Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

nu ka kam kankint save ir skaityt kas nekabina? g.gif skaitymas turi but malonumas, o ne prievarta...
Atsakyti
Is pastaruoju metu skaitytu ypatingai istrigo "Sofi pasirinkimas". Puiki knyga, nors gan sukrecianti, nelengva. Bet po jos dabar sunku kitas knygas skaityti, visos atrodo kazkokios tuscios, pavirsutiniskos, nors rodos renkuosi tas, kurios turetu buti geros. Zodziu labai stipru ispudi palikusi knyga.

"Tik su dukra" taip pat labai istrigo, sunku buvo suvokti, kad tai tikra istorija, kad ta moteris visa ta pragara realiai isgyveno.
Atsakyti
QUOTE(aaandriusss1 @ 2009 07 28, 23:03)
nu ka kam kankint save ir skaityt kas nekabina? g.gif skaitymas turi but malonumas, o ne prievarta...

Aš irgi taip manau. Negaištu laiko su knygomis, kurios virtualiai "neįtraukia". Padedu geresniems laikams, nors tai ir visų išgirta knyga..
Atsakyti
Sveikos,
rekomenduoju perskaityti Waris Dirie -Dykumų gėlė .Knyga kuria perskaitysite vienu ypu... man labai patiko...tikra istorija...

Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2009 07 30, 21:28)
Sveikos,
rekomenduoju perskaityti Waris Dirie -Dykumų gėlė .Knyga kuria perskaitysite vienu ypu... man labai patiko...tikra istorija...

***** kaip as jos ieskau nusipirkt.. verysad.gif
Atsakyti
Gal zinote kokiu vertu demesio psichologiniu knygu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaauksiukas @ 2009 08 01, 15:06)

siulyciau bet kuria Irvin D. Yalom knyga,knygynuose tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2009 07 03, 23:52)
Paliko įspūdį D.H.Lavrence "Ledi Čaterli meilužis'', Nicholas Evans "Arklių užkalbėtojas", J.Havličeko "Nematomasis'',  A.Kronino ''Kepurininko pilis''. Patiko
A. Heilio ''Aerouostas", Remarko ''Laikas gyventi ir laikas mirti''.,''Juodasis obeliskas''. Iš neseniai skaitytų - Doris Gluck ''Priversta tylėti'' smile.gif

Man taip pat patiko drinks_cheers.gif

O ši visiškai neužkabino sad.gif perskaičiau ~70psl ir mečiau į šalį...tos kelios paros oro uoste tookios ištestos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gossipgirl: 01 rugpjūčio 2009 - 20:57
QUOTE(aaauksiukas @ 2009 08 01, 15:06)

Šita liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaauksiukas @ 2009 08 01, 14:06)

Ši knyga ypač tinka šiam laikmečiui biggrin.gif
http://www.svajoniuk...ex.php?cid=1853
Atsakyti
Gražiai iliustruota, stora vaikiška biblija smile.gif Prisimenu skaičiau kaip pasaką. Labai įdomią smile.gif Kartą net per pertrauką! išsitraukiau. smile.gif
Atsakyti
Mano pacios paciausios smile.gif
John Irving "Sidro namu taisykles"
Anita Amirezzvani "Geliu kraujas"
Axel Munthe "Knyga apie San Mikele"
Charlote Bronte "Dzeine Eir" 4u.gif
Atsakyti