nu ka kam kankint save ir skaityt kas nekabina?
skaitymas turi but malonumas, o ne prievarta...

Is pastaruoju metu skaitytu ypatingai istrigo "Sofi pasirinkimas". Puiki knyga, nors gan sukrecianti, nelengva. Bet po jos dabar sunku kitas knygas skaityti, visos atrodo kazkokios tuscios, pavirsutiniskos, nors rodos renkuosi tas, kurios turetu buti geros. Zodziu labai stipru ispudi palikusi knyga.
"Tik su dukra" taip pat labai istrigo, sunku buvo suvokti, kad tai tikra istorija, kad ta moteris visa ta pragara realiai isgyveno.
"Tik su dukra" taip pat labai istrigo, sunku buvo suvokti, kad tai tikra istorija, kad ta moteris visa ta pragara realiai isgyveno.
QUOTE(aaandriusss1 @ 2009 07 28, 23:03)
nu ka kam kankint save ir skaityt kas nekabina?
skaitymas turi but malonumas, o ne prievarta...

Aš irgi taip manau. Negaištu laiko su knygomis, kurios virtualiai "neįtraukia". Padedu geresniems laikams, nors tai ir visų išgirta knyga..
Sveikos,
rekomenduoju perskaityti Waris Dirie -Dykumų gėlė .Knyga kuria perskaitysite vienu ypu... man labai patiko...tikra istorija...
rekomenduoju perskaityti Waris Dirie -Dykumų gėlė .Knyga kuria perskaitysite vienu ypu... man labai patiko...tikra istorija...
QUOTE(juperi @ 2009 07 30, 21:28)
Sveikos,
***** kaip as jos ieskau nusipirkt..

Gal zinote kokiu vertu demesio psichologiniu knygu?

QUOTE(aaauksiukas @ 2009 08 01, 15:06)
siulyciau bet kuria Irvin D. Yalom knyga,knygynuose tikrai yra.
QUOTE(Gomerta @ 2009 07 03, 23:52)
Paliko įspūdį D.H.Lavrence "Ledi Čaterli meilužis'', Nicholas Evans "Arklių užkalbėtojas", J.Havličeko "Nematomasis'', A.Kronino ''Kepurininko pilis''. Patiko
A. Heilio ''Aerouostas", Remarko ''Laikas gyventi ir laikas mirti''.,''Juodasis obeliskas''. Iš neseniai skaitytų - Doris Gluck ''Priversta tylėti''
A. Heilio ''Aerouostas", Remarko ''Laikas gyventi ir laikas mirti''.,''Juodasis obeliskas''. Iš neseniai skaitytų - Doris Gluck ''Priversta tylėti''

Man taip pat patiko

O ši visiškai neužkabino

QUOTE(aaauksiukas @ 2009 08 01, 14:06)
Ši knyga ypač tinka šiam laikmečiui

http://www.svajoniuk...ex.php?cid=1853
Mano pacios paciausios 
John Irving "Sidro namu taisykles"
Anita Amirezzvani "Geliu kraujas"
Axel Munthe "Knyga apie San Mikele"
Charlote Bronte "Dzeine Eir"

John Irving "Sidro namu taisykles"
Anita Amirezzvani "Geliu kraujas"