Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

QUOTE(gintek @ 2008 10 19, 13:22)
tai jau geriau gerti ad, negu kasdien xanax.

Kodel? Man nera depresijos. Man tik PA. Nebutinai PA puola tik depresija sergancius. Tai kam man gerti AD?
Atsakyti
nu, man irgi geriau jau xanax, nei kiekviena diena gert tuos AD kurie veikia po 12 valandu ar kiek ten.. kazkaip nenori but apsineshes kazkokiais AD =).
o xanax, tai isvis nepakeicia man busenos beveik, manau cia isvis jis kaip placebo veikia, nuo 1/4*0.25mg fiziologinio poveikio praktishkai nera :] ir 3 x i savaite gal po 1/4 :)
Atsakyti
na as geriu zoloft-labai lengvus antidepresantus, bet man juos israse ne nuo depresijos, o nuo PA, nes juos gerdama neturiu isvis PA, ir man xanax nereikalingas.be to antidepresantai israsomi ne tik nuo depresijos...
Atsakyti
QUOTE(MrFiction @ 2008 10 19, 18:26)
nu, man irgi geriau jau xanax, nei kiekviena diena gert tuos AD kurie veikia po 12 valandu ar kiek ten.. kazkaip nenori but apsineshes kazkokiais AD =).
o xanax, tai isvis nepakeicia man busenos beveik, manau cia isvis jis kaip placebo veikia, nuo 1/4*0.25mg fiziologinio poveikio praktishkai nera :] ir 3 x i savaite gal po 1/4 smile.gif

Na, manau, kad musu ir temos cia nebutu, jei galetume patys, pagerdami kokiu nors zolyciu ar is vis gerai issimiegoje pamirsti savo bedas...
Ar kas nors rinktusi savo noru vaistus ? unsure.gif
Ar kas nors nori is musu buti apdujes ar su svaigstancia makaule ? unsure.gif
Juk kiekvienam ta riba skirtinga, o ir i tuos pacius vaistus galime labai skirtingai reaguoti... cool.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu. Ar jums is pradziu svaigdavo galva ir be vaistu? man svaigsta galva nezinau kas man pasidare nebepazystu saves....nieko nesinori daryt niekur eit.....tik miegas labai ima verysad.gif pas gydytojus dar nebuvau schmoll.gif
Atsakyti
taip, Skorpix, tu teisi...:)gaila, kad siuo momentu labai noriu susilaukti leliuko, bet negaliu del tu AD sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 10 20, 14:42)
taip, Skorpix, tu teisi...:)gaila, kad siuo momentu labai noriu susilaukti leliuko, bet negaliu del tu AD sad.gif

Manau, svarbiausia dabar tau saves nekankinti , galvojant apie tai, o tiesiog nors siek tiek atstatyti savo busena ir tuomet tikrai noras issipildys wub.gif
Man buvo prasideje PA pries pastojant, taciau tuomet dar vaistu negeriau, kankinausi pati, taciau vos tik pastojau - tarsi burtu lazdele viskas dingo 4u.gif
Tiesiog taip pat labai myliu maziukus ir labai norejau savo.
Isejo net trys pametinukai berniukai - ir per ta laika jokiu PA !!!
Net viena neurologe minejo, kaip krastutine priemone esant vegetacinei distonijai ( ji labai susijusi su PA ), siulo nestuma....
Tiesiog visiskai kitaip persitvarko moters hormonine sistema.
Na, bet, cia kaip ir su vaistais, kiekvienas atvejis - individualus ir deja, bet bendros taisykles nera... verysad.gif
Tikiu, kad mus visoms VISKAS BUS GERAI 4u.gif
As taip pat pradejau vartoti AD, taciau kol kas ( geriu jau 3- 4 savaites, pradejau nuo ketvircio, dabar pusele, taciau nepasakyciau, kad juntu zenklu pagerejima verysad.gif ) Vis dar esant reikalui, tenka griebtis Clonazepam ketvirtuko... Tuomet viskas nusvinta cool.gif , pasijuntu kaip zmogus.
Su siaubu pagalvoju, kaip reikes nuo ju atprasti unsure.gif
Atsakyti
na jau ne is vienos girdziu, kad nestumo metu dingsta PA, jei taip man butu tai gimdyciau kas 2 metai :)labai noriu vaikucio, bet bijau rizikuoti del PA...kad nestumo metu netektu griebtis vaistuku sad.gif
Atsakyti
As pastojau, ir man taip pat dingo PA thumbup.gif S manau tiesiog del to kad atsirado svarbesnis dalykas nei pastoviai įsiklausyt i savo psichologinę būseną ar galvot kad bijosiu eiti ten ar ten. Atsirado naujų pojūčių (tokie kaip nuolatinis pykinimas, silpnumas wink.gif ), todel visa kita ir lieka nuošaly rolleyes.gif Gerai kad AD atsisakiau gerti
Atsakyti
vovere74, del taves labai daug domejausi apie Xanax ir antidepresantus. pasirodo geriau yra antidepresantai lengvi(kaip as ir sakiau) nei Xanax. Tuoj paaiskinsiu kodel : zoloft- kuri as vartoju yra setralinas, nervu sistema raminantys vaistai, ir prie ju nepriprantama, o Xanax yra alprazalamamas ir yrodyta, kad prie sito vaisto galima priprasti... Taip, kad isvadas leidziu pasidaryti paciai smile.gif
Atsakyti
Labutis. Pilnai sutinku su gintek dėl vaistu drinks_cheers.gif Xanaxsas ir kitos raminančios yra labai stiprios savo veikimu ir prie ju labai pripranta mūsų smegenėles. O prie AD nepriprantama...Bet čia irgi klausimas,kodėl tada būna toks nemalonus šalutinis poveikis nustojus gerti AD. Rašau iš savo patirties,dėl siaubingo šalutinio poveikio teko ir vėl grižti prie AD. Gal kas žino,galetu atsakyti? g.gif
Noriu dar parašyti kad šiandien vos pora sekundžiu pajutau kažkoki jauduli,nerima...aišku užejo mintis kad PA doh.gif Ačiū devuliui viskas baigiasi gerai.
Bet kaip keičiasi mastymas net ir pora sekundžiu pajutus kad gali ir vėl užeiti PA (jau neblogai sekasi su PA nuo vasaros pradžios) ,geriu AD. Bet pastaroju laiku kažkoks liudesis,nerimas,net nervukas užeina. Kartais toooookia apatija kad nenoriu nieko tik pabūti viena... gal tokie orai veikia ? Ir dar ,mane kankina nemiga,negaliu visai miegoti,užmigu ir vėl atsibundu. Oh,ka čia ir padarysi. Reikia nepasiduot,reikia džiaugtis,reikia...Bet būna kad žinai kad reikia,bet neišeina doh.gif
Atia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 10 23, 21:03)
vovere74, del taves labai daug domejausi apie Xanax ir antidepresantus. pasirodo geriau yra antidepresantai lengvi(kaip as ir sakiau) nei Xanax. Tuoj paaiskinsiu kodel : zoloft- kuri as vartoju yra setralinas, nervu sistema raminantys vaistai, ir prie ju nepriprantama, o Xanax yra alprazalamamas ir yrodyta, kad prie sito vaisto galima priprasti... Taip, kad isvadas leidziu pasidaryti paciai smile.gif

Žinau, kad prie Xanax priprantama. Jeigu gerti normaliom dozėm. Aš geriu gerokai mažiau nei vidutinė skiriama dozė. Tik nakčiai, kad miegočiau. Aš kitaip nemiegu visai. Va juk mėnesio pradžioj net po operacijos dvi paras išvis nemiegojau. Kol pagaliau priprašiau migdomųjų...
Apie antidepresantus irgiesu prisiskaičiusi tokių baisių dalykų, kad ir nenoriu su jais prasidėt. Juk jau įrodyta, kad viena iš savižudybių priežąsčių yra AD vartojimas. Teko su tuo ir asmeniškai susidurti. Pažįstamų giminaitis taip išėjo. Visko aišku būna. Aš džiaugiuosi, kad jums padeda. Vadinasi jūs tuo labai tikit ir jums tinka. Aš bandau kol kas su psichologo pagalba išspręsti savo bėdą. Na nuo vasaros pradžios lankausi pas jį. Jaučių ženklų pagerėjimą. Ir netikiu stebuklais, kad greit ims ir praeis. Juk visas tas mėšlas manyje kaupėsi nuo pat ankstyvos vaikystės. Tai ne taip greit ir praeina.
Aš kalbėjau su savo gydytoja, su psichologu, jie kaip susitarę man tvirtina, jog man nereikia AD.
Tfu tfu tfu, bet jau kurį laiką man nebėra PA. Ir šiaip normaliai jaučiuosi. Kitokiom spalvom savo gyvenimo paveikslą paišau.
Atsakyti