel ciral ir tezapem db.tai va geriu tik 5d tai gal man db poveikis nuo AD,nes sake kokia sav bus blogai.siaip nuotaika man gera,vazinejam su motociklu su draugu,su sese po parduotuves varinejam,pliurpiam,einam i svecius,tik kartais buna kad nieko nenoriu..bet visteik darau kazka.o tie nesuvokimai tai kankina...dar esu labai isikalus sau i galva juos visus...tokia as nuo mazens,viska isikalu ir galvoju vien apie tai..tai va,ar tvarkuas ar dar ka,vistiek aplanko VA AS NESUVOKIU KAS AS,KAS VYKSTA CIA,nors aisku suprantu viska,bet atakuoja mintys,tai gerai (tfu tfu tfu) kad fiziniu jokiu skausmu nejauciu,vien mintys...ir dar atrodo,kai tai prasidejo nebemoku gyvent kaip anksciua,nors daru ta pati..

ir kai isvaziuoju i miesta tai ziuriu i aplinka i zmones taip keista kazkaip man atrodo,dar labai stebiu sese tarkim kaip tvarkos,ar mama ka nors daro,kai bunu pas ja,nu va tokie neaiskumai,nors sakua jauciuos sveika,tik viena smegenu puse suvokia,o kita skraido kosmose