Įkraunama...
Įkraunama...

"Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!"

QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 21, 17:47)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Kad išsirinkt niekaip neišeina  doh.gif 

O tu sudėk jas į galeriją, mes tau išrinksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 21, 16:28)
oj, kokios abiejų išraiškos toje nuotraukoje, kur mažylis krimstelėjo katinukui uodegytę  doh.gif  megalol.gif  megalol.gif geras! "Miauu"  biggrin.gif

wub.gif labai grazi si nuotrauka wub.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 21, 16:36)
O dėl "Kiciau, manai, kad aš tavęs čia nepasieksiu..." netgi susiginčijom su vyru - jis sako, kad katinas ten pliušinis, toks didžiuuuulis  megalol.gif

tikras tikras thumbup.gif
Atsakyti
Oi kiek graziu nuotrauku thumbup.gif , man patiko kur lelius kanda katei i uodega,labai idomi nuotrauka thumbup.gif ,kur vaikas guli ir kramto sunio pavadeli thumbup.gif
Atsakyti
Eina sau, kokių gražių nuotraukyčių yra. Nu visos tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau išsirinkt kaip bus sunku rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
Na šioje nuotraukėlėje "Kiciau, manai, kad aš tavęs čia nepasieksiu..." katiniukas labai jau įpūdingas thumbup.gif o gal jau čia reiktų sakyti visas katinas megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
Pati fainiausia "Ech Petka...varom į kalnus" thumbup.gif thumbup.gif
Šiaip gerų yra, bet tokių superinių dar nematau schmoll.gif
Atsakyti
"Vieno kraujo" - va čia tai bent thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O šiaip, tai labai faina, kad tiek daug mėlynų kačių wub.gif
Nu va, reikia pirma perskaityt prieš rašant doh.gif doh.gif Tai tada ir mes turim šansų laimėti thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 21, 17:36)
O dėl "Kiciau, manai, kad aš tavęs čia nepasieksiu..." netgi susiginčijom su vyru - jis sako, kad katinas ten pliušinis, toks didžiuuuulis  megalol.gif

Kiek zinau, tai gyvas tas katinas ir sveria jie su vaiku vienodai biggrin.gif
Atsakyti

i 
Ačiū visiems "sekliams morkoms"  :D  už operatyvią pagalbą. "Miauuu" nuotrauka ir su ja susiję komentarai trinami.

ok, važiuojam toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kolkas mano favorite - kur vaikas joja ant ozio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jau netgi galvoju nebedėt savo zoosodo, nes tikrai geresnių yra...
Atsakyti
strielka dek wub.gif ,zinau jusu labai fainos thumbup.gif ,gi ne laimet svarbiausia tongue.gif 4u.gif
Atsakyti