Oi merginos tie velniski PA turi tiek visokiausiu simptomu.pvz. man uzeina baime isprotet,nors suprantu kad tai kvaila bet tuo metu uzeina tokia kvaila mintis ir nors tu ka

QUOTE(zuvytei @ 2009 03 04, 20:20)
Oi merginos tie velniski PA turi tiek visokiausiu simptomu.pvz. man uzeina baime isprotet,nors suprantu kad tai kvaila bet tuo metu uzeina tokia kvaila mintis ir nors tu ka 

QUOTE(Martelė @ 2009 03 04, 23:25)
Ir man tas pats, atrodo va, dar dvi sekundes ir isprotesiu, nes jausmelis toks, kad atrodo pasimetus, nezinau ka daryti ,kur eiti ,ka veikti, zodziu kosmaras

QUOTE(maliootka @ 2009 03 05, 21:10)
Ir man tas pats, atrodo va, dar dvi sekundes ir isprotesiu, nes jausmelis toks, kad atrodo pasimetus, nezinau ka daryti ,kur eiti ,ka veikti, zodziu kosmaras 

QUOTE(Martelė @ 2009 03 03, 18:14)
Man ir taip būna
.Kiekvieno sudūrimo,galūnių tirpimo,galvos svaigimo išsigąstu ir pasidaro dar blogiau,pradeda širdis daužytis,oro trūkti ir smaugimo jausmas kakle ir toks jausmas, kad man koks insultas ir aš numirsiu
.Ir kas svarbiausiai aš žinau kad čia PA bet vistiek išsigąstu
.Dar kartais pradeda veidas tirpti,arba lūpos su lėžuviu.

Seniai, labai seniai, tais gūdžiais laikais, kai mūsų protėvių gyvenimas nebuvo lengvas, ir ne tik dėl to, kad neturėjo TV ir pampersų

Tai buvo naudinga tada ir vis dar vyksta su mūsų organizmais dabar, nors ir tikimybė tapti kardadančio tigro naktimpiečiais per pastaruosius šimtmečius ženkliai sumažėjo:mirksiukas: . Visa tai natūralu ir tikrai praverčia susidūrus su šio pasaulio pavojais.
Bėda ta, kad mūsų interpretacijos apie išorinius ar vidinius pavojaus signalus taip pat gali iššaukti visą šitą puokštę pabėgimo reakcijų, nors realaus pavojaus kaip ir nėra, ir mes niekur nesiruošiame bėgti toje situacijoje, taigi ir neišnaudojame visos energijos, kurią mums tarsi per prievartą "užveda" mūsų rūpestingas organizmas. Ir tada prasideda panikos priepuolis su visais jam būdingais simtomais: širdis ima plakti kaip pasiutus, kvėpuojama intensyviai tol, kol organizmas apsinuodija deguonimi (raumenims jo tiek daug nereikia, nes niekur nebėgame, taigi jis lieka nepanaudotas), tada ima svaigti galva (specifinis regėjimo efektas dar padidina bėdą, arti esantys daiktai matosi blankiau, nei tie, kurie yra toliau), pradeda spazmuoti kvėpavimo sistema, bandydama stabdyti organizmo nuodijimą deguonimi: žmogus pajaučia, kaip vis sunkiau jam įkvėpti, kaip spazmuoja gerklė, bet jis tik pradeda dar labiau stengtis bandyti įkvėpti, o organizmas savo ruožtu vis labiau priešinasi šiam veiksmui. Tuo momentu, kai mąstai apie tai, kad daugiau nebesugebėsi įkvėpti, tiesiog girdi ausyse besiplėšančią širdį, nerimas ima didėti jau dėl to, kas vyksta dabartiniu momemntu, o ne dėl kažkokios pirminės priežasties, ir taip užsiveda pragaištingas panikos ciklas. Tada labai natūralios ir savaime suprantamos tampa PA patiriančių žmonių mintys apie tai, kad visi šiti ženklai rodo, kad jie mirs nuo širdies priepuolio arba išprotės....Tačiau tyrimai parodė, kad nuo panikos nemirštama (širdutė sekso metu dar ne tokius dalykus išdarinėja, tik tada mūsų interpretacija apie jos pokštus daug malonesnė

Va taip grynai ir man, ne kur eiti bijau, ne numirti ar panasiai, bet ta pati isprotejimo baime, ir ypac kuo daugiau galvoji ir gilinies kaip cia ir kas tai taip kai nusmelkia tai ir is padu isvisrst gali. Tas paskutinis geras straipsnis, ir siaip daug geros informacijos yra internete ar knygose paaiskinancios tas atakas, bet deja nuo ju issivaduot nepadeda, ir kaip cia rase buna ivairiausiu simptomu, kita kart man del vaiko (dukrytes) toks siaubas kazkoks apima, kai pagalvoju kad neduok dieve jai kas neatsistiktu...., bet cia irgi PA rezultatas, ir taip jau kokie ketvirti metai, pavasariop pagereja, rudeni vel dazneja, vienu zodziu, as kartais taip pamastau, kad si liga pakerta tik labai protingus ir stiprius zmones, nes tikrai ne kiekvienas gali tai istverti, o juolab kad nelabai kam ir papasakosi, pagalvotu kad uzkukavo... Stiprybes visoms.

Va taip grynai ir man, ne kur eiti bijau, ne numirti ar panasiai, bet ta pati isprotejimo baime, ir ypac kuo daugiau galvoji ir gilinies kaip cia ir kas tai taip kai nusmelkia tai ir is padu isvisrst gali. Tas paskutinis geras straipsnis, ir siaip daug geros informacijos yra internete ar knygose paaiskinancios tas atakas, bet deja nuo ju issivaduot nepadeda, ir kaip cia rase buna ivairiausiu simptomu, kita kart man del vaiko (dukrytes) toks siaubas kazkoks apima, kai pagalvoju kad neduok dieve jai kas neatsistiktu...., bet cia irgi PA rezultatas, ir taip jau kokie ketvirti metai, pavasariop pagereja, rudeni vel dazneja, vienu zodziu, as kartais taip pamastau, kad si liga pakerta tik labai protingus ir stiprius zmones, nes tikrai ne kiekvienas gali tai istverti, o juolab kad nelabai kam ir papasakosi, pagalvotu kad uzkukavo... Stiprybes visoms.
Joo
,teisybės yra,kad ta liga užpuola stiprius žmonės
,nes kiek aš jau iškentėjau per 8 metus,nei priešui nelinkėčiau šito

Gal bus įdomu:
http://www.ve.lt/?da...p;id=1236625389
http://www.ve.lt/?da...p;id=1236625389
Idomu kaip gintek sekasi...
QUOTE(Lanėja @ 2009 03 20, 21:58)
Labutis panikuojančioms
Man kažkaip, kai jaučiu pavasarį, saulė šviečia, orai keičiasi, ir toks kažkoks nerimas apima, PA dar nėra, bet nėra ir taip ramu kaip anksčiau. Jaučiuosi pavargusi...

Man kažkaip, kai jaučiu pavasarį, saulė šviečia, orai keičiasi, ir toks kažkoks nerimas apima, PA dar nėra, bet nėra ir taip ramu kaip anksčiau. Jaučiuosi pavargusi...
Man kaip tik atvirksciai, pavasaris labai patinka. Ir saulyte

Sėkmės tau Truth
Aš pasinaudosiu tavo patirtimi ir pasiklausysiu to atpalaiduojančios muzikos...o man turbūt..jau truputį reikia atostogų, jaučiasi, nes darbas su žmonėmis. Gal perdegimo sindromas? Būna dirbantiems įtemptą darbą. Taigi, savaitgalį ilsiuosi, o darbo savaitę tiesiog nepastebiu, kaip po pirmadienio greitai atsiranda penktadienis
Kad taip kas sulėtintų laiką
O tai jaučiuosi beveik kaip robotas, be savo jausmų ir poreikių, nes nespėju jų patenkinti, reikia arba valgyti daryti, arba dirbti, arba miegoti....
Papildyta:
O vaistų negeriu, tik homeopatinius
Žiūrėsiu, kiek patempsiu be jų...nes per atostogas man pagerėja. Šiaip tai reiktų ir skydliaukę išsitirti....bet neprisiruošiu 
Papildyta:
Psichoterapija , manau, labai reikalinga ir naudinga...
Gal net vaistų po jos nebeprireikia, manau

Papildyta:
O vaistų negeriu, tik homeopatinius

Papildyta:
Psichoterapija , manau, labai reikalinga ir naudinga...