John Irving "Malda uz Ovena Mini"
Nors esu skaiciusi labai daug, o ir dabar sio savo pomegio neapleidziu, bet "Malda uz Ovena Mini", iki siol mano pati paciausia skaityta knyga.
Reikia perskaityti, kad suprastum kas joje. Gal ne visiems ji patinka, bet...as joje radau man patinkanciu dalyku.
Esu girdejusi, jog J.Irving buvo isvadintas pigiu amerikieciu rasytoju, galbut...bet knygas toks dalykas, vienam - patiks, kitam - ne.
O cia trumpute istrauka:
"Atmintis - yra pabaisa. Tu pamirsti, o ji - ne. Ji tik sudeda ivykius i segtuva. Ji saugoja juos Tau arba paslepia nuo Taves ir pazadinusi sugrazina, kai jai paciai to norisi. Tu manai, kad Tu turi atminti, bet is tiesu ji turi Tave".
QUOTE(aga1 @ 2009 05 05, 06:07)
John Irving "Malda uz Ovena Mini"
Irvingas vienas is mano mylimiausiu rasytoju. Esu perskaiciusi viska, kas isleista lietuviskai. Kai perskaitai daugiau jo knygu, aisku, atrandi pasikartojimu. O paskutinesne, man atrodo, jis per daug dirbtinai stengiasi sokiruoti. Bet apskritai Irvingo stilius man labai patinka Ir "Ovenas" - man geriausia jo knyga.
Ka tik perskaiciau P.Hoeg "Tyli mergaite". Labai patiko! I pabaiga, kaip ir "Smiloje", viskas isvirsta i detektyva. Bet is esmes tai puiki knyga, jausminga ir protinga.
QUOTE(Foxė @ 2009 05 05, 10:39)
Irvingas vienas is mano mylimiausiu rasytoju. Esu perskaiciusi viska, kas isleista lietuviskai. Kai perskaitai daugiau jo knygu, aisku, atrandi pasikartojimu. O paskutinesne, man atrodo, jis per daug dirbtinai stengiasi sokiruoti. Bet apskritai Irvingo stilius man labai patinka Ir "Ovenas" - man geriausia jo knyga.
Ka tik perskaiciau P.Hoeg "Tyli mergaite". Labai patiko! I pabaiga, kaip ir "Smiloje", viskas isvirsta i detektyva. Bet is esmes tai puiki knyga, jausminga ir protinga.
O man beliko "Kol Tave Rasiu". Reikia kazkaip susiruost perskaityt!

Jodi Picoult " Mano sesers globejas" , tikrai rekomenduoju paskaityti, tai nera lengvas romanas apie meile. Is pradziu sunkiai skaitesi, bet paskui knygos negalejau paleisti is ranku.
Papildyta:
Dar neloga knyga "Ezeras prie Mistiko" kelios dienos ir knyga perskaityta, kai pradejau skaityti tai pagalvojau, kad eilinis romanas, jau buvau supykus ant saves, kad nemazai pinigu paklojau
, bet paskui nuomone pasikeite, kas nori lengvesnio pasiskaitymo tai gali drasiai skaityti
Papildyta:
Dar neloga knyga "Ezeras prie Mistiko" kelios dienos ir knyga perskaityta, kai pradejau skaityti tai pagalvojau, kad eilinis romanas, jau buvau supykus ant saves, kad nemazai pinigu paklojau

[quote=Panelyte,2009 05 12, 15:40]
Jodi Picoult " Mano sesers globejas" , tikrai rekomenduoju paskaityti, tai nera lengvas romanas apie meile. Is pradziu sunkiai skaitesi, bet paskui knygos negalejau paleisti is ranku.
Papildyta:
knyga kuri privercia suvokti, kad tau brangius zmones ne tik turi myleti cia ir dabar, bet ir kiekviena diena jiems tai sakyti
nuostabi knyga, kuri tikrai pasilieka atminty ilgam
Papildyta:
knyga kuri privercia suvokti, kad tau brangius zmones ne tik turi myleti cia ir dabar, bet ir kiekviena diena jiems tai sakyti

As siaip dievinu detektyvus
tad mano paskutine skaityta knyga ir palikusi neisdildomus ispudzius - Jemes Ellroy "Juodoji orchidėja"
Po tikrai geros knygos, kuri man palieka daug ispudziu, as turiu minimum atsipeiket bent 1 savaite

Po tikrai geros knygos, kuri man palieka daug ispudziu, as turiu minimum atsipeiket bent 1 savaite

man tikrai dideli ispudi paliko Herbjork Vasmo knyga "Dina" skaiciau ir tesinius, bet pati pirmoji buvo geriausia.
gaila paskutiniu metu nebeturiu laiko kada prie geros knygos prisesti...
gaila paskutiniu metu nebeturiu laiko kada prie geros knygos prisesti...
QUOTE(kamiliuks @ 2009 01 18, 03:57)
Carlos Ruiz Zafón "Vėjo šešėlis"
Esu skaiciusi beeeeegale knygu, bet sita tiesiog isimylejau

QUOTE(Kibelė @ 2009 04 30, 10:40)
o lengvam vakarui su knyga geriausiai tinka Jude Deveraux romanai 

ji buvo mano paauglystes meile, esu skaiciusi visas jos knygas isleistas iki kokiu 2002 metu. O poto, deja, jos jau manes nebeuzkabino.
Stephen King esu skaiciusi visas knygas, labiausiai istrugusios tikriausiai butu "Talismanas", "Nemiga" ir visos dalys "Tamsiojo boksto" serijoje.
COELHO knygos man visos labai patiko

Mano sesers globėjas, nereali labai įtraukianti knyga. Taippat Stiklinė pieno, šiek tiek šokiruojanti, bet ypač jaunom panelėm tikrai reikėtų tokią paskaityti.