Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

QUOTE(Lauružė @ 2010 09 16, 20:12)
O mano visų laikų geriausia knyga tai Hermano Hesses "Sidharta". Ją perskaičius pradėjau ieškoti savo vietos gyvenime. Ir vis dar ieškau smile.gif
Papildyta:

Skaičiau ir Alchemiką. Bet jis man pasirodė tik aidas "Sidhartos", nors knygos labai panašios. Paskaityk, gal ir tau patiks. 4u.gif

Kalbat mano mintimis ir žodžiais wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar pabaigiau Sara Gruen "Vanduo drambliams" labai patiko, dabar lauksiu filmo. Veiksmas vyksta ~1930m Amerikoje per didžiąją krizę. Veiksmas vyksta keliaujančiame cirke, istorija sukasi apie veterinarijos studentą dėl tam tikrų priežačių metusį mokslus per baigiamąjį ezaminą.. Kadangi dalis istorijos pasakojama devyniasdešimtmečio senuko akimis, knyga privertė susimąatyt apie senatvę ir gyvenimą jai atėjus..
Kažkaip iš seniau užstrigusi Patrick Suskind "Kvepalai", filmo nemačiau bet knyga paliko įspūdį... Užstrigo gal todėl, kad ją skaitydama iš dalies pasamonėje teisinau joje aprašomą herojų, žudiką.. Kiekvienas mes turim manijų, kai kurie iš mūsų labai stiprių, tai va čia pasakojimas kai viena iš žmogaus manijų peržengia tam tikrą ribą..
Beje, nors ir buvau labai nusistačiusi pries Twilightą, bet netyčia pakliuvo į rankas ir perskaičiau vieną iš 4 knygų, tai taip užsikabliavau kad susiradau ir "sugriaužiau" ir likusias 3 smile.gif Išvada - šių laikų Romeo ir Džiuljeta. Kam patinka meilės istorijos tai šita bus topas.
Dar viena iš nesenai skaitytų Martin, Esteban; Carranza, Andreu "Gaudi mįslė" - rekomenduočiau paskaityt ypaš tiems kas buvę Barselonoj ar ja žavisi, aprašyta nemažai Gaudi objektų ir gan įdomios interpretacijos apie A. Gaudi mirtį..
Atsakyti
nesenai perskaiciau knyga "Tik su dukra " thumbup.gif , dabar nusipirkau "stikline pieno" itariu labai patiks drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2010 09 16, 20:12)
O mano visų laikų geriausia knyga tai Hermano Hesses "Sidharta". Ją perskaičius pradėjau ieškoti savo vietos gyvenime. Ir vis dar ieškau smile.gif

Skaičiau ir Alchemiką. Bet jis man pasirodė tik aidas "Sidhartos", nors knygos labai panašios. Paskaityk, gal ir tau patiks. 4u.gif

Va, būtent, nesuprantu, ką žmonės randa tame Coelcho, prisiklausiau ir prisiskaičiau liaupsių, nusipirkau kelias knygas, bet nieko neužčiuopiau- kažkoks kitų kūrinių pergrumulojimas, visai niekuo manęs jis neįtikino.
O dėl Hesses "Sidharta" tai pritariu.
Papildyta:
QUOTE(Tsiocia @ 2010 09 20, 17:11)
Kažkaip iš seniau užstrigusi Patrick Suskind "Kvepalai", filmo nemačiau bet knyga paliko įspūdį... Užstrigo gal todėl, kad ją skaitydama iš dalies pasamonėje teisinau joje aprašomą herojų, žudiką.. Kiekvienas mes turim manijų, kai kurie iš mūsų labai stiprių, tai va čia pasakojimas kai viena iš žmogaus manijų peržengia tam tikrą ribą..

O man su šita knyga buvo taip- susikūriau vaizduotėje labai ryškius herojų paveikslus, ypač tos moters, kurios kvapą siekė atkurti veikėjas. Paskui pažiūrėjau filmą- visiškas nusivylimas... ta knyga gerokai ryškesnė man pasirodė, o filmas blankokas, matyt todėl, kad skaitydama, kažkaip daugiau galvojau apie jusles...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 09 14, 16:24)
Šitos man labai patiko:
Jerome K. Jerome "Trise valtyje (neskaitant šuns)"

Sita nesenai nusipirkau.. tikiu laaaaaabai patiks bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 09 28, 10:19)
Va, būtent, nesuprantu, ką žmonės randa tame Coelcho, prisiklausiau ir prisiskaičiau liaupsių, nusipirkau kelias knygas, bet nieko neužčiuopiau-

Turiu jo gal 3 knygas.. bet labiausia patiko Vienuolis, kuris pardave Ferari.. o daugiau kitos nebuvo idomios man asmeniskai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 24, 15:10)
Yra keletas knygu, kurios paliko man gilu ispudi ir kurias noreciau dar karta perskaityt  bigsmile.gif
Tik su dukra
Čiauškutė
Sudeginta gyva
Priversta tylėti
Kaip tampama albinosais
Ir tikiu, kad i si sarasa iseis knyga, kuria gausiu neuzilgo Juodosios našlės
Šias visas knygas vienija tai, kad be proto mėgstu tikras istorijas ir būtent labiausia patinka skaityt apie musulmoniškus kraštus ax.gif  4u.gif

O kur galima gauti Suados knygą "Sudeginta gyva"? kažkaip niekur narandu... verysad.gif ir ne tik aš...
Atsakyti
Daug knygu esu perskaiciusi, bet stipriausia ispudi paliko Levo Tolstojaus '' Ana Karenina'' wub.gif
Atsakyti
Dedes Tomo Trobele
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2010 09 28, 15:29)
Daug knygu esu perskaiciusi, bet stipriausia ispudi paliko Levo Tolstojaus '' Ana Karenina''  wub.gif

jooo Ana Karenina man irgi patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 28, 11:35)
Turiu jo gal 3 knygas.. bet labiausia patiko Vienuolis, kuris pardave Ferari.. o daugiau kitos nebuvo idomios man asmeniskai unsure.gif

vienuolis, kuris pardavė ferari ne Coelho knyga 4u.gif
Atsakyti
Dar iš labai patiksių knygų- Stendhalio "Raudona ir juoda".
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 09 28, 11:35)
Sita nesenai nusipirkau.. tikiu laaaaaabai patiks bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Tikiuosi, kad ir tau patiks, parašyk, kai perskaitysi.
Atsakyti
QUOTE(edičiukas @ 2010 09 28, 14:15)
O kur galima gauti Suados knygą "Sudeginta gyva"? kažkaip niekur narandu... verysad.gif ir ne tik aš...

Oi zinokit retas egzempliorius.. ner niekur schmoll.gif nebent rasyt i leidykla, kad pakartotu leidima.. rinkt parasus ar ka nzn.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 28, 18:51)
vienuolis, kuris pardavė ferari ne Coelho knyga  4u.gif

Sss.. topsecret.gif gal nieks nepastebes.. lotuliukas.gif koookia geda.. sumaisiau Sharma su Coelho doh.gif lotuliukas.gif jopstvaimat.. techniniai nesklandumai lotuliukas.gif sorry
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 09 28, 19:34)
Tikiuosi, kad ir tau patiks, parašyk, kai perskaitysi.

Garantuoju, kad patiks drinks_cheers.gif bet aisku atsiliepimus parasysiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 28, 17:39)
Dedes Tomo Trobele

Nereali knyga.. laikysiu ja savo vaikam, anukam.. nes ja manau verta perskaityt kiekvienam wub.gif
Atsakyti