Įkraunama...
Įkraunama...

Skilinėja lūpų kampučiai

Prieš keletą metų man buvo pobaisiai suskilę lūpų kampučiai, gėriau mielių tabletes, bet negelbėjo, vaistinėje irgi siūlė visokių tepaliukų, bet man jie visi įtartinai pasirodė. Kadangi turiu gerą odos gydytoją, tai nukulniavau pas ją ir man nustatė burnos grybelį. Kitaip sakant burnoje buvo per didelė dozė tų grybelinių bakterijų cry.gif Ilgai ir nuobodžiai šiulpiau tokias tabletytes, skalavau burną sodos tirpalu. Kai išgijo grybelis, susitvarkė ir lūpų kampučiai. Šiaip gydytoja sakė, kad pas kiekvieną žmogų burnoje yra grybelio bakterijų, tiesiog mano buvo silpnas imunitetas ir jos subujojo cry.gif
Atsakyti
pas mane irgi labai dzanai buna sutruke kampuciai lupu.bet as pradejau patepti alyvuogiu aliejumi.tai pora dienu ir uzsitraukia,po to tik profilaktiskai pateplioju.toks buitinis vaistas,bet man padejo ax.gif
Atsakyti
O kas tas ' miau' grybelis rolleyes.gif ?
Jazus kaip skilineja lupos.... tiesiog sausos,paraude baisiai ir persti... Tepu tiktai vazelinu...nelabai padeda...
Buvo ir anksciau man taip, tai galvojau, kad perpute vejas schmoll.gif
Ar buvo kam panasiai ?
Atsakyti
QUOTE(meska @ 2004 04 26, 22:07)
Nakciai patepk Sintomicino 10proc. tepalu. 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai liuks tam tinka - man dažnai trūkinėdavo - tai tik šitas ir padėjo
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2005 12 13, 09:38)
O kas tas ' miau' grybelis  rolleyes.gif  ?

oi sraige, prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš rašiau atsakymą nariui miau , kad jai gali būti grybelis. Ne atip supratai, bet jau kad prijuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
galbut tiesiog vitaminu stygius schmoll.gif juk dabar toks metas
Atsakyti
Aš kokį gerą mėnesį geriu vitaminą B, bet lūpų kampučiai kaip skilinėjo, taip ir skilinėja. Nė mažiausio pasikeitimo nepastebėjau. Tai man tikriausiai kažko kitko tūksta.
Atsakyti
Man taip pat skilinejo lupu kampuciai, kankinausi gal 4men. Tepiau vazelinu, aliejukais (galvojau, kad pades). Bet kreipiausi i gydytoja ir is karto pasake kad truksta vitamino B. As taip pat labai ilgai ji geriau. Tik po gero men. pastebejau pokycius.
Dabar tik pradejus serpetoti kampuciams is karto geriu kompleksines vitamino B tabletes.
Taip ir nesupratau kurios rusies B vitamino man truksta. g.gif
Atsakyti
As kazkur girdejau, kad kai skilineja kampuciai tai truksta arba B arba D vit. Nezinau kiek tame tiesos...
Atsakyti
Mano durytei dar liepė gerti alaus mielių tabletes.
Atsakyti
Jeigu trūkinėjimas tęsiasi ilgai ir gydymas nelabai padeda, arba jeigu trūkinėjimas atsirado po antibijotikų - tai gali būti grybelis. Reikia tepti Clotrimasol tepalu.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Esu girdejusi, kad itruke lupu kampuciai - kazkokiu vitaminu trukumas, bet va kokiu g.gif
Kaip gydote sia maza problemele?
Bandau tepti vazelinu, saltalankiu aliejumi - kiek suminkstina oda, bet neisgydo... schmoll.gif
Laukiu patarimu drinks_cheers.gif
Atsakyti