QUOTE(pigmentas @ 2009 01 27, 14:57)
Laba diena, atsiprasau uz kvaila klausima, ar Boucheron priskiriami selektyvinei parfumerijai? Ar jie yra is tos populiariuju serijos (pvz. Gucci, Armani, D&G ir t.t.)?
Ne, Boucheron nėra nišinė/selektyvioji parfumerija. Bet gal kada nors sužibės išleisdamas nišinę parfumerijos liniją, kas žino

QUOTE(Smauglius @ 2009 01 27, 16:05)
Ne, Boucheron nėra nišinė/selektyvioji parfumerija. Bet gal kada nors sužibės išleisdamas nišinę parfumerijos liniją, kas žino 

Dekoju uz atsakyma. Beje,dar prie to pacio klausimas,kur Lietuvoje butu galima isigyti Boucheron produkcijos?
QUOTE(pigmentas @ 2009 01 27, 15:29)
Dekoju uz atsakyma. Beje,dar prie to pacio klausimas,kur Lietuvoje butu galima isigyti Boucheron produkcijos?
Anksčiau Sarmos turėdavo, o ar dabar šitą brendą kas nors turi net nežinau. Kristianose ir Douglase tikrai nėra. O gal Douglase ir yra

QUOTE(Hellga @ 2009 01 24, 16:05)
Diabolo rose
Mėta pradžioje, rožė skleistis pradeda širdies natose. Šaltumo įspūdis. Kvapas įdomus, bet į vyriškąją pusę, sakyčiau akvatinis.
Mėta pradžioje, rožė skleistis pradeda širdies natose. Šaltumo įspūdis. Kvapas įdomus, bet į vyriškąją pusę, sakyčiau akvatinis.
Hellga, aciu tau uz idomia informacija. As roziu myletoja tai man itin idomu

Noreciau pasiteirauti kokreciai del Diabolo Rose. Ar tu juose uzuodi pomidoru lapus? Nes pagal natas jie ten yra. Ech kaip man rupi sitas kvapas ir tie pomidoru lapai.

QUOTE(pigmentas @ 2009 01 27, 15:29)
Beje,dar prie to pacio klausimas,kur Lietuvoje butu galima isigyti Boucheron produkcijos?
Lietuviškose internetėse parduotuvėse, pvz., perfumit.lt yra Boucheron Trouble, kitų nemačiau.Sarmose, Kristianose ir Douglas -

Jei nori Boucheron Jaipur edp - turiu testerį tik imk, ne mano jis kvepalas 
Sakykit ar prie kitokių galima priskirti The Phantom of the Opera Parlux ?
Internete labai mažai radau atsiliepimų, kvapas nėra kažkuom ypatingas bet tikrai kitoks, man primena apelsinų džiovintų drožleles kvepiančias šaltą žiemą...
Internete apie juos rašo:
Phantom of the Opera yra aštrūs, rytietiškas, gėlių aromato kvapas. Mixas sudėtingos apelsinų žiedų puokštės, jazminų ir ylang-ylang. Rekomenduojami vakarui.

Sakykit ar prie kitokių galima priskirti The Phantom of the Opera Parlux ?
Internete labai mažai radau atsiliepimų, kvapas nėra kažkuom ypatingas bet tikrai kitoks, man primena apelsinų džiovintų drožleles kvepiančias šaltą žiemą...
Internete apie juos rašo:
Phantom of the Opera yra aštrūs, rytietiškas, gėlių aromato kvapas. Mixas sudėtingos apelsinų žiedų puokštės, jazminų ir ylang-ylang. Rekomenduojami vakarui.
QUOTE(Mariposa @ 2009 02 01, 10:13)
Hellga, aciu tau uz idomia informacija. As roziu myletoja tai man itin idomu
Noreciau pasiteirauti kokreciai del Diabolo Rose. Ar tu juose uzuodi pomidoru lapus? Nes pagal natas jie ten yra. Ech kaip man rupi sitas kvapas ir tie pomidoru lapai.

Specialiai patepiau riešą. Nerandu ten pomidorų lapų

Sveikos
kreipiuosi pas jus,jus juk viska zinote...
ieskau kvepalu Keopatra,ar kazzko panasaus i juos,zinau tik kad ten muskusas ir ambra pagrindas
ar eteriniu aliejuku kokiu?
jei nesunku i AZ man
is anksto dekoju uz ats

kreipiuosi pas jus,jus juk viska zinote...

ieskau kvepalu Keopatra,ar kazzko panasaus i juos,zinau tik kad ten muskusas ir ambra pagrindas

jei nesunku i AZ man

Gal gana jau eit per visas temas ieškant nežinia ko.
Atsakė tau Gervela kitoje temoje.
Nors, apskritai tai, gal geriau klaust išparduotuvėje.
Atsakė tau Gervela kitoje temoje.
Nors, apskritai tai, gal geriau klaust išparduotuvėje.
Noreciau pasidalinti mintimis pie Serge Lutens Borneo1834...

Tai yra KITOKIE KVEPALAI tikraja to zodzio prasme...
Priesistore... Kitokiais kvepalais susidomejau tik per SM ir senasias parfumistes (tik tegu nezeidzia Jusu "senosios"
)... Tai atvere man labai gera jautru nuostabu idomu jaudinanti etapa mano "slaptame" gyvenime... Labai esu dekinga uz tai! Iki siol mano parfumeriniame pasaulyje buvo tik Guerlain... Dabar "nisine" parfumerija tiesiog mane uzvalde.
Bet griskime prie butent sio kvapo... (ir nekreipkit demesio, kad as slakeli bandau parduoti isparduotuveje (cia vis del aistros atrasti kazka naujo))
BORNEO 1834
Labai labai keistas kvapas... Pats idomiausiais iki siol sutiktu... Tikiuosi manes dar laukia daug netiketumu ir idomybiu!
Kvapas toks tirstas, netgi aliejinis... pradinese natose mane net erzina tas toks buitinis aliejaus (bet gero alyvuogiu) kvapas.
Bet paskui atsiskleidzia labai idomi turtinga kvapo puokste... Paciule, sokoladas, smilkalai... Viskas laikosi labai arti odos... Kvapo paskutines natos laiosi labai ilgai... Jauciuosi su tuo kvapu ypatinga, turinti kazkokia didele paslapti... Na nuostabus kvapas!
Pradinese natose turi kazka giminingo su Guerlain Vol de Nuit, vidurinese - su su Estee Lauder Youth Dew, zemutinese natose - su ... Net nezinau kuo...
Tols idomus jausmingas, netgi agresyvokas aromatas...
Paskatino mane ji pirkti BORNEO dvasia ir istorija. Manau tas kvapas tai ir atspindi...
O geriausiai sio kvapo nenuspejamuma atspindi mano vyras! Kai paklausiai ar skaniai kvepia - jis pasake Labai, tai gaiviai... Niekada apie si kvapa kalbant nevartociau tokio apibudinimo... Na bet cia vyrai..

Tai yra KITOKIE KVEPALAI tikraja to zodzio prasme...
Priesistore... Kitokiais kvepalais susidomejau tik per SM ir senasias parfumistes (tik tegu nezeidzia Jusu "senosios"

Bet griskime prie butent sio kvapo... (ir nekreipkit demesio, kad as slakeli bandau parduoti isparduotuveje (cia vis del aistros atrasti kazka naujo))
BORNEO 1834
Labai labai keistas kvapas... Pats idomiausiais iki siol sutiktu... Tikiuosi manes dar laukia daug netiketumu ir idomybiu!
Kvapas toks tirstas, netgi aliejinis... pradinese natose mane net erzina tas toks buitinis aliejaus (bet gero alyvuogiu) kvapas.
Bet paskui atsiskleidzia labai idomi turtinga kvapo puokste... Paciule, sokoladas, smilkalai... Viskas laikosi labai arti odos... Kvapo paskutines natos laiosi labai ilgai... Jauciuosi su tuo kvapu ypatinga, turinti kazkokia didele paslapti... Na nuostabus kvapas!
Pradinese natose turi kazka giminingo su Guerlain Vol de Nuit, vidurinese - su su Estee Lauder Youth Dew, zemutinese natose - su ... Net nezinau kuo...
Tols idomus jausmingas, netgi agresyvokas aromatas...
Paskatino mane ji pirkti BORNEO dvasia ir istorija. Manau tas kvapas tai ir atspindi...
O geriausiai sio kvapo nenuspejamuma atspindi mano vyras! Kai paklausiai ar skaniai kvepia - jis pasake Labai, tai gaiviai... Niekada apie si kvapa kalbant nevartociau tokio apibudinimo... Na bet cia vyrai..
Tikriausiai kas nors esate bandziusios Caron "Violette Preciousse"? "L'Anarchiste"? Kokie jie?
Ir isvis man paskutiniu metu ziaurus kablys, vardu "Caron"
prisimenu, buvo rasyta apie Aimez Moi, apie Nuit de Noel (ir dar kaip- su atitinkama dainuojama poezija), kiek pamenu, ir apie Juodaji Narciza yra dalytasi ispudziais, bet jei kas esate susipazine ir su kitais Caronais, labai laukciau ispudziu.
Ir isvis man paskutiniu metu ziaurus kablys, vardu "Caron"