Pritariu, kad "Tik su dukra " labai gera knyga, nors dar visos neperskaiciau, bet labai idomu, kaip bus ten toliau.Tokia pritraukianti man nuo pirmo puslapio
O aš pradėjau skaityti Dž. Ostin knygą EMA. Gal kuri skaitėt, ar patiko?
QUOTE(devintas dangus @ 2009 04 22, 15:41)
Pritariu, kad "Tik su dukra " labai gera knyga, nors dar visos neperskaiciau, bet labai idomu, kaip bus ten toliau.Tokia pritraukianti man nuo pirmo puslapio
Pritraukianti nuo pirmo puslapio iki paskutinio

QUOTE(gaika78 @ 2009 04 20, 18:27)
Taigi sakau,tik 20 lt ''Pegaso'' knygyne,tik nežinau,iki kada akcija,šeštadienį pati pirkau.
Ar dar pigiau ieškai?

Matai man iki "Pegaso"300km.

Ne taip seniai gavau per vargus perskaityti "Sudeginta gyva". Dabar tiksliai neprisimenu autorės pavardės, bet pati knyga sukrečianti. Negalėjau atsitraukti
Baisi beteisė moterų padėtis, jų nuolankumas net sukelia kažkokį nevalingą džiaugsmą, kad ten negyvenu
Neapsakomai gaila jų dėl tokios padėties

Baisi beteisė moterų padėtis, jų nuolankumas net sukelia kažkokį nevalingą džiaugsmą, kad ten negyvenu

QUOTE(Zizija @ 2009 04 26, 17:37)
Ne taip seniai gavau per vargus perskaityti "Sudeginta gyva". Dabar tiksliai neprisimenu autorės pavardės, bet pati knyga sukrečianti. Negalėjau atsitraukti

Suada autorė šitos knygos:4u:
QUOTE(vaya @ 2009 04 24, 11:32)
Kit Whitfield "Nakties užklupti"
Patiko? Aš jos kiekvieną žodį versdama apgalvojau, tai ji man kaip "kūdikis"....

o man pati pačiausia, dar mokyklos laikais skaityta "Vėjo nublokšti"

QUOTE(Camea @ 2008 12 08, 16:13)
Dz. Irving Sidro namu taisykles
J. Ivanauskaite Mieganciu drugeliu tvirtove
P. Suskind Kvepalai
J. Ivanauskaite Mieganciu drugeliu tvirtove
P. Suskind Kvepalai
J.Ivanauskaites visos knygos geros ir filmas neblogas pastatytas
QUOTE(melutia @ 2009 03 01, 21:29)
Gera sita ir dar kelios jos knygos neblogos

QUOTE(alyton @ 2009 04 23, 20:18)
O aš pradėjau skaityti Dž. Ostin knygą EMA. Gal kuri skaitėt, ar patiko?
Pradejau,bet neuzvede taip ir liko neperskaityta
Neseniai perskaiciau visas Dan Brown knygas,tik kai skaiciau trecia jau galejau nuspeti kas ir kaip,o lengvam vakarui su knyga geriausiai tinka Jude Deveraux romanai

Čia nuo mokyklos laikų likęs neišdildomas įspūdis:
"Roneta"

"Viešnia iš šiaurės"