Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

Mitch Albom
Penki žmonės , laukiantys tavęs rojuje

Knyga, tikriausiai palikusi man didžiausią įspūdį . Vakar pusė nakties skaičiau ir verkiau.
Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2009 06 25, 16:30)
Ar zinot, kad Jav pastate filma pagal sia knyga?  smile.gif  jau laukiu pasirodant ir Lietuvoje  bigsmile.gif

Nedaug beliko laukti, rugpjūčio 7 d. premjera bigsmile.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 25, 21:07)
siuzanos dienoraštis nikolui  thumbup.gif

Gera šita knyga - neseniai dar kartą perskaičiau, buvo ką apgalvoti..
Atsakyti
Na man irgi patinka skaityti,todėl yra kelios knygos ,kurios liko širdy ilgam.
Pradedant paauglyste tai aišku"Čiauškutė" nors jau nelabai pamenu apie ką ji,bet tada labai patiko.A.Vienuolio "Viešnia iš šiaurės"
Diuma "dama su kamelijom"
"Altorių šešėly"
O dabar širdį suvirpino keltas neseniai skaitytų
"Tik su dukra"
"Mano sesers globėjas"
June Considine"Kai šaka nuluš",ši knyga gan lengva,bet pamąstymui užkliuvo keli epizodai.
dabar skaitau "Dinos knygą"
Laukia eilės"maži vaikai"
O dar kiek jų sąraše mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mc Lovin @ 2009 07 09, 23:35)
Mitch Albom
Penki žmonės , laukiantys tavęs rojuje

Knyga, tikriausiai palikusi man didžiausią įspūdį . Vakar  pusė nakties skaičiau ir verkiau.
Rekomenduoju 4u.gif

Nu manęs kažkaip ji visai nesužavėjo g.gif mėtės mėtės tūlike blush2.gif blush2.gif
Šiaip įstrigo "Tik su dukra", Irvingo praktiškai visos, "Geišos išpažintis", o šiaip tai begalės gerų wub.gif
Atsakyti
dar mokykloje skaiciau "Dzeine Eir" ir ji man labai patiko, siemet gimtadienio gavau dovanu sia knyga, tai taip su malonumu dar karta perskaiciau ir tikrai isitikinau, kad knyga thumbup.gif
o paskutiniu metu per kelias dienas tiesiog ryte surijau "Saulelydziai" visas dalis ir vis dar negaliu atsigaut vaikstau kaip kitame pasaulyje biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Labai dekuju uz sita tema, kadangi vasara atsirado laiko knygoms, tai si tema padejo man pasidaryti dideli sarasa knygu, kurias zadu perskaityti artimiausiu metu smile.gif
Siaip knygas pradejau megti nesenai, bet kai savo kelyje sutinkau knyga, nuo kurios negalejau atsiplesti, ir kuri priverte isridenti asara... Pirmoji mano nuosirdziai perskaityta knyga:
Remarque "Trys draugai" thumbup.gif (jos deka isimylejau knygas)
Dan Brown "Angelai ir demonai" wub.gif (Prognozuojama, kad sis filmas bus pripazintas siu metu geriausiu, bet perskaiciusi sia knyga likau labai filmu nusivylusi).
Atsakyti
J.Fowles "Magas". Turbut turiu mazochistiniu polinkiu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2008 11 30, 18:57)
P.Coelho "Alchemikas" 4u.gif  wub.gif

Tik vakar baigiau skaityti smile.gif Labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip visi isgyre Mano sesers globejas.. bet jau skaitau apie 130psl.. bet nekabina manes nors tu ka.. doh.gif nesuprantu.. g.gif
Atsakyti
Perskaiciau "vetru kalna" . Knyga labai patiko. Daug geru minciu sudeta. Labai gera knyga.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 07 15, 22:30)
Šiaip įstrigo  "Geišos išpažintis

labai gera knyga thumbup.gif gavau filmą, nes nebuvau mačiusi, tai dabar tik reiks laisvą valandėlę jam pažiūrėt
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 07 19, 21:34)
Taip visi isgyre Mano sesers globejas.. bet jau skaitau apie 130psl.. bet nekabina manes nors tu ka..  doh.gif nesuprantu.. g.gif

skaityk skaityk, dar užkabins mirksiukas.gif ir man taip pat buvo mirksiukas.gif

o aš rekomenduoju, kas dar neskaitė Betty Mahmoody "Tik su dukra" man labai ši knyga bigsmile.gif

o su Geiša, tai pirma filmą pažiūrėjau, tai jau skaityt nebesinori, man kažkaip patinka pirma knygą perskaityt, o paskui pažiūrėt ir nusivilt filmu tongue.gif bet atvirkščiai nu negaliu ir viskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 28 liepos 2009 - 15:07