Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

As isimintiniausia laikyciau Daniil Charms "nutikimai". Tobula knyga tuom, kad kelintasyk beskaitytum vis tiek atrasi kazka naujo, kitaip interpretuosi ir kaskart nustebsi, netgi suprasi kokia naudinga sena tiesa, kuri aktuali butent tuo metu, nors galbut autorius visai neketino apie tai rasyt..
o antroji knyga - b. sruoga "dievu miskas". nerealiai graziai parasyta, skaityciau ir skaityciau. Tikras menas parasyti apie labai labai baisius dalykus, taip, kad skaitytojas sypsotusi
Taip pat dideliausia meile Kurt Vonnegut
H. Hesse " demianas". tuom, kad reikalingu metu sake tai, ko reikejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 22 vasario 2009 - 12:47
Jurga Ivanauskaitė - Pakalnučių metai.
Paliko neišdildomą įspūdį, tiesiog kažkas kitokio, bet labai mielo ir artimo širdžiai. wub.gif
Atsakyti
J. Fitch "Baltasis Oleandras" - nepakartojama. bigsmile.gif
Atsakyti
Istrigo atmintin dar mokyklos laikais perskaityta Vinco Mykolaicio - Putino "Altoriu sesely".
Atsakyti
A.Pristavkino "Snaudė naktį aukso debesėlis" ir Arundhati Roi "Mažmožių dievas" .
Atsakyti
mano paskutine skaityta knyga " Mano sesers globejas" sukrete labai, verkiau ilgai. Gera knyga drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Šiandien madam pareis vėliau" ax.gif 4u.gif
Atsakyti
H. Mnišek "Raupsuotoji" cray.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2009 03 02, 13:51)
H. Mnišek "Raupsuotoji"  cray.gif

gera knyga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2009 02 28, 15:00)
mano paskutine skaityta knyga " Mano sesers globejas" sukrete labai, verkiau ilgai. Gera knyga  drinks_cheers.gif

Mano ir paskutine skaityta...tikrai idomi nelengva knyga...pabaiga pasirinkta manau tikrai tinkamai tokiai knygai....
Atsakyti
V.M.-Putino " Altoriu sesely" thumbup.gif
Atsakyti
Skaičiau jūsų atsiliepimus apie J.PICOULT''Mano sesers globėjas'',ir pati susigundžiau.Tikrai labai sukrečianti knyga,labai patiko.Ogi šiandien ''Pegaso''knygyne pamačiau,kad ji yra savaitės knyga ir kainuoja tik 20 litų.Mano namų bibliotekai labai pravers.Gal dar kam nors informacija bus naudinga. 4u.gif
Atsakyti