Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

QUOTE(Lurdes @ 2009 09 16, 09:05)
E. Jong ,,Skrydžio baimė". Knyga nenauja, leista jau senokai, bet man teko atrasti  ją tik neseniai. Likau sužavėta, įtikinta, paguosta smile.gif

Va kaip tik iš bibliotekos pasiėmiau ir bandau skaityti. Bet kotais dar nesuprantu ko ji tokia gera visiems pasirodė g.gif. Čia gal tik pradžioj taip? Nes jau galvoju numesti....
Atsakyti

dar neišdilusios iš atminties smile.gif

V.Mykolaitis-Putinas "Altorių šešėly"

A.Vienuolis "Viešnia iš šiaurės"

Suada "Sudeginta gyva"

E.Kalėda "Auksaviriai"

ir geram relaxui tikusi knyga - D. Vaitkevičiūtė "Monikai reikia meilės"
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 09 16, 09:36)
Va kaip tik iš bibliotekos pasiėmiau ir bandau skaityti. Bet kotais dar nesuprantu ko ji tokia gera visiems pasirodė g.gif. Čia gal tik pradžioj taip? Nes jau galvoju numesti....

Na pradzia tikrai chaotiska, as ir gimaniau mesiu ja biggrin.gif Bet turek kantrybes, skaityk toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2009 09 16, 14:52)

Suada "Sudeginta gyva"

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dorothy Koomson "Mano geriausios drauges dukra" 4u.gif
Atsakyti
Knyga kurią visada prisiminsiu - Alessandro Baricco "Jūra vandenynas". Tobula. wub.gif
Atsakyti
labiausiai man patikusi knyga James Patterson Siuzanos dienoraštis Nikolui, kadanors dar butinai paskaitysiu..Buvo ir asaru.. blush2.gif

Įsivaizduok, kad gyvenimas – tai žaidimas, kuriame tu žongliruoji penkiais kamuoliukais. Tie kamuoliukai – tai darbas, šeima, sveikata, draugai ir principai.

Apie dienoraštį, kurį jauna mama Siuzana rašė savo sūneliui Nikolui. Išmintingas ir gyvenimo džiaugsmo kupinas dienoraštis spinduliuoja meilę...
Atsakyti
V. Mykolaičio-Putino "Altorių šešėly", R. Bacho "Tiltas per amžinybę", J. Kunčino "Tūla", E. M. Remarko "Triumfo arka", B. Sruogos "Dievų miškas"...
Šitos knygos skirtingais amžiaus periodais man didelį įspūdį padarė, gal todėl visos gana skirtingos... "Triumfo arka" antai buvo pirma nevaikiška knyga, kurią perskaičiau... Kunčiną po "Tūlos" perskaičiau visą, bet kitos jau mažesnį įspūdį paliko... O paskutinius keletą metų kažkaip apskritai neatrandu kažko tooookio... sad.gif Žinoma, pasitaiko patinkančių knygų, bet tokių super įstringančių tai ne... sad.gif
Atsakyti
Gal kas skaitė KELIAUTOJO LAIKU ŽMONA?
Atsakyti
QUOTE(vesta-nevesta @ 2009 09 22, 15:48)
labiausiai man patikusi knyga James Patterson Siuzanos dienoraštis Nikolui, kadanors dar butinai paskaitysiu..Buvo ir asaru.. blush2.gif
Apie dienoraštį, kurį jauna mama Siuzana rašė savo sūneliui Nikolui. Išmintingas ir gyvenimo džiaugsmo kupinas dienoraštis spinduliuoja meilę...

drinks_cheers.gif superr knyga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gossipgirl: 29 rugsėjo 2009 - 14:49
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 09 29, 12:44)

mano dukra dabar skaito (jau i pabaiga) mirksiukas.gif bet vokiskai "Die Frau des Zeitreisenden" Audrey Niffenegger ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 09 29, 12:44)

aš tik pagal šią knygą pastatyto filmo aprašymą skaičiau. tai patiko smile.gif norėtusi ir knygą paskaityt, ir filmą pamatyt
Atsakyti