aišku
tai gal reiks paskaityt hermingvėjaus šią knygą...nors karas man nelabai prie širdies..

QUOTE(lapesnapee @ 2009 09 01, 21:21)
Visagalis Google.

Pažiūrėk, ar tai ta knyga?
http://www_dovanucen...mes-p-9364.html
QUOTE(vijurka @ 2009 09 02, 14:21)
Aga sita

QUOTE(laTulipe @ 2009 09 02, 14:46)
aišku
tai gal reiks paskaityt hermingvėjaus šią knygą...nors karas man nelabai prie širdies..

Man irgi karas visiskai ne prie sirdies.. Bet sita Hemingvejaus ir Celino knygos labaj patiko...
Būtinai perskaitykite knygą "Dinos knyga". Ji tikrai nepalieka abejingų. Nuostabi ir sukrečianti, be galo graži literatūrinė kalba. Ir dėl jos knyga verta dėmesio

nusipirkau MANO GERIAUSIOS DRAUGĖS DUKRA

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 03, 18:57)
Būtinai perskaitykite knygą "Dinos knyga". Ji tikrai nepalieka abejingų. Nuostabi ir sukrečianti, be galo graži literatūrinė kalba. Ir dėl jos knyga verta dėmesio 

Visiškai pritariu

QUOTE(Pepsytė @ 2009 09 04, 13:25)
Visiškai pritariu
Man taip pat ši knyga ir visa Dinos trilogija paliko tikrai neišdildomą įspūdį.Kai pabaigiau paskutinę knygą, Karnos kraitis,tai net užmigt sunku buvo,nes pabaiga tokia gana netikėta
Beje,ir filmu Aš esu Dina likau sužavėta,gal turinys net realesnis toks,tik tiek,kad skaitydama pati galėjau viską įsivaizduot ir plačiau aprašyta 

Man taip pat "Dinos knyga"

Labai patiko ir "Septintas susitikimas"

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 03, 19:57)
Būtinai perskaitykite knygą "Dinos knyga". Ji tikrai nepalieka abejingų.
Ieškosiu.

Jau ne pirmą gerą žodį girdžiu apie šią knygą.
Pries pora metu skaiciau knyga- PALEPIU GELES,taip sukrete,siulau paskaityt apie vaiku gyvenima,augancius palepeje.tai antroji knyga sioje istorijoje ,pirmoji SODAS tik nepamenu tiksliai pavadinimo.
Vasaros atostogų "namų darbas" japonų rašytojo HARUKI MURAKAMI knyga -
Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės
kai vyras rašo apie meilę, jausmus, geismą ir t.t. - tai nepakartojama
sunku net palyginti su kuo nors
drąsiai rekomenduočiau skaityti, verta
Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės

kai vyras rašo apie meilę, jausmus, geismą ir t.t. - tai nepakartojama

drąsiai rekomenduočiau skaityti, verta