Įkraunama...
Įkraunama...

"Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!"

man tai nerealios foto
"Vieno kraujo", kaip karaliene sedi panele thumbup.gif
"Mmmmm... skaniai papietausiu..." o jau akys!
"Nagi, nagi parodyk savo dantukus, ar visi sveiki!?" kaip cia katina toki isiziojusi pagavot? blink.gif
"Tuoj aš tave surasiu..." katinas kaip pas mano vyra biggrin.gif
"Skaudžiai kanda,bet dėl foto verta kentėti" taigi tikrai kanda! fear.gif nemirtinga foto thumbup.gif
"Kiciau, manai, kad aš tavęs čia nepasieksiu... " cia jau abieju zvilgsniai pavergia biggrin.gif
"O mes abidvi tokios dar visai mažytės ..... " foto kaip ir pasakos wub.gif
"...pagausiu pagausiu... " tiesiog super thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 06 21, 21:36)
strielka dek wub.gif ,zinau jusu labai fainos thumbup.gif ,gi ne laimet svarbiausia tongue.gif  4u.gif

ai kad perziurejau ir visos jau nebepatinka doh.gif gal dar iki 30 dienos koki geresni kadra pagausiu netycia g.gif ... dar palauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2005 06 21, 21:47)
ai kad perziurejau ir visos jau nebepatinka  doh.gif  gal dar iki 30 dienos koki geresni kadra pagausiu netycia g.gif ... dar palauksiu ax.gif

nagi nagi laukiam laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2005 06 21, 20:47)
ai kad perziurejau ir visos jau nebepatinka  doh.gif  gal dar iki 30 dienos koki geresni kadra pagausiu netycia g.gif ... dar palauksiu ax.gif

Niekas cia taip ilgai taves nelauks schmoll.gif .. tau nepatinka, tai nereiskia, kad mums nepatiks -dek greiciau. prisimenu tavo nuotraukyte su teciu - liuks buvo.
Atsakyti
QUOTE(svyturys @ 2005 06 21, 22:17)
Niekas cia taip ilgai taves nelauks schmoll.gif .. tau nepatinka, tai nereiskia, kad mums nepatiks -dek greiciau. prisimenu tavo nuotraukyte su teciu - liuks buvo.

lauks lauks biggrin.gif galvoju gal idet viena, paskui jei atsiras geresne pakeisiu... bet neissirenku dabar kuria ax.gif reik su cool.gif nusprest g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strielka: 21 birželio 2005 - 21:19
QUOTE(Strielka @ 2005 06 21, 21:18)
lauks lauks  biggrin.gif galvoju gal idet viena, paskui jei atsiras geresne pakeisiu... bet neissirenku dabar kuria  ax.gif reik su  cool.gif nusprest  g.gif

Trauk burtus - viena paimk i viena ranka, kita i kita, gerai uz nugaros sumakaluok kokias 5 minutes ir dek ta, kuri bus desineje rankoje..nes niekas cia taves nelauks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2005 06 21, 21:23)
Kolkas mano favorite - kur vaikas joja ant ozio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
jau netgi galvoju nebedėt savo zoosodo, nes tikrai geresnių yra...

blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Man daugelis patiko bet favorite kolkas ,,-Čia mano lova! -Nea, mano!,, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Strielka, dek nuotrauka, laukiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Vieno kraujo" thumbup.gif nuotrauka, sėdėjau išsižiojus blink.gif Ir man dar patinka, kur du broliai po katiną turi, o žąsinui neliko biggrin.gif
Tai jau tris pačias pačiausias turiu, galima ir balsuot g.gif
Labai geras kadras kur vaikutis katino dantis bando skaičiuot thumbup.gif Dar kur šeimininkas vieno amžiaus thumbup.gif
Nu va, pasirodo jau nebežinau kaip reiks balsuot g.gif
Atsakyti
Jooo, kasdien vis sudėtingiau su tais konkursais g.gif Tėčius jau sunku buvo rinkti, o dabar tai išvis rolleyes.gif
Atsakyti
"Vieno kraujo"-be komentarų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif iš karto Mauglį prisiminiau tongue.gif
Atsakyti
Vieno kraujo- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
neatsistebiu - nerealios nuotraukos, fantastishki pavadinimai! tobulejam akyse thumbup.gif
Atsakyti