Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

QUOTE(Mc Lovin @ 2009 11 08, 22:28)
Sogjalas Rinpočė
Tibetiečių Gyvenimo ir mirties knyga
Labai patiko, perskaičiau per vieną vakarą, klausimų daugiau nebėra smile.gif

O kokie klausimai kamavo?
Atsakyti
O ar skaitet kas knyga Jody Picoult "Nykstantys pavidalai"? Jei taip - pasidalinkit ispudziais.

QUOTE(westanija23 @ 2009 11 16, 17:41)
oj kiek daug pasizymejau knygu, kurias noreciau perskaityti (ir tikiuosi perskatysiu  blush2.gif  ) man visos knygos, kurias perskaiciau paliko vienoki ar kitoki ispudi... lab patinka skaityti ir jei tik pradedu skaityti tai sunkiai atsitraukiu tol kol neperskaitau smile.gif  na is vaikysteje skaitytu knygu tai lab istrigo " emilis is lionebergos" tai pati pirmoji mano perskaityta knyga, ja skaiciau gal tris kartus  thumbup.gif , dar lab patikos " parduotas juokas"  ( berods taip vadinasi), mokykloje saityta ir  labiausiai patikusi knyga- Skemos " Balta drobule"... na o dabar katik baigiau skaityti " kaip pribaigti savo vyra ir kiti naudingi patarimai" ir galiu pasakyti , kad lab patiko, lengvai skaitosi, siuolaikiska knyga  thumbup.gif .. na ryt is paryto leksiu ieskoti knygos "Mano sesers globejas" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2009 08 26, 16:54)
o man neišdildomą įspūdį paliko Remarko knyga "Trys draugai",nes perskaičius ją bent jau aš supratau kad tikri draugai dėl vienas kito gali padaryti viską,kad ir kokie sunkūs laikai buna,tik dėje realiame gyvenime tokių draugų retai kada sutiksi g.gif

skaiciau sia knyga pakankamai jauna, tai net verkiau pabaigoj..
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 17, 13:45)
Labai suintrigavai, bet niekaip negaliu surasti šios knygos. Ar gali patikslinti? 4u.gif  ax.gif Va ką radau, o ten nieko nepaminėta. verysad.gif

Kastylių saga, tai penkios knygos, pradedant Heven, Nuodėmingas angelas, Apviltos širdys, Rojaus vartai, Svajonių gijos. kai pradedi skaityt, tai nesinori sustoti
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Aš tiek knygų perskaičius, kad nebežinau ką ir beminėt del įspūdžių smile.gif
Vaikystėj didžiausi įspūdziai: "Ronja plėšiko duktė"; aišku Diuma "Muškietininkai" (viskas apie tai); Diuma sunaus "Dama su kamelijom"; "Tarzanas"; "Juru vilkas"...
Iš naujesnių gyvenimo laikų biggrin.gif Irvingo "Sidro namų taisyklės" bei "Našlė vieneriems metams" (kitos man nelabai, o Garpas isvis nepatiko... priešingai nei daug kam smile.gif )

Be abejo - Bronte "Vėtrų kalnas"... Dabar mačiau naujai išleista, neskaičiusiom rekomenduoju tai padaryt smile.gif buvau sužavėta, o paskui netyčia pora dienų po knygos baigimo filma pamačiau per TV... mmmm... rolleyes.gif

"Aukso veršis"...
Kamiu "Maras"...
Dar "Rivertono dvaro paslaptis"...
Lietuvių tai Nelės Mazalaitės kūryba patiko... Radausko poezija... Tas pats Škėma... Apučio novelės...
Na bet kokiu atveju galėčiau vardint ir vardint, kai kurių šiuo momentu neprisimenu smile.gif paskutinės kurias skaičiau: "Puikybė ir prietarai", "Klajojanti jūros širdis" (Hilke Rosenboom).

O vat Šveiko tai žinokit niekaip neįveikiu, nuobodus tipas man doh.gif
Atsakyti
autobiografinė Tim Guenard knyga STIPRIAU UŽ NEAPYKANTĄ man Nr.1
Atsakyti
QUOTE(inarazina @ 2009 11 17, 14:20)
James Kruss "Timas Taleris arba parduotas juokas" vaikystėje ir man paliko didžiausią įspūdį.  4u.gif

man šita vaikystėje irgi labai labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is senu knygu
H. Malo "Be seimos"
M.Sluckio "Geri namai"
J. Avyzius"Astuonetas is Trepses namu"
smile.gif
Atsakyti
Tik su dukra - Betty Mahmoody, Williams Hoffer
Is mokyklos laiku - Altorių šešėly
Atsakyti
labas vakaras smile.gif
man daug knygu yra palike ar tai vienoki ar kitoki ispudi....bet labiausiai labiausiai tai knyga LIKIMAS.knygos gale net apsiverkiau.... blush2.gif bet nepamenu nei autoriau nieko jos....tik nereali knyga smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(millagra @ 2009 11 27, 19:31)
labas vakaras smile.gif
man daug knygu yra palike ar tai vienoki ar kitoki ispudi....bet labiausiai labiausiai tai knyga LIKIMAS.knygos gale net apsiverkiau.... blush2.gif  bet nepamenu nei autoriau nieko jos....tik nereali knyga smile.gif))

VA RADAU AUTORIU smile.gif) Sally Beauman
Atsakyti
Man labiausiai isimintinos ir patikusios knygos yra Arturo Heilio (Galutine diagnoze, Viesbutis, Oro uostas, Vakaro zinios, Detektyvas).
Atsakyti