Neseniai perskaičiau Jessica Gregson "Angelų kūrėjos", labai patiko ir atsiminsiu ilgai.
QUOTE(mylimukeA @ 2010 11 30, 18:52)
Neprisimenu kuri forumietė rašė, bet ir man vaikystėj didžiausią įspūdį paliko H.Malo "Be šeimos". Kažkada radau šią knygą, bet taip ir nedrįsau perskaityti, kad nesugadinčiau išlikusio įspūdžio
O dabar, perskaičius šią temą, susidariau knygų sąrašiuką ir skaitau išgirtąsias knygas
Frank McCourt "Andželos pelenai" labai patiko, skaičiau originalo kalba, dabar skaitau S.Gruen "Vanduo drambliams", rekomenduočiau ir kitiems 

O dabar, perskaičius šią temą, susidariau knygų sąrašiuką ir skaitau išgirtąsias knygas

man irgi begalo patiko "Andželos pelenai",nors ištiesų visos Frank knygos yra labai jausmingos ir paliekančios gilų įspūdį

Mokykloje l.patiko "Karas ir taika"rusų kalba,o dabartinė knyga tai"Altorių šėšėly" man tai knyga dvasinei būsenai palaikyti,kai būna sunku imu ją ir skaitau ,dar iš tokių knygų patinka Senekos"Apie sielos ramybę",padeda susidėlioti savo mintis į vietą
QUOTE(*agnyte* @ 2010 11 24, 14:54)
perskaiciau "stikline pieno". man labai patiko, ypac, kad tai knyga apie lietuves
turiu kompiuteryje, jei kas norite, galeciau atsiusti 

aš norėčiau

Nors man visiškai nepatiko Da Vinčio Kodas, bet neseniai perskaičiau dvi kitas Dan Brown knygas - "suvalgiau" abi ir pačepsėjau. Tiesa, skaičiau originalo kalba, bet kadangi tai populiarus autorius, tai tikriausiai rasite ir lietuvišką vertimą:
- D.Brown. Digital Fortress
- D.Brown. Deception Point
Na ir visoms "gerai sudėliotų", įdomių istorijų mėgėjoms rekomenduoju VISAS John Grisham knygas. Vėlgi, kas galit, skaitykite angliškai, lietuviai taip sugadina mintį savo nesąmoningais vertimais...
- D.Brown. Digital Fortress
- D.Brown. Deception Point
Na ir visoms "gerai sudėliotų", įdomių istorijų mėgėjoms rekomenduoju VISAS John Grisham knygas. Vėlgi, kas galit, skaitykite angliškai, lietuviai taip sugadina mintį savo nesąmoningais vertimais...
"Ana Karenina" - seniai jau kokia nors knyga buvo palikusi tokį įspūdį...
QUOTE(NamDa @ 2010 12 14, 13:57)
Dėl originalo kalbos sutinku

Kad būtų į temą - giriu "Tataigį", kaip Diana24 ir minėjo, geros jo knygos

QUOTE(jolsa @ 2008 10 28, 23:46)
Daug skaitau, bet "Erskeciu pauksciai" vis dar megstamiausia.
Man ši knyga taip pat paliko gera įspūdį

Matyt esu nepataisoma romantikė....
QUOTE(salutvera @ 2010 12 05, 11:06)
M. Bulgakovo "Meistras ir Margarita"
Nerealiausia knyga iš visų skaitytų knygų, skaičiau tris kartus, bet vistiek dar norisi skaityti ir skaityti.

Nerealiausia knyga iš visų skaitytų knygų, skaičiau tris kartus, bet vistiek dar norisi skaityti ir skaityti.

Šitą labai noriu rusų kalba perskaityt. Tik kad nerandu nusipirkti mūsų knygynuose.
QUOTE(strielkute @ 2010 12 19, 15:14)
Man ši knyga taip pat paliko gera įspūdį
Dar patiko "Vėjo nublokšti", jo tęsinys "Skarlet", "Popiežė Joana" ir daugelis kitų knygų 

"Erskeciu pauksciai" man irgi patiko