Įkraunama...
Įkraunama...

"Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!"

QUOTE(Ramunita @ 2005 06 29, 09:45)
vat butent,jei nuotrauka padaryta gerai ir pan-tai ir vaikas ir mamyte ir tevelis jame grazus mirksiukas.gif

Nevisada nono.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 29, 10:48)
Nevisada nono.gif  schmoll.gif

man tai taip ax.gif juk kiekvienas turi savo kriterijus,ane?
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2005 06 28, 13:04)

Šį kartą neturiu nė vienos nuotraukos į temą, lauksiu konkurso, kuriam galėsiu pademonstruoti savo orchidėjas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Varene, nu tu cia baik,
tikia nuotrauka buvai idejusi su dviem vienetukais i teveliu konkursa, o dabar jau nebedalyvauji?! Nugi, aprenk vaika ta pacia maijke, o diedo maijke kokiam suniui uzvilk ir vel busi pirmose gretose..A? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš ir turbūt balsuoju lygiai taip kaip Miaška, už tą nnuotrauką , kuri sukelia kažkokias tai emoocijas ax.gif ir dabar taip balsuosiu tongue.gif O vat su sraige man irgi patiko nuotraukėlė wub.gif o man pvz vienam konkurse patiko viena nuotraukėlė, net labai, kuri gavo vienintelį balsą iš manęs smile.gif o jau ji man buvo pati pačiausia biggrin.gif tai čia jau manau kaip sakoma, kiekvienam savas tongue.gif
Atsakyti
Sandree, drinks_cheers.gif
Man sraiginė nuotraukėlė irgi patinka, tiesiog gražu ir miela pasižiūrėti. O be jos dar turiu keletą patikusių, tai rinksiuosi rinksiuosi...
Atsakyti
O man viena nuotrauka faina, kur mergaitė bliūdelyje laiko katiną. Vaikas ir katinas man labai panašūs ax.gif tongue.gif
Atsakyti
O man tai ,,absoliuti blondine'' thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man užstrigo papūga - stomatologė ax.gif Pati tokią turėjau, tad puikiai atsimenu tą jausmą, kai tau dantis "skaičiuoja" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir dar tokia ilga ilga balta žiurkė - beveik sulig vaiku ūgio blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Beje, ta didžioji žiurkė išimta, ar aš jos neberandu? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nuotrauku vis daugeja ir visos grazios thumbup.gif thumbup.gif , man dar labai patinka nauja nuotraukyte, kur mergaite su teliuku, tokia senovine, grazi, silta nuotraukyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 29, 15:53)
Beje, ta didžioji žiurkė išimta, ar aš jos neberandu?  blink.gif  blink.gif

Kai parašei, tai ir aš tos žiurkės ieškau, bet nerandu... O koks nuotraukos pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 06 29, 16:11)
Kai parašei, tai ir aš tos žiurkės ieškau, bet nerandu... O koks nuotraukos pavadinimas?

Neprisimenu pavadinimo sad.gif
Atsakyti