Įkraunama...
Įkraunama...

Skilinėja lūpų kampučiai

Na man pries kokius metus buvo labai sutruke lupu kampuciai, tai as tepiau bepanten tepalu (tuo kur tinka kudikiams nuo issutimu ir visokiu zaizdeliu), tai man padejo. Uzgijo po mazdaug 2 savaiciu, o iki tol kankinausi 2 menesius, niekas nepadejo.
Atsakyti
radau kas padeda. A-derma dermalibour kremukas. Problemytę išsprendė kažkur per 2-3 dienas. Vien dėl lūpų kampučių gal nelabai apsimoka pirkt kremuką, bet padeda mirksiukas.gif ai tiesa, dar prisiminiau- galėtų padėt Boro plius tepaliukas (priemonė visiem galam biggrin.gif ). Gal kokį porą litukų kainuoja, tai siūlyčiau pabandyt, gal tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
pagerem su vyru B grupes vitaminu ir jam lupu kampuciai nebeserpetoja, oman tai dar teks pagert verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2007 02 16, 00:31)
Jau 2 savaites geriu vitamina B, bet sitauciaj kol kas nesitaiso... angel_sadangel.gif
Buvo man net pirstu oda emus trukinet keliose vietose, tai nors si itrukimai uzgijo...
Gal jau pamazu situaciaj gereja, bet lupu kampuciai dar iki siol itruke cray.gif

O kokį tu B geri? Jų ne vienas yra. Jei geri kompleksą, kurį dažniausiai sudaro B1, B6 ir B12 tai ir nebus nieko. Lūpų kampai įtrūksta dėl B2 stokos. Nusipirk Your life formos Vit. B kompleksą B50, ten B2 yra 50mg 1 kapsulėj. Dozė daugiau nei pakankama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2007 02 27, 18:41)
O kokį tu B geri? Jų ne vienas yra. Jei geri kompleksą, kurį dažniausiai sudaro B1, B6 ir B12 tai ir nebus nieko. Lūpų kampai įtrūksta dėl B2 stokos. Nusipirk Your life formos Vit. B kompleksą B50, ten B2 yra 50mg 1 kapsulėj. Dozė daugiau nei pakankama 4u.gif

Aciu - jau mano problemele issisprende didis.gif Geriau B vitaminu kompleksa. Na dar valgiau tik juoda duona, kruopas ... ir visa kita rekomenduota maisteli.
PADEJO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2007 02 27, 21:43)
Aciu - jau mano problemele issisprende didis.gif Geriau B vitaminu kompleksa. Na dar valgiau tik juoda duona, kruopas ... ir visa kita rekomenduota maisteli.
PADEJO  thumbup.gif

Tai kitą kartą jei bus problemų, žinosi, ką pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2007 02 27, 17:41)

mudu su vyru geriam Multi - B strong, ten irgi yra B2 ( 15-30mg). Nors ir nebrangus, bet padeda bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu ir aš šią problemą. doh.gif Vienintelis dalykas, kuris padeda (išbandžiau daug ką), - miežių želmenų sulčių tabletės "Green Magma".
Atsakyti
Nuo lūpų kampučių skilinėjimo labai padeda alaus mielių tabletės (jų dabar yra ir su vit c ir su avižų sėlėnomis ir t.t.). Reikia pagerti gerus kursus kelis kartus į metus, išbandėm, tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
naa... nezinau, kaip jums. gal cia kiekvienai individualiai, bet man tikrai padeda B grupes vitaminai. pageriau juos kokia savaite ir skilinejanciu kampuciu, kaip nebuta...
Atsakyti
jau du menesiai kankinuosi su įtrūkusiu lūpų kampučiu. verysad.gif
B vitamino gerti negaliu, nes iškart išberia, tai jau išbandyta ne vieną kartą. ką dar galėtumėte pasiūlyti? ax.gif tepu bepanthen.
Atsakyti
as nuolat turiu sia problema ir isbandziau beveik viska dauguma kuriu rekomenduojama siame forume(bepanten, vitamininius tepaliukus ,aliejukus,saltalanki ir t.t.) bet niekas nepadejoisskyrus viena stebklinga vazelina thumbup.gif jo pavadinimas carmex.jis cia lietuvoj brangokas as mokejau23lt bet anglijoi buvau pirkus tai dvieju svaru nekainuoja.
vos tik uzsitepus lupu taip nebegriauzia ir jau po dienos matomas akivaizdus rezultatas ir praeina priklausomai nuo to kiek lb yra sudirginta oda,nors man asmeniskai daugiau kai 3dienu niekda nereikejo laukti.
Atsakyti