Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

QUOTE(Filia @ 2008 11 24, 16:46)
Jodi Picoult "Mano sesers globėjas" - NEREALI

PRITARIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba,
Pasidalinsiu ir aš savo mėgstamiausia knyga tai Mopasano "Vieno gyvenimo istorija" .Jau kokius 3 kartus skaičiau.Paskaitykit ir Jūs.Neišdildomą įspūdį paliko ir "Erškėčių paukščiai".Ją ir jau skaičiau 2 kartus.Knyga tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKVIDA: 28 gruodžio 2009 - 15:22
QUOTE(egluzzzele @ 2009 12 03, 16:34)
nereali knyga, turbut pati geriausia Remarko knyga  rolleyes.gif , pabaiga labai sukrete, sugraudino. Si knyga privercia susimastyti, ivertinti tai ka turi, gyventi sia diena ir branginti akimirka

taip pat man istrigusios knygos "dama su kamelijom", "erskeciu pauksciai", "altoriu sesely", "vakaru fronte nieko naujo", "svetimas" ir visos Nicholo Sparkso knygos  blush2.gif

Visos minėtos knygos man irgi giliai įstrigę wub.gif

Čia neseniai minėjot, kad Jodi Picoult patiko "Mano sesers globėjas" - man jos knyga "Nykstantys pavidalai" taip pat paliko didelį įspūdį. Nusprendžiau, kad jos kūryba mane žavi ir pasiėmiau dar vieną knygą "Dešimtasis ratas", bet dar nepradėjau skaityt biggrin.gif

Dar pamenu vieną knygą, kuri iš neseniai skaitytų labiausiai užstrigusi, tai Eric Walz "Žvaigždžių medžiotoja" - nerealiai patiko wub.gif Kam rekomendavau irgi liko sužavėti. Čia aprašymas, kas susidomės:
http://www.knyguklub...medziotoja.html
Atsakyti
Joan Harris- Sokoladas.
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2009 12 29, 14:20)
Čia neseniai minėjot, kad Jodi Picoult patiko "Mano sesers globėjas" - man jos knyga "Nykstantys pavidalai" taip pat paliko didelį įspūdį. Nusprendžiau, kad jos kūryba mane žavi ir pasiėmiau dar vieną knygą "Dešimtasis ratas", bet dar nepradėjau skaityt biggrin.gif

drinks_cheers.gif
ir dar 19 minučių man patiko,o visas kitas jos skaičiau,bet...gal nusibodo jos rašymo stilius?nežinau..nesužavėjo...
Atsakyti
GEOGRAFAS GAUBLĮ PRAGĖRĖ thumbup.gif
Atsakyti
Grazi moteris patiko ir Vienos kruties istorija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 10 sausio 2010 - 11:00
Perskaičiau kalėdinę dovaną smile.gif :

Joan Brady "Dievas ant harlėjaus" thumbup.gif

puiki dovana biggrin.gif ir gera moters dvasinių išgyvenimų knyga thumbup.gif
Atsakyti
Vakarykstes dienos sala
Altoriu sesely
Atsakyti
Verta perskaityti intriguojančią Christopher'io Priest'o knygą PRESTIŽAS thumbup.gif
Atsakyti
Orwell'o "1984"

Pati pačiausia.
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2010 02 01, 14:38)
Verta perskaityti intriguojančią Christopher'io Priest'o knygą PRESTIŽAS  thumbup.gif

O man knyga labai nepatiko. Vienas iš tų atvejų, kai filmas daug daug geresnis nei knyga ax.gif

QUOTE(ChiolYn @ 2010 02 01, 14:54)
Orwell'o "1984"

Pati pačiausia.

Dovile, man ši knyga ir viena iš pačių pačiausių 4u.gif
Atsakyti