Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

Pritariu, kad "Tik su dukra " labai gera knyga, nors dar visos neperskaiciau, bet labai idomu, kaip bus ten toliau.Tokia pritraukianti man nuo pirmo puslapio
Atsakyti
O aš pradėjau skaityti Dž. Ostin knygą EMA. Gal kuri skaitėt, ar patiko?
Atsakyti
Kit Whitfield "Nakties užklupti"
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 04 22, 15:41)
Pritariu, kad "Tik su dukra " labai gera knyga, nors dar visos neperskaiciau, bet labai idomu, kaip bus ten toliau.Tokia pritraukianti man nuo pirmo puslapio

Pritraukianti nuo pirmo puslapio iki paskutinio drinks_cheers.gif Noreciau dar kazka panasaus paskaitysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 04 20, 18:27)
Taigi sakau,tik 20 lt ''Pegaso'' knygyne,tik nežinau,iki kada akcija,šeštadienį pati pirkau. 4u.gif Ar dar pigiau ieškai?

Matai man iki "Pegaso"300km. lotuliukas.gif todel ir ieskau atsisiust pigiau..gal nori perleist mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne taip seniai gavau per vargus perskaityti "Sudeginta gyva". Dabar tiksliai neprisimenu autorės pavardės, bet pati knyga sukrečianti. Negalėjau atsitraukti book.gif
Baisi beteisė moterų padėtis, jų nuolankumas net sukelia kažkokį nevalingą džiaugsmą, kad ten negyvenu blush2.gif Neapsakomai gaila jų dėl tokios padėties cray.gif
Atsakyti
Man labiausiai kol kas Jeffrey Eugenides "Midlseksas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2009 04 26, 17:37)
Ne taip seniai gavau per vargus perskaityti "Sudeginta gyva". Dabar tiksliai neprisimenu autorės pavardės, bet pati knyga sukrečianti. Negalėjau atsitraukti book.gif

Suada autorė šitos knygos:4u:
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2009 04 24, 11:32)
Kit Whitfield "Nakties užklupti"

Patiko? Aš jos kiekvieną žodį versdama apgalvojau, tai ji man kaip "kūdikis".... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodoji_nasle: 30 balandžio 2009 - 15:48
o man pati pačiausia, dar mokyklos laikais skaityta "Vėjo nublokšti" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2008 12 08, 16:13)
Dz. Irving Sidro namu taisykles
J. Ivanauskaite Mieganciu drugeliu tvirtove
P. Suskind Kvepalai

J.Ivanauskaites visos knygos geros ir filmas neblogas pastatytas

QUOTE(melutia @ 2009 03 01, 21:29)
"Šiandien madam pareis vėliau" ax.gif  4u.gif

Gera sita ir dar kelios jos knygos neblogos thumbup.gif

QUOTE(alyton @ 2009 04 23, 20:18)
O aš pradėjau skaityti Dž. Ostin knygą EMA. Gal kuri skaitėt, ar patiko?

Pradejau,bet neuzvede taip ir liko neperskaityta
Neseniai perskaiciau visas Dan Brown knygas,tik kai skaiciau trecia jau galejau nuspeti kas ir kaip,o lengvam vakarui su knyga geriausiai tinka Jude Deveraux romanai thumbup.gif
Atsakyti

Čia nuo mokyklos laikų likęs neišdildomas įspūdis:
"Roneta" wub.gif
"Viešnia iš šiaurės" wub.gif
Atsakyti