Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

Jodi Picoult Mano sesers globejas , sukrete iki sirdies , suvalgiau per 2 dienas . Itraukia , uzburia , privercia mastyti ir gale pribaigia wub.gif Ryt tempsiu kad drauge perskaityti , viena is tu knygu kurios palieka ispudi.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 01 20, 23:47)
Jodi Picoult Mano sesers globejas , sukrete iki sirdies , suvalgiau per 2 dienas . Itraukia , uzburia , privercia mastyti ir gale pribaigia  wub.gif Ryt tempsiu kad  drauge perskaityti , viena is tu knygu kurios palieka ispudi.

As niekaip negaliu sios knygos pabaigt skaityt- jau tokia skrecianti, kad akys prisipildo asaru ir per jas nebesimato raidziu...
Atsakyti
Labiausiai isiminusios wub.gif

Betty Mahmoody & William Hoffer "Tik su dukra"
Suada "Sudeginta gyva"
Atsakyti
Baigiau vakar naktį "Tik su dukra". Verkiau dar po to apie pusvalandį kol smigau. Sukrėtė, sužavėjo tas nepaliaujamas optimizmas ir galiausiai visai laiminga pabaiga... knyga ta, kurioje sugebi juoktis pro ašaras...

Nežinau kodėl, bet labiausiai susigraudinau ties šiuo sakiniu:
"Pasigenda ir savo kiškučio. Mes apieškojom daugelį žaislų parduotuvių, bet tokio neberadom." verysad.gif wub.gif

Verta verta ir dar kartą verta ją perskaityt wub.gif

Dar surašysiu kelias knygas, kurias tikrai verta skaityti (mano nuomone):
Frank McCourt – Andželos pelenai
Suzanne Kingsbury – Vasara, kai mane mylėjo Flečeris Grylis
Suada – Sudeginta gyva
Coleen MacCullough – Angelėlis
Coleen MacCullough – Erškėčių paukščiai
A. Aleksander – Dzin Šei paslaptys
Cecelia Ahern – P. S. Aš tave myliu
Anthony Burgess – Prisukamas apelsinas
Niccolo Ammaniti – Aš nebijau
Marianne Fredriksson – Ana, Hana ir Johana
Anita Nair – Moterų kupė

Na šios visos labai patiko man, dar pamenu kai kurių veikėjų vardus, o istorijų, manau, nepamiršiu niekada wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Rose: 21 sausio 2009 - 19:18
Ingvar Ambjornsen "Elling"
Donna Tartt "The Secret History"
S.King "The Stand"
Finn Skarderud "Nerimas arba klajones po modernuji as"...and some more
Atsakyti
Stephenie Meyer "Saulėlydis" ("Twilight"); "Jaunatis" ("New Moon"). Labai laukiu trečios dalies bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2009 02 19, 22:58)
Stephenie Meyer "Saulėlydis" ("Twilight"); "Jaunatis" ("New Moon"). Labai laukiu trečios dalies bigsmile.gif

Ar patiko jos? Knygu klubo zurnale tiek isgirtos tos knygos rolleyes.gif Ypac Jaunatis. Jos apie vampyrus? blink.gif
Atsakyti
anos frank dienorastis! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 02 20, 14:28)
Ar patiko jos? Knygu klubo zurnale tiek isgirtos tos knygos rolleyes.gif Ypac Jaunatis. Jos apie vampyrus? blink.gif

Aha. Tie vampyrai užtat aprašysi kitaip, nei visur būna... Dažniausiai rašo, kad vampyrai bijo česnakų, kryžių ir pan. O čia ne- graži meilės istorija su daug veiksmo, intrigų. Tiesiog aš "Saulėlydį" perskaičiau per 2d., o "Jaunatį" per 6val. blush2.gif bigsmile.gif Neįmanoma atsitraukt blink.gif
Atsakyti
Koji Suzuki-Tamsus vanduo
superine knyga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš vis prisimenu "Viešnia iš šiaurės" ir "Ronja-plešiko duktė" skaičiau jas labai seniai, tačiau jas atsimenu net ir po daugelio metų. Bibliotekoje ieškojau "Viešnios iš šiaures", tačiau neradau schmoll.gif noriu paskaityti ir pažiūrėti ar ji iš tikro tokia įsimintina, kaip kad atsimenu smile.gif gal dabar sakyčiau, kad jau nieko įdomaus ax.gif O iš dabar skaitomų, gaila tačiau nelabai atsimenu kažkokios išskirtinės, gal galėčiau paminėti "Tik su dukra", "Miškas", pradėjau galvoti, kad tikriausiai nebemoku išsirinkti knygų g.gif
Atsakyti
tikrai, tikrai, is vaikystes skaitytu labai gerai atsimenu "Ronja - plesiko dukte" rolleyes.gif
o is dabar skaitytu man is visu geriausia buvo Audrey Niffenegger
knyga "Keliautojo laiku žmona", tokios netiketos pabaigos net susapnavus nebuciau... bigsmile.gif
Atsakyti