Įkraunama...
Įkraunama...

"Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!"

Na tikrai žavios nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Esim ir mes katinų į kiemą medžiot- gal pavyks ką nufotkint g.gif
Atsakyti
Gražumėlis... Man, kaip keturkojų pūkuotukų mylėtojai, tai labai patinka. Pamėginsiu ir saviškę įdėt, tik niekaip neišsirenku, man visos gražios biggrin.gif
Atsakyti
Tokio žirgo niekas daugiau neturi
Atsakyti
O kur prapuolė ta nuotraukėlė, kur vaikiukas kando katinui į uodegą? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 20:41)
O kur prapuolė ta nuotraukėlė, kur vaikiukas kando katinui į uodegą?  blink.gif

Iš interneto ana buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 22, 20:46)
Iš interneto ana buvo  mirksiukas.gif

aaa...aišku....
Atsakyti
Oj, kokia faina situacija užfiksuota - "Panele, po manikiūro galėčiau atlikti ir depiliacijos procedūrą... visiškai nemokamai..." biggrin.gif tongue.gif Labai patiko
Atsakyti
g.gif Dviejose nuotraukose - tas pats vaikiukas ir tas pats vilkšunis, ir sodas tas pats, ir patiesalas, ir net balto stalo kojos fone... Viena jų vadinasi "Turiu gerą sargą", o kitos net neatsimenu, nelabai jos kuo ir skiriasi smile.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų, tas pats vaikelis ir vilkšunis g.gif Kažkaip iš pradžių nepastebėjau g.gif
Nesuprantu, negi galvoja, kad nieks nepastebės ir taip pavyks pelnyti daugiau taškų? schmoll.gif
Atsakyti
Man labai grazios"Pasitikek manim,kaip as pasitikiu","Liucija,gelbek mane smaugia" ir kur dantukus lauke katinui tikrina thumbup.gif Na,o Zay nuotrauka tai isvis iskirtine.Galima su ja jau kokiam profesionalu konkurse dalyvaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievužė @ 2005 06 23, 14:47)
g.gif Dviejose nuotraukose - tas pats vaikiukas ir tas pats vilkšunis, ir sodas tas pats, ir patiesalas, ir net balto stalo kojos fone... Viena jų vadinasi "Turiu gerą sargą", o kitos net neatsimenu, nelabai jos kuo ir skiriasi  smile.gif

laugh.gif praktiskai tokios pacios doh.gif
kas cia pasidare kiek slapuku, nejaugi taip to prizo reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2005 06 23, 16:26)
Na,o Zay nuotrauka tai isvis iskirtine.Galima su ja jau kokiam profesionalu konkurse dalyvaut ax.gif

Tai kuri dabar ta Zay nuotrauka? g.gif Gal galima būtų pagal nuotraukų pavadinimus komentuot, o ne nickus?
Atsakyti