Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

aišku biggrin.gif tai gal reiks paskaityt hermingvėjaus šią knygą...nors karas man nelabai prie širdies..
Atsakyti
QUOTE(lapesnapee @ 2009 09 01, 21:21)
atsimenu labai patiko tokia  nestora knygele "angelu nuodemes " tik nzn autoriaus  verysad.gif

Visagalis Google. mirksiukas.gif

Pažiūrėk, ar tai ta knyga?
http://www_dovanucen...mes-p-9364.html

Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2009 09 02, 14:21)
Visagalis Google.  mirksiukas.gif

Pažiūrėk, ar tai ta knyga?
http://www_dovanucen...mes-p-9364.html

Aga sita thumbup.gif gal reikes daugiau sitos autores knygu paskaityt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2009 09 02, 14:46)
aišku  biggrin.gif  tai gal reiks paskaityt hermingvėjaus šią knygą...nors karas man nelabai prie širdies..

Man irgi karas visiskai ne prie sirdies.. Bet sita Hemingvejaus ir Celino knygos labaj patiko...
Atsakyti
Būtinai perskaitykite knygą "Dinos knyga". Ji tikrai nepalieka abejingų. Nuostabi ir sukrečianti, be galo graži literatūrinė kalba. Ir dėl jos knyga verta dėmesio smile.gif
Atsakyti
Na gal nepaliko superinio ispudzio, bet visvien patiko:
Dostojevskis - idiotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bookreader: 03 rugsėjo 2009 - 18:00
nusipirkau MANO GERIAUSIOS DRAUGĖS DUKRA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 03, 18:57)
Būtinai perskaitykite knygą "Dinos knyga". Ji tikrai nepalieka abejingų. Nuostabi ir sukrečianti, be galo graži literatūrinė kalba. Ir dėl jos knyga verta dėmesio smile.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Man taip pat ši knyga ir visa Dinos trilogija paliko tikrai neišdildomą įspūdį.Kai pabaigiau paskutinę knygą, „Karnos kraitis“,tai net užmigt sunku buvo,nes pabaiga tokia gana netikėta smile.gif Beje,ir filmu „Aš esu Dina“ likau sužavėta,gal turinys net realesnis toks,tik tiek,kad skaitydama pati galėjau viską įsivaizduot ir plačiau aprašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepsytė @ 2009 09 04, 13:25)
Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Man taip pat ši knyga ir visa Dinos trilogija paliko tikrai neišdildomą įspūdį.Kai pabaigiau paskutinę knygą, „Karnos kraitis“,tai net užmigt sunku buvo,nes pabaiga tokia gana netikėta smile.gif Beje,ir filmu „Aš esu Dina“ likau sužavėta,gal turinys net realesnis toks,tik tiek,kad skaitydama pati galėjau viską įsivaizduot ir plačiau aprašyta smile.gif

Man taip pat "Dinos knyga" thumbup.gif Svajoju tesinius perskaityti.
Labai patiko ir "Septintas susitikimas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 03, 19:57)
Būtinai perskaitykite knygą "Dinos knyga". Ji tikrai nepalieka abejingų.

Ieškosiu. bigsmile.gif
Jau ne pirmą gerą žodį girdžiu apie šią knygą.
Atsakyti
Pries pora metu skaiciau knyga- PALEPIU GELES,taip sukrete,siulau paskaityt apie vaiku gyvenima,augancius palepeje.tai antroji knyga sioje istorijoje ,pirmoji SODAS tik nepamenu tiksliai pavadinimo.
Atsakyti
Vasaros atostogų "namų darbas" japonų rašytojo HARUKI MURAKAMI knyga -
Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės thumbup.gif

kai vyras rašo apie meilę, jausmus, geismą ir t.t. - tai nepakartojama blush2.gif sunku net palyginti su kuo nors thumbup.gif

drąsiai rekomenduočiau skaityti, verta thumbup.gif
Atsakyti