Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

Sutinku, "Stikline pieno" labai patiko, labai lengvai skaitosi smile.gif
Atsakyti
jau per kiek laiko neišdilę įspūdžiai
remarque '3 draugai'
cullough 'erškėčių paukščiai'
setterfield '13 pasaka'
Atsakyti
Kai buvau labai labai jauna perskaičiau Ivanauskaitės "Mėnulio vaikus". Labai paliko įspūdį tada.
"Bėgančios su vilkais" man ypatinga knyga.
Dar akys atsivėrė po Deepak Chopros "Mago kelias". Kaži kaip dabar būtų paskaičius? rolleyes.gif
Nu ir Castaneda 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems ir ne mamytems. smile.gif 4u.gif

Nors perskaiciau nemazai knygu, bet knyga, kurios tikrai negaliu pamirsti ir paliko labai dideli ispudi, bei priverte mane susimastyti yra "Vejo nubloksti". smile.gif

Atsakyti
QUOTE(siuse @ 2009 05 22, 13:24)
Mano sesers globėjas, nereali  labai įtraukianti knyga.

Tikrai verta demesio, isskirtine knyga. Turbut geriausia is skaitytu.
Atsakyti
Demesio - visiems mylintiems knyga!

Jau atsidare nauja pigiu naudotu ir nauju knygu parduotuve Vilniuje - Gerosios Vilties g. 12 (prie Savanoriu prospekto)!! Maloniai kvieciame visus apsilankyti!

Daugiau informacijos rasite tinklapyje:

www.knygosnamai.lt

Gero skaitymo!
Atsakyti
Esu perskaiciusi tikrai ne maza kalna knygu, bet didziausia ispudi paliko Isabel Allende "Dvasiu namai" (is viso labai myliu Allende knygas) ir Irvingo "Sidro namu taisykles". Net keista tik dabar pastebejau, kad abi ape namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sora @ 2009 06 10, 00:15)
Net keista tik dabar pastebejau, kad abi ape namus smile.gif

smile.gif
Man irgi "Sidras" thumbup.gif .
Atsakyti
vienuolis kuris pardave ferrari
Atsakyti
Terri Irwin - Manasis Stivas. Dar viena knyga, kuri įsikūrė mano neišdildomo įspūdžio knygų Top 3 biggrin.gif Aišku subjektyvu, nes Irwin'ų šeima visad traukė mano dėmesį, o Steve'as su savo aistra laukinei gamtai, laukiniams gyvūnams ir entuziasmu liks nepaprasto įdomumo asmenybė. Terri knygoje pasakoja apie judviejų gyvenimą - kasdienybę bruzgynuose begaudant krokodilus, vėliau pradėtus filmavimus stebint ir gelbėjant laukinius gyvūnus įvairiose pasaulio vietose, savo vaikus, kurie augo zoosode ir dažnai tapdavo žurnalistų taikiniu, žinią apie paskutinį Steve'o nardymą ir kt. Prikaustanti dėmesį, įstabi, "gyva" knyga.. Kupina įspūdžių, jausmų, planų.. vėliau širdgėlos ir klausimų..

Mažų mažiausiai, gerokai praplečianti žinias apie laukinę gamtą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 11 birželio 2009 - 12:05
Mano nebloga skaityta "meiles peizazas", autoriaus dabar nepasakysiu...
Atsakyti
"mano geriausio draugės dukra" thumbup.gif tik rašytojos pavardės nepamenu g.gif bet labai įtraukianti ir lengvai skaitoma knyga thumbup.gif
Atsakyti