Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

QUOTE(amber123 @ 2009 10 03, 13:30)
Vakar nuspirkau Jennifer Weiner Mazieji zemes drebejimai  4u.gif turetu but gera  thumbup.gif

Man iš "Cappucino" serijos šita labiausiai patiko ax.gif
Atsakyti
Šiuo metu labai žaviuosi psichoterapeuto Irvin D. Yalom knygomis. thumbup.gif
Atsakyti
A. Škėma "Balta drobulė" - neištrinamas poveikis.
Atsakyti
Sogjalas Rinpočė
Tibetiečių Gyvenimo ir mirties knyga
Labai patiko, perskaičiau per vieną vakarą, klausimų daugiau nebėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mc Lovin @ 2009 11 08, 23:28)
Tibetiečių Gyvenimo ir mirties knyga
Labai patiko, perskaičiau per vieną vakarą, klausimų daugiau nebėra smile.gif

Gal gali trumpai apie ja?" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 08, 23:54)
Gal gali trumpai apie ja?"  bigsmile.gif

čia anotacija Sogjalo Rinpočė:

„Ko aš tikiuosi iš šios knygos? Tikiuosi, kad ji sukels ramų mūsų požiūrio į mirtį ir gyvenimą perversmą bei įkvėps mus rūpintis mirštančiais ir gyvaisiais.“

„Skiriu šią knygą visoms būtybėms, gyvenančioms, mirštančioms ir mirusioms. Visoms toms, kurios šią akimirką išgyvena mirimo vyksmą- tebūna jų mirtys ramios, be skausmo ir be baimės.(...)
Atsakyti
man bene didžiausią įspūdį paliko VC Andrews "Kastilių saga". iš privalomos mokyklinės literatūros labiausiai patiko jau minėta 'altorių šešėly', taip pat kafkos 'procesas' ir 'metamorfozė'. iš neseniai skaitytų - 'rožės vardas', gal todėl kad mėgstų istorinę - fantastinę literatūrą smile.gif
Atsakyti
Cross Donna Woolfolk "Popiežė Joana" 4u.gif

Tai knyga, kurios niekada nepamirši...
Atsakyti
oj kiek daug pasizymejau knygu, kurias noreciau perskaityti (ir tikiuosi perskatysiu blush2.gif ) man visos knygos, kurias perskaiciau paliko vienoki ar kitoki ispudi... lab patinka skaityti ir jei tik pradedu skaityti tai sunkiai atsitraukiu tol kol neperskaitau smile.gif na is vaikysteje skaitytu knygu tai lab istrigo " emilis is lionebergos" tai pati pirmoji mano perskaityta knyga, ja skaiciau gal tris kartus thumbup.gif , dar lab patikos " parduotas juokas" ( berods taip vadinasi), mokykloje saityta ir labiausiai patikusi knyga- Skemos " Balta drobule"... na o dabar katik baigiau skaityti " kaip pribaigti savo vyra ir kiti naudingi patarimai" ir galiu pasakyti , kad lab patiko, lengvai skaitosi, siuolaikiska knyga thumbup.gif .. na ryt is paryto leksiu ieskoti knygos "Mano sesers globejas" smile.gif
Atsakyti
Oi labai daug knygu, siaip tai visos kurias perskaiciau paliko kazkoki ispudi. Nes tu neuzkabinanciu net neskaitau, permetu greitai ir uzmirstu.
bet jeigu bandyt isskirt g.gif
kelis kartus perskaityta Montgomery "Ane is zaliuju mansardu" 3 tomai , nuo jos vaikystes iki senos moters. wub.gif Cia gal prie paauglisku, bet vis tiek wub.gif

Herbjorg Wassmo "Dinos knyga"

is lietuvisku kazkodel H. Radausko poezija

Atsakyti
QUOTE(westanija23 @ 2009 11 16, 16:41)
oj kiek daug pasizymejau knygu, kurias noreciau perskaityti (ir tikiuosi perskatysiu  blush2.gif  ) man visos knygos, kurias perskaiciau paliko vienoki ar kitoki ispudi... lab patinka skaityti ir jei tik pradedu skaityti tai sunkiai atsitraukiu tol kol neperskaitau smile.gif  na is vaikysteje skaitytu knygu tai lab istrigo " emilis is lionebergos" tai pati pirmoji mano perskaityta knyga, ja skaiciau gal tris kartus  thumbup.gif , dar lab patikos " parduotas juokas"  ( berods taip vadinasi), mokykloje saityta ir  labiausiai patikusi knyga- Skemos " Balta drobule"... na o dabar katik baigiau skaityti " kaip pribaigti savo vyra ir kiti naudingi patarimai" ir galiu pasakyti , kad lab patiko, lengvai skaitosi, siuolaikiska knyga  thumbup.gif .. na ryt is paryto leksiu ieskoti knygos "Mano sesers globejas" smile.gif

James Kruss "Timas Taleris arba parduotas juokas" vaikystėje ir man paliko didžiausią įspūdį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 08, 23:47)
man bene didžiausią įspūdį paliko VC Andrews "Kastilių saga".

Labai suintrigavai, bet niekaip negaliu surasti šios knygos. Ar gali patikslinti? 4u.gif ax.gif Va ką radau, o ten nieko nepaminėta. verysad.gif
Atsakyti